RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Rabbim hayırlısını nasib etsin cnm hepimize.
Benim yolculuğum c.tesi başlıyor Gün aşırı çalışmaa

bende haftaya cmtsi baslıcam daha doorusu eşimle başlıcas hayırlısı canım hepimiz için..

ewt tatlım bu ay moralımı bozmuorum, ilk zamanlar bozuluodum,ama baktım bişe fark etmıo aman canım dedim kendıme bence ovulasyon testı al ınternetten en azından gununu anlarsın asaa yukarı ne zamanlar oluo dıe ınternnettekı hesaplama herkese uymayabılıo..yada ınternnettekı yumurtlama gununden 1 hafta oncesınden 1 hafta sonrasına kadar calısın,öyle de olur canım hepımıze hayırlı baslangıclar

Bu arada geçen gün gelmeyenleri silmiştim.Eski topike yapıştırdım arkadaşları arada dua okuduğumuz 9 kişide vardı hatırlamıyorsam gelirlerse en azından onuda görürler.Arada yine sileceklerim olursa oraya ekleyeceğim.

Herkese iyi günleerr..çalıştığım için sabah kvakti çok yoğundu açamadım ancak fırsat buldum..güzel haberler war mı???

gögüslerin yanlardan ağrıosa inşAllah bebiş wardır bnm hep normal her yere agrırdı bu ay farklıydı yanlardanacımaya baslamıştıı (

Rainbow canım arkadaşım arkadaşlara 50adet yazar mısın dualarını da edeyim
Okuyamadığım arkadaşlar hakkınızı helal edin lütfen çok istedim ama sanırım üzüntümden kaçırdım sizinkilerrriiii

kızlar canım sıkılıyor ya hiç iş yapasım yok gerçi işlerin hepsini devrettim ama yeni işlerede elim gitmiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…