- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.921
o kadar eminsin yani abla hamile olduğumdan :)))
gunaydın arkadaşlar guzel bir gun geçiririz inşş rainbow cnm başınız sağolsun dayanamadım okudum ben allah kabul etsin inşşş asbelov cnm çook geçmiş olsun tatlım inşşş bundan sonra senih için herşey guzel olur tatlım kızlar dun çok guzel dualar okumuşsunuz maşallah allah kabul etsin benim bugun 6. gun öğlen abdestimi alırim inşş bende tekrar okumaya başlarım lekem çok çok az kaldı olsun ben yinede ezberden olduğu için birşey olacağını sanmıyorum siz ne duşunuyorsunuz bu konuda
herkese hayırlııı aksamlar...
uzun bı aradan sonraaa geldımmm cok şükür
agır uyku nöbetlerım bilg basına oturmama engel oluyor demıştımm
demek kı uyku gercekten önemlı bı belırtıymısss
Elhamdülilllah
çokk şükürler olsun kiiiiiiiiiiiiii
HAMİLEYİMMMM
RABBIM herkese benım gıbı aylarca yolunu gözleyenlreee dua edenlere okuyanlara nasip etsin inşAllah..
dua okuyamadım kaç gundur ama fazla fazla okuyup inşAllah acığımı kapatırım
Allah herkesten razı olsunnnn
bu topikteki duanın gucune zaten basından berı ınanmıstımm..
bugun turbeye gıttım bebek ıcın orda dua etmıstım gecen sene
bugun ınanan topikten aklıma ısmı gelenlerede dua ettım..
çok geçmiş olsun canım,Allah acil şifalar versin.. öncelikle şunu belirtmeliyim ki herşeyin başı MORAL bunu unutma.. eğer umutsuzluğa düştüğün zamanlar olursa Yaradana sığınmak en güzel ilaç dualarla..canım benim prolaktin sorunum var uzun yıllardır ilacı bırakınca fırlıyor zamanında emar istemişti doktor çektirmiştim ama o ara tedaviyi bıraktım sürekli ilaç içmeyeyim dedim o ara bebekdüşüncem yoktu.şimdiki doktoruma mr sonucunu gösterince hipofizde 6*5 mm adenom var yani iyi huylu tümör hep orda kalıyor, ilaç içmediğin zaman fırlıyor prolaktin, oda yumurtlamayı engelliyor.İlaç sadece artmasını engelliyor yok etmiyor canım.Üzüldüğüm nokta hep bu prolaktin belasını çekicek olmam ama Rabbim beterinden korusun
sağol canım.. evet yaa bence yaş sınırı olmasaymış daha güzel olurdu.. (yaş sınırı kaçtı onuda unuttum gerçi , ileri yaşlar için deneyler ,çalışmalar yapılıyomuş diye duymuştum)..kafeinsiz tadı neye benzerki kahvenin düşünemiyorum bileaşı süper olmuş cnm..benim yaşım biraz geçmişti malesef..bende kahve koliğim cnm amaaa napcammm bilmemmm..kafeinsiz içmek gerkiyomuşşş
ben de katılmak istiyorum arkadaşım..kızlar lütfen dualara katılalım
sadece ayetel kürsi okunacaksa sıradaki arkadas kim ise ben 66 almak istiyorum ,inşaAllah yarına teslim ederim bitirpte.
Nick yaş B.A.T Sonuç Ayetel Kürsi esraezgi 27 Ekim HAMİLE alaluna 29 2 Kasım HAMİLE Okundu raginda 6 Kasım HAMİLE Okundu cigdemd 29 15 Kasım HAMİLE Okunuyor missyaman 5 Kasım HAMİLE Okundu esenglvedat 3 Ekim Reglini bekliyor Okundu kiraztepe 37 25 Ekim Reglini bekliyor Okundu ALPPIN 24 10 Kasım Çalışmaya devam Okundu aybikekayra 26 11 Kasım Çalışmaya devam Okundu asbelove 29 12 Kasım Çalışmaya devam Okundu karla38 37 12 Kasım Çalışmaya devam Okundu rimel_84 28 13 Kasım Çalışmaya devam Okundu seaside 14 Kasım Beklemede Okundu yehan 15 Kasım Çalışmaya devam Okundu firarperest 24 16 Kasım Çalışmaya devam Okunuyor nartanesiii(Ayşe) 27 16 Kasım Çalışmaya devam Okunuyor fatmaipek 32 17 Kasım Çalışmaya devam hayalperest42 23 18 Kasım Çalışmaya devam 8sporcoins 32 19 Kasım Çalışmaya devam aysunayy 30 20 Kasım Çalışmaya devam alminna 25 21 Kasım Çalışmaya devam zehra9090 22 22 Kasım Çalışmaya devam oz_lem_ 24 23 Kasım Çalışmaya devam beyazlim 28 26 Kasım Çalışmaya devam endozlem 27 Kasım Çalışmaya devam kadikoy810 31 28 Kasım Çalışmaya devam lex 30 30 Kasım Çalışmaya devam Okundu leylam123 26 31 Kasım Çalışmaya devam zerbas 28 1 Aralık Çalışmaya devam gamzesena 3 Aralık Çalışmaya devam ebal16 27 4 Aralık Çalışmaya devam RainbowColors 35 8 Aralık Çalışmaya devam cikolta 25 9 Aralık Çalışmaya devam Okundu Elfida 10 Aralık Çalışmaya devam Okundu perakedisi 10 Aralık Çalışmaya devam rmzeynep 25 10 Aralık Çalışmaya devam Okundu nese77 35 10 Aralık Çalışmaya devam Okundu feryalnur 27 12 Aralık Çalışmaya devam Okundu Sevdemm 29 12 Aralık çalışmaya devam Okundu loori 18 Aralık Çalışmaya devam Okundu
not: Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar sohbete katılmayacaksanız lütfen isminizi ekletmeyin aksi halde silineceksiniz bu arkadaşlarımın motivasyonu için önemli.Anlayışınız için teşekkürler.Umarım hepimize uğur getirir bu liste.
firarperest
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
alminna:30
asbelove:50
oz_lem:33
fatmaipek:20
rimel84:10
seaside:10
abal16:20
8scorpions:30
zerbas:20
Kalan:90
cigdemd
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
oz_lem:33
nartanesiii:40
alminna:30
asbelove:50
fatmaipek:20
seaside:10
ebal16:20
zerbas:20
Kalan:70
nartanesiiii(Ayşe)
Alminna:30
Toplam:383
Allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun.. abdest alınca okuyayım bende .. Rabbim ablana ve geride kalanlara uzun ömürler versin..Arkadaşlar ablamın k.validesi vefat etti şu dakka öğrendim hayat böyle bir şey işte....Bu mesajı okuyan herkesten Allah rızası için ricam ya bir Fatiha ya bir Ayetel Kürside onun adına okumanız.
çok geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar versin..Evet tatlım ben durmadan büyütüyorum onları canım ilk teşhiste 14taneydi şimdi 18yaptım bakalım aralıkta ultrasonum var bu sefer kaç tane çıkacak
Çok sağol bitanemmm
Canım yumurtlama zamanların evet ama hemen hamile kalınmazki bitanem.Dah spermler rahme yumurtaya ulaşacak dölleyecek yerleşecek.Aradan 3/4 gün geçmesi lazım yerleşme kanaması için.Müdahale derken afedersin parmakla silmek falansa belliki kılcal damara falan denk geldi kanattınız.Çok çabuk kanar çünkü.
Bence de bence de bak nasıl boynuna atlıyor o zaman
Canım İnşAllah yanılmam çok ama çok üzÜlürüm yanılıyorsam fakat eminim evet çünkü.Dedimya ben çok sabırsızım adetime 2/3 gün varken test yapmıştım ve o silik çizgiyi görmüştüm.Seninde bu yüzden hamile olduğunu düşünüyorum Maaşallah BarekAllah İnşAllah yanılmıyorum
sadece ayetel kürsi okunacaksa sıradaki arkadas kim ise ben 66 almak istiyorum ,inşaAllah yarına teslim ederim bitirpte.
S a kızlar napıyonuz?Rainbow ablacığım başınız sağolsun mekanı Cennet olsun inş.Bende hastaneden geldim doktorla görüşemedim 30 kasıma randevu verdiler.Sen benim bat ı sil abla beklemede yaz canım.Bugun dualara başlıyorum Allah'ın izniyle
aman atlamasın, dursun durduğu yerde :)) hamile olsam ohhh ne sömürecem onu varyaaa görecek o gününü
S a kızlar napıyonuz?Rainbow ablacığım başınız sağolsun mekanı Cennet olsun inş.Bende hastaneden geldim doktorla görüşemedim 30 kasıma randevu verdiler.Sen benim bat ı sil abla beklemede yaz canım.Bugun dualara başlıyorum Allah'ın izniyle
a.s saol cnm amin inş.
Canım bence sen hiçç 30unu bekleme farklı bir dr.dan randevu al hatta telefonla bile bence ilaç ismi tavsiyesi alabilirsin durumun çok ortada çünkü.15 sonra gitmek demek bu ayki çalışmayı kaçırmak demek.Karar senin tabiki ama bence bir doktora danış yada en kötü hayıta başlaaa
içimde hala bi umut var... kızlar bişey sorucam? doktor alttan baktı bana kese felan yok hamile değilsin dedi.. aradan 10 gün kadar geçti.. acaba yeni oluşuyor felan olabilirmi ki
a.s saol cnm amin inş.
Canım bence sen hiçç 30unu bekleme farklı bir dr.dan randevu al hatta telefonla bile bence ilaç ismi tavsiyesi alabilirsin durumun çok ortada çünkü.15 sonra gitmek demek bu ayki çalışmayı kaçırmak demek.Karar senin tabiki ama bence bir doktora danış yada en kötü hayıta başlaaa