- 17 Ekim 2012
- 1.005
- 0
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.881
günaydınlar hepinize. Bugün bat günüm meraklar içindeyim. Mübarek günde hakkımda hayırlısı...
Bugün buraya bir hamile haberimiz gelecek ahanda buraya yazıyorum
Yehancığım son durum nedir test yapacak mısın? bugün merak içindeyim.Umarım hayırlı haberiniz alırız canım :))
canım test alamadım henüz. Çıkmadım dışarı. birkaç gündür evde işlerim vardı. eşimle de bozuğuz zaten :) unutmaz da alırsa bu akşam ve adet olmazsam yaparım. olmadı en geç yarın. bugün olup olmayacağımı çok merak ediyorum. göğüslerim sızlıyor, heralde adet olucam ben ya.. yan tarafları acıyor çünkü. ve kasık batmalarım ara ara olsa da devam ediyor. hayırlısı bakalım. testten çok emin olamadım, muallaktayım. eşim de görünce net bir karar vermedi. hafif bir gölge var ama emin olamıyorum dedi bakınca.
Arkadaşlar ablamın k.validesi vefat etti şu dakka öğrendim hayat böyle bir şey işte....Bu mesajı okuyan herkesten Allah rızası için ricam ya bir Fatiha ya bir Ayetel Kürside onun adına okumanız.
Herşeyin hayırlısı olsun... olsada olmasada yılmak yok birbirimize destek olup bu işi başaracağız.Birde dualarımızın desteğiyle tabili...:))Ama hislerim senin hamile olduğundan yana umarım yanılmam...Vicdansız meselesi ne kızmışsın :))..Aman canım yaa boşver bence eşin farklı bir durumda yanlış bir kelime seçmiş,yakında anlayacaktır hatasını....Bende iş yerinde bir sorun yaşamıştım onu anlattım sende hiç onur yok mu demişti,oysaki gurur demek istemiş bende çok üzülmüştüm ama gururla onurun arasındaki farkı bilmeyecek kadar kelime haznesi var edebiyatçı olsa affetmezdim ama mühendisten ancak bu çıkıyor naaaağğğpayım yani seviyorum :))