RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

o kadar eminsin yani abla hamile olduğumdan :)))

Canım İnşAllah yanılmam çok ama çok üzÜlürüm yanılıyorsam fakat eminim evet çünkü.Dedimya ben çok sabırsızım adetime 2/3 gün varken test yapmıştım ve o silik çizgiyi görmüştüm.Seninde bu yüzden hamile olduğunu düşünüyorum Maaşallah BarekAllah İnşAllah yanılmıyorum

gunaydın arkadaşlar guzel bir gun geçiririz inşş rainbow cnm başınız sağolsun dayanamadım okudum ben allah kabul etsin inşşş asbelov cnm çook geçmiş olsun tatlım inşşş bundan sonra senih için herşey guzel olur tatlım kızlar dun çok guzel dualar okumuşsunuz maşallah allah kabul etsin benim bugun 6. gun öğlen abdestimi alırim inşş bende tekrar okumaya başlarım lekem çok çok az kaldı olsun ben yinede ezberden olduğu için birşey olacağını sanmıyorum siz ne duşunuyorsunuz bu konuda

ALLAH kabul etsin neşeciğim.

Okunabileceğini söylüyor hocalar fakat ben çocukluğumdan beri hep öyle bildiğim için Fatiha dışında okumuyorum ama araştırmak lazım.Abdestsiz okunabiliyor fakat regl iken çok emin olamıyorum ben.

Sağol canımcım çok şükür sağlığımızı etkileyecek bişey değil.....
Güzel haberlerle dolar taşar topiğimiz inşallahhhhh

hayırlı olsun hamileliğiniz..Darısı bizlerin başına inşaAllah

çok geçmiş olsun canım,Allah acil şifalar versin.. öncelikle şunu belirtmeliyim ki herşeyin başı MORAL bunu unutma.. eğer umutsuzluğa düştüğün zamanlar olursa Yaradana sığınmak en güzel ilaç dualarla..
aşı süper olmuş cnm..benim yaşım biraz geçmişti malesef..bende kahve koliğim cnm amaaa napcammm bilmemmm..kafeinsiz içmek gerkiyomuşşş
sağol canım.. evet yaa bence yaş sınırı olmasaymış daha güzel olurdu.. (yaş sınırı kaçtı onuda unuttum gerçi , ileri yaşlar için deneyler ,çalışmalar yapılıyomuş diye duymuştum)..kafeinsiz tadı neye benzerki kahvenin düşünemiyorum bile
kızlar lütfen dualara katılalım
ben de katılmak istiyorum arkadaşım..
sadece ayetel kürsi okunacaksa sıradaki arkadas kim ise ben 66 almak istiyorum ,inşaAllah yarına teslim ederim bitirpte.

Arkadaşlar ablamın k.validesi vefat etti şu dakka öğrendim hayat böyle bir şey işte....Bu mesajı okuyan herkesten Allah rızası için ricam ya bir Fatiha ya bir Ayetel Kürside onun adına okumanız.
Allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun.. abdest alınca okuyayım bende .. Rabbim ablana ve geride kalanlara uzun ömürler versin..
Evet tatlım ben durmadan büyütüyorum onları canım ilk teşhiste 14taneydi şimdi 18yaptım bakalım aralıkta ultrasonum var bu sefer kaç tane çıkacak
Çok sağol bitanemmm
çok geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar versin..

kanamamı gördükten sonra deli gibi moral bozukluğuyla birlikte ağlamıştım şimdiyse okuduklarımdan sonra kendi cahilliğime gülüyorum :):) bu yerleşme kanamasını hep hemen oldu bitti sanıyordum 5yıllık evliyim ama inanki hiç bilgim yok bu konularda .. cvp verdiğin için tşk ederim..hmm evet öyle yapmıştım içine kaçtı kesin diyerek

rainbow cnm soğanla ilgili birşey sormuşsun ya cnm ilk kabuğunu al tatlım yeterli çunku dşı kabuğa yakın kabuklar çok faydalıymış ayrıca cnm hazır suda kaynat beş dk da geçirme cnm şifa olsun cnm

kızlar nasılsınız bugün bakalım..

çok güzel dua okumuşsunuz kızlar süper..bende sıradaki üç arkadaşa 20şer tane okurum bugün rainbowscolor...allah dualarımızı kabul eder inş...

cuma günü 171 tane okunursa şayet dualar kabul olur diye biliyorum cuma günleri muhakkak okuyun canlar kendinz için...

hamile haberi yok mu sevinek....

inşallah ablacım.. valla ben kesin adet olucam negatif diye düşünürken senin ve arkadaşlarımın yazdıkları tekrar bi umut oldu bana. acaba olabilir mi dedim.. bakalım bugün gelen giden olacak mı ? ben genelde akşamları oluyorum yada gece yarısı falan.

S a kızlar napıyonuz?Rainbow ablacığım başınız sağolsun mekanı Cennet olsun inş.Bende hastaneden geldim doktorla görüşemedim 30 kasıma randevu verdiler.Sen benim bat ı sil abla beklemede yaz canım.Bugun dualara başlıyorum Allah'ın izniyle

hAYATİM SİNAV CANIM TABLOYA EKLENMEK İÇİN GEREKN BİLGİLER YAŞ-BAT

dua içinse lütfen sıradaki hangi arkadaşa kaç tane okumak istediğini ayrıntılı olarak yaz olur mu cnm

a.s saol cnm amin inş.

Canım bence sen hiçç 30unu bekleme farklı bir dr.dan randevu al hatta telefonla bile bence ilaç ismi tavsiyesi alabilirsin durumun çok ortada çünkü.15 sonra gitmek demek bu ayki çalışmayı kaçırmak demek.Karar senin tabiki ama bence bir doktora danış yada en kötü hayıta başlaaa

içimde hala bi umut var... kızlar bişey sorucam? doktor alttan baktı bana kese felan yok hamile değilsin dedi.. aradan 10 gün kadar geçti.. acaba yeni oluşuyor felan olabilirmi ki

Rainbow canım benide listeye ekle ancak beklemede yaz

yaşım 26 bat 1 aralık

himmm ben hiç okunmamış bir arkadaştan başlayayım ozaman listeden 8sporcoins arkaşıma 66 ile başlıyorum birde kaç tane okumak gerekli?

aman atlamasın, dursun durduğu yerde :)) hamile olsam ohhh ne sömürecem onu varyaaa görecek o gününü

Bir gelsin bebişlerimizz de naz yapcaz tabiiiiiiii olmazsa olmazzzz
Ama şimdi kızgınlıkla söylüyorsun barışınca kıyamazsın tatlımmmmmm kendimden biliyorum accıkkk

A.S canım aminnnnn inşallah bebişşin seninledirrrrr
Hayırlısı tatlım bakalım 30kasımı bekleyelim şimdi

Hayıt nasıl oluyor yaaa:26:

içimde hala bi umut var... kızlar bişey sorucam? doktor alttan baktı bana kese felan yok hamile değilsin dedi.. aradan 10 gün kadar geçti.. acaba yeni oluşuyor felan olabilirmi ki

Daha yeniyse keseyi göremeyebiliyor bazen dr.lar canım kan testine baktırdın mı canım hiç kusura bakma hatırlayamadım da

ya canım ilacım belli aslında alsammı içsemmi bilemiyorum ya zaman kaybedicem böyle biliyorum hayıtı bir araştırayım ben en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…