RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

hicri yılımız kutlu olsun kızlar..Rabbim bu yıl icin hepimize hayırlı yazılar yazmıştır inşallah..
bu yıl bıtmeden yavrularımız kucağımızda olur insallahhh:KK49:

günaydınlar hepinize. Bugün bat günüm meraklar içindeyim. Mübarek günde hakkımda hayırlısı...

firarperest

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

alminna:50
asbelove:50
oz_lem:53
fatmaipek:20
rimel84:10
seaside:10
abal16:20
8scorpions:30
zerbas:20
missyaman:25
yehan:20
nartanesiii(ayşe):5
cigdemd:20
missyaman:10

Toplam:343

bereketi taştı maaşallah:nazar::nazar::nazar:

Hepinizze günaydın.
Çok güzel bir gün diliyorum .Akşam gösterdiğiniz hassasiyete çok teşekkür ediyorum.İyiki varsınız güzelde bir vakte denk geldi maaşallah.Hicri yılımız kutlu olsun 8scorpionsun duasına yürekte katılıyorum Rabbim hayırlı yazılar yazsın bu sene içinde yavrularımız kucağımızda olsun inşAllah amin

Dualara tam gaz devam :)

nartanesiiii(Ayşe)

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:30
oz_lem:33
missyaman:25
cigdemd:20
zehra9090:20
fatmaipek:30

Toplam:105

fatmaipek

Alminna:50
nartanesiii(ayşe):40
oz_lem:33

Kalan:130

hayalperest42

Alminna:50

Toplam:263

Yehancığım son durum nedir test yapacak mısın? bugün merak içindeyim.Umarım hayırlı haberiniz alırız canım :))

canım test alamadım henüz. Çıkmadım dışarı. birkaç gündür evde işlerim vardı. eşimle de bozuğuz zaten :) unutmaz da alırsa bu akşam ve adet olmazsam yaparım. olmadı en geç yarın. bugün olup olmayacağımı çok merak ediyorum. göğüslerim sızlıyor, heralde adet olucam ben ya.. yan tarafları acıyor çünkü. ve kasık batmalarım ara ara olsa da devam ediyor. hayırlısı bakalım. testten çok emin olamadım, muallaktayım. eşim de görünce net bir karar vermedi. hafif bir gölge var ama emin olamıyorum dedi bakınca.

Soğan kürü yapan arkadaşlar.Ben soğanın tüm kabuklarını soyuyorum yemek yapar gibi.Bitr yerde okudum en koyu renk kabuğu çıkartıp kaynatacakmışız hangisi doğru?

canım test alamadım henüz. Çıkmadım dışarı. birkaç gündür evde işlerim vardı. eşimle de bozuğuz zaten :) unutmaz da alırsa bu akşam ve adet olmazsam yaparım. olmadı en geç yarın. bugün olup olmayacağımı çok merak ediyorum. göğüslerim sızlıyor, heralde adet olucam ben ya.. yan tarafları acıyor çünkü. ve kasık batmalarım ara ara olsa da devam ediyor. hayırlısı bakalım. testten çok emin olamadım, muallaktayım. eşim de görünce net bir karar vermedi. hafif bir gölge var ama emin olamıyorum dedi bakınca.

Herşeyin hayırlısı olsun... olsada olmasada yılmak yok birbirimize destek olup bu işi başaracağız.Birde dualarımızın desteğiyle tabili...:))Ama hislerim senin hamile olduğundan yana umarım yanılmam...Vicdansız meselesi ne kızmışsın :))..Aman canım yaa boşver bence eşin farklı bir durumda yanlış bir kelime seçmiş,yakında anlayacaktır hatasını....Bende iş yerinde bir sorun yaşamıştım onu anlattım sende hiç onur yok mu demişti,oysaki gurur demek istemiş bende çok üzülmüştüm ama gururla onurun arasındaki farkı bilmeyecek kadar kelime haznesi var edebiyatçı olsa affetmezdim ama mühendisten ancak bu çıkıyor naaaağğğpayım yani seviyorum :))

Arkadaşlar ablamın k.validesi vefat etti şu dakka öğrendim hayat böyle bir şey işte...:KK14::KK14:.Bu mesajı okuyan herkesten Allah rızası için ricam ya bir Fatiha ya bir Ayetel Kürside onun adına okumanız.

başın sağolsun ablacım. Allah yerinde rahatlık versin. Ben okurum adına. hayalpereste daha başlamadım. 2sini birarada hallederim.

Herşeyin hayırlısı olsun... olsada olmasada yılmak yok birbirimize destek olup bu işi başaracağız.Birde dualarımızın desteğiyle tabili...:))Ama hislerim senin hamile olduğundan yana umarım yanılmam...Vicdansız meselesi ne kızmışsın :))..Aman canım yaa boşver bence eşin farklı bir durumda yanlış bir kelime seçmiş,yakında anlayacaktır hatasını....Bende iş yerinde bir sorun yaşamıştım onu anlattım sende hiç onur yok mu demişti,oysaki gurur demek istemiş bende çok üzülmüştüm ama gururla onurun arasındaki farkı bilmeyecek kadar kelime haznesi var edebiyatçı olsa affetmezdim ama mühendisten ancak bu çıkıyor naaaağğğpayım yani seviyorum :))

canım yılmak yok tabiki. bu ay olmazsa bi dahaki ay.. tabi eşim gönlümü alırsa :) almazsa valla hiç çalışma yapmam üzgünüm. ya eşimin dedesi rahatsız, biraz hayati bi durum. tamam bende üzülüyorum tabiki ama üzüntüyü eve bu kadar yansıtmanın da bir anlamı yok. beni yanlış anlamayın, ölüm hangi yaşta gelirse gelsin erkendir ama 83 yaşında ve eziyet çekiyor. herkesin hastası var, üzülmeni anlıyorum ama enazından dedenle birşeyler yaşayabilmişsin, ben dedemi hiç görmedim bile hiç bi zaman bi anım olmadı falan dedim. tamam üzülmeni anlıyorum ama bu kadar kendimi harap etmene gerek yok dedim. ilgiyi alakayı kesti benden. yani önceki haliyle şimdiki durumu arasındaki farkı aynı evde yaşadığımızdan en iyi ben anlıyorum. bu laflarım üzerine, şu durumda bile kendine pay çıkarıyosun, ilgi bekliyosun, sende 1 gr vicdan varsa ben ne olayım dedi. bu lafı mı hakettim ben yani. dün değil bi önceki gece söyledi bunu bana. dün akşam da yine bu konu hakkında konuşurken lafımın arkasındayım falan deyince hepten sinirlendim. dün gündüz bana yanaşıyodu falan, ben dediği lafın yanlış olduğunu anladı heralde diye düşünmüştüm ama anlamamış demekki. dün akşam bana diyor ki, sen daha sert mizaclısın, sana birisi bi hata yaptı mı silebiliyorsun(gerçekten öyledir)ama ben daha yufka yürekliyim o yüzden vicdansız dedim falan. ne alaka yani ? hem o konuyla bunun uzaktan yakından ilgisi yok. kıvırıyo yani.. ben sert mizaca sahibim diye vicdansız mı oluyorum yani? bunun gb saçma bi sürü şey, ağladım ağladım şiştim resmen. epey oturduk, ben pc başındayım o tv seyrediyo çay içiyoruz falan ama tek kelime yok aramızda dün gece. saat 1 oldu pc yi kapadım gittim yattım. sabah da beni öpüp gitti. işyerine gidince de msj attı, tek kelime cvp yazmadım. beni uyuyor zannediyo büyük ihtimalle. tek kelime de yazmicam bugün. o vicdansız lafını ona yedirmeden adım atmam. böyle de inadımdır. çünkü gereksiz ve haksız bi söz. aynı evde yaşadığın insana, karına sen o kelimeyi yakıştırabiliyorsan ben daha bişe demiyorum sana. ne hali varsa görsün valla..

Allah razı olsun arkadaşlar.

Yehancığım canım insan acılıyken hiç istemediği şeyler dökülüveriyor ağzından yarın belki sende birşey kaçırabilirisn.Sinir haliyle olabiliyor bu yeterki.Hakaret afedersiniz küfür olmasın gerisi affedilir diye düşünüyorum ben.İnat etmen küslüğü sürdürmenin hiç bir katkısı olmayacak ilişkinize ama sadece bir ara yolunu bul haksızdın de ama kalpler yumuşayınca ki eşinin yumuşamış bak sabah öpüp gitmiş seni.

Sende mesaj at ona bu alttan almak sineye çekmek değil.Ben 7 yıllık evliyim ve çoğu zaman alttan alan ben oluyorum anneyim eşim ve ailemi korumak zorundayım sırf bu yüzden..Hee kırılmıyormuyum unutamadıklarım yokmu var.Ama sabrediyorumm aile huzurumuz için yapıyorum bunu ve hiç bir şey kaybettiğimi düşünmüyorum.

X