RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

firarperest bitmiş oleyy :) ayşeye 20 tane alıyorum o zaman. abla bak okuyoruz iyi gidiyo değil mi ? peşpeşe bitirdik

sıradakı 3 arkadasa 25 tane okudummm okudukça yıne sölerımmmm

Benden de nar tanesi ve firarperest için 20 tane.
gebeliginiz hayirli olsun kizlar. Rabbim saglikli hamilelik, saglikli dogum ve hayirli evlat nasip etsin size Insaallah

gercekten bugün yogunluk var Masaallah ben takip edemiyorum cok cabuk ilerliyor sayfa

bende sıradakııı 3 arkadasaaa 10ar tane daha okudummm herkesı bu gece bıtırcez abla bı kızdı herkes hizaya geldı

iyi akşamlar herkese:)hastalığım biter bitmez bende okurum arkadaşlara.Ben bir şey sormak istiyorum.Soğan suyunu ne zaman içmemiz gerekiyor ve soğan suyunu içerken çalışmaya devam ediyor muyuz?çok bilgim yok bu konuda kusuruma bakmayın.

canım ben kullanıyorum bugün 8.günümdü hastalığın bittikten en erken 7 gün sonra başlıyorsun 15 gün kullanıyorsun benim pkom olduğu için 4 ay kullanıcam ben diğer aylardada hastalığına 10 gün kala 7 gün içiyorsun sabah akşam aç karnına içerken tabiki çalışmalara devam et soğan içini temizliyor çünkü iltihap felan varsa söküyor daha rahat hamiş kalabiliyorsun :)

BAT ne acaba? Adetin başlama tarihi ise 18 ekim idi...

Geçmiş olsun feryalnur.. en kısa zamanda en sağlıklı günlerine kavuşmanı dilerim. stres yapmamaya çalış. ne kadar elde olmasa da..

Sağol canım seninde mujdeni bekliyorum ona gore

Canim ablam Allah razı olsun iyiki varsin

Sağol canım bebisin ve seni Rabbimiz korusun

Çok sağol canım haklısın eşimle konusucam beni gıcık etmesin:)
bende sıradakııı 3 arkadasaaa 10ar tane daha okudummm herkesı bu gece bıtırcez abla bı kızdı herkes hizaya geldı

Oh maşallah abla benim regli ınş.yarın biter akşam başlarım bende artık daha fazla alirim

Teşekkür ediyorum cevabın için rmzeynepcim.Ben çalışan bir bayanım sabahları yapamam.sadece akşam içsem olur mu?Sanada geçmiş olsun umarım rahatsızlığına faydası olur.

inşallah canım inşallah.. Gerçi ben vicdansız biri olduğum için o bebek geleceği varsa da gelmez yani... offf çok takıntılıyım biliyorum ama sözlere çok takılıyorum. insan sevdiğinden duyunca daha çok kırılıyor

Teşekkür ediyorum cevabın için rmzeynepcim.Ben çalışan bir bayanım sabahları yapamam.sadece akşam içsem olur mu?Sanada geçmiş olsun umarım rahatsızlığına faydası olur.

çalışan bayanlar için akşam birde yatarken yapsınlar diyorlar çok değil 15 güncük bence mutlaka yapılmalı ben aylardır olamıyordum soğan küründe 4.günüm de regli oldum hemde çok güzel birşekilde .teşekkür ederim ayrıca inşallah faydası olucak kurtulucam bu hastalıktanda :):) insanın içini temizliyor kullanıp tavsiye etmeyen görmedim ben

ben hala hasta olmadım kızlar... doktor polikistikover var demişti bana ben araştırdım bu öyle hafife alınacak birşey değilmiş.. baya korktum ... pazartesi gününe büyük doğum hastanes,nden randevu aldım. kendime iyice baktırıcağım ...

nartanesi_ayse icin 30yazabilirsin canim.Allah kabuletsin.hepimizinkini

fatmaipeke de30 okudum cnm Allah kabuletsin..valla bu aksam.masallah herkes cok calışkan.muharrem ayı bereketi geldi.ne güzel okuyoruz..eşim de şaskın bana bakıyo.elimde zikirmatik sürekli okuyorum

Canım benim esimde bana gamsız,vicdansız der biz bu kadar fedakârken onlar boyle sacmaliyor işte pek ince düşünmüyorlar 4 yıldan fazladır evliyim canım işittiğim her lafa takilsaydim ınan deli olurdum sende biraz relax olmaya çalış hem en kısa zamanda gönlünü alır esin sen bosyere üzülme hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…