- 30 Haziran 2012
- 774
- 0
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #17.361
KIZLAR...
Mevlid Kandiliniz Mübarek olsun.
İnşallah Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine hakkımızda hayırlısıyla sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yapıp yavrularımızı kucağımıza almayı bana da,hamile olan herkese de,sizlere de,annelik hasretiyle yanıp tutuşan herkese de nasip eder inşalllaaaahhhhh.....
KIZLAR MEVLİD KANDİLİNİZ MÜBAREKLİ OLSUN..DUALARDA BULUŞMAK DİLEĞİYLE..../QUOTE]
Günaydın kızlar,dualarımız kabul olur bu mübarek günlerde inşallah.
Mevlid Kandilimiz Mübarek olsun,hayırlara vesile olsun.Rabbim tüm kullarının
gönlündekini versin.
Amin.
canim benden 100 daha eklermisin.okumaya basliyorum
Allah kabuletsin niyetini canimm.benimicin buyuk mutluluk arkadaslarima dua etmek.
Sagol tatlim inan ben de bu kadar güclü oldugumu bilmiyordum.şükretmeyi ben abimi kaybedince tam anlaamiyla ogrendim.onu bizdn alirken bana bi ders verdi sanki Rabbim.herzaman sükret tevekkül et.benden daha acisini yasayanlar var.bunu hicc aklimdan cikarmiyorum.ne gelirse Allahtan..
Kızçelerim şimdi ablamızla görüştümmmm. İyiymiş çok şükür internetinde sıkıntı olduğu için sık sık giremeyecek bu ara inşallah bir an önce çözülür de yeniden aramızda olur.
Müjdeler getirdim sizlere ablamızdan
Hatmimizin duasını inşallahhhh NİHAT HATİPOĞLU yapacak veeeee haftaya yani 23 ocak 2013 mevlid kandili gecesi düşünsenize milyonlar amin diyecek dualarımıza inşallahhhhhh
O yüzden arkadaşlarım henüz okunmamış cüzlerimizi haftaya kadar tamamlayalım lütfennnn
Ve cüz okuyan arkadaşlarım ablamız Nihat Hatipoğlu'nu vekil tayin etmiş ancak sizlerde bireysel olarak "Nihat Hatipoğlu'nu vekil tayin ettim derseniz cüzleri bağışlamak adına çok iyi olurr................
Veeeee haftaya çarşamba gözlerimiz kulaklarımız herbişeyimizzz ATV'de NİHAT HATİPOĞLU'nun kandil programında olsunnnnnnnnnnnn
Rabbim dualarımızı kabul eyler inşallahhhhhhhhh
Arkadaşlar Peygamber Efendimiz s.a.v ve bütün Peygamberlerin,Sahabilerin,Evliyaların,Şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.
Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn
[tr][td]okundu
Cüz Okuyan Durum Cüz Okuyan Durum 1 Muhat Okundu :118: 2 Savas5482 Okundu :118: 3 Kabilarda okundu :118: 4 Kabilarda 5 Savas5482 Okundu :118: 6 Savas5482 Okundu :118: 7 Savas5482 Okundu :118: 8 Savas5482 Okundu :118: 9 Savas5482 okundu :118: 10 Savas5482 11 Elfida Okundu :118: 12 Elfida Okundu :118: 13 Raginda Okundu :118: 14 Raginda Okundu :118: 15 Kiraztepe Okundu :118: 16 Kiraztepe Okundu :118: 17 İskorpit 18 İskorpit Okundu :118: 19 Sunbal 20 rmzeynep 21 Suveyda okundu :118: 22 8Scorpions 23 RainbowColors 24 Oz_lem Okundu :118: 25 Rainbowcolors okundu :118: 26 İskorpit Okundu :18: 27 Alminna 28 Nartanesiiii 29 İskorpit Okundu :118: 30 missyaman :118:[/td] [td]okundu :118:[/td] [td]okundu :118:[/td] [td]okundu :118:[/td]
Not:Kuran okumayı bilmeyen arkadaşlar arzu ederlerse yakınlarına verebilir.İnşAllah tamamlayabiliriz.Buraya yazdıktan sonra lütfen özel mesajda atın bana olur mu
[/table][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
selammm kızlarrrr.... kotadan yiyerekten geldimmm :18::18:fazla kalamayacagım maalesef tlfnumda eskilerden ipartmı neyse oylee teklolojık deel
bana verilen bütün cüzleri okudum onu belirteyim...ilk sayfada duzeltilme yapılmamıs.ablamız pek giremiyor sanırım
zerbaaassssssss 263 okudum eklersin
asbeciğim ben 13. cüzü okudum 14üde bugün yarın bitiririm.
inş. dualar kabul olur...
zeynepcim Rabbim sıkıntınızı hayra çıkarsın inş. bol bol dua et tatlım,canını da çok sıkma... kötü düşünme,ferah tut içini...
asbelove bende bitirmiştim canım söylemiştim ama gözden kaçmış olabilir çok sevindim Allah razı olsun ablamızdan inşallahhhh bu ay hayırlı haberler alırım yoksa gerçekten eşimle aramız açılacak çünkü bu dönemlerimde hiç benle birlikte olmadı ve çok sinirliyim çok kötü kavga ettik kilitledim kapıyı gelme 2 hafta dedim şaka gibi ya doktor pazartesi günü 17 mm olmuş gün aşırı ilişki dedi salı günü yaptık bir daha yok hep işi var hep işi kalsın işte iş yerinde salı günü tuttuysa tuttu yoksa gerçekten ya eşimden vazgeçicem yada çocuktan sizlerde dualarınızı eksik etmeyin lütfen
asbeciğim ben bütün cuzlerimi bitirdim yazmıştım daha önce ama kaynadı sanırım arada.Ne güzel bir günde ne güzelbir duaya denk gelecek inş.Mevlam cümlesininkiyle beraber bizlerinkinide kabul etsin inş.
ben hala zor yürüyorum yaa işteyim çıkmaya cana tıyorum hiç bişey yapamadım.O da yetmezmiş gibi eşim akşama yemeğe misafir çağırmış
Herkese günaydın arkadaşlar.
Rainbow 4.cüzüde bitirdim canım.
Eniştene çok geçmiş olsun.
Son durumu nasıl?Umarım biran önce sağlığına kavuşur.
KIZLAR...
Mevlid Kandiliniz Mübarek olsun.
İnşallah Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine hakkımızda hayırlısıyla sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yapıp yavrularımızı kucağımıza almayı bana da,hamile olan herkese de,sizlere de,annelik hasretiyle yanıp tutuşan herkese de nasip eder inşalllaaaahhhhh.....
KIZLAR MEVLİD KANDİLİNİZ MÜBAREKLİ OLSUN..DUALARDA BULUŞMAK DİLEĞİYLE....
KIZLAR MEVLİD KANDİLİNİZ MÜBAREKLİ OLSUN..DUALARDA BULUŞMAK DİLEĞİYLE..../QUOTE]
Günaydın kızlar,dualarımız kabul olur bu mübarek günlerde inşallah.
Mevlid Kandilimiz Mübarek olsun,hayırlara vesile olsun.Rabbim tüm kullarının
gönlündekini versin.
Amin.
inşallah canım rabbim bu mubarek kutlu doğum gününde bizlerede evlat nasip etsin inşallah
günaydın kızlar.
herkesin kandilini kutluyorum.hepimiz dua edelim bu gece birbirimize.gerçi her zaman ediyoruz ama ....
seninde mubarek olsun canım.hepinize tek tek dua edicem bu ay inşallah bir çok arkadaşımızın mutlu haberlerini alıcaz...
Buarada bütün kızlarada selam olsun.kandilimiz mubarek dualarımız kabul olsun.hepinizi çok seviyorum ve bol bol dua ediyorum.bugün niyetliyim rabbim kabul etsin inşallah.evlatlarımızda inşallah peygamber efendimiz gibi sabrılı ahlaklı edepli olur.amin
Esim dedesini kaybetti cok uzgunuz.bir sure yokum
kizlar hepimizin.kandili mubarek olsun.dualarda.birbirimiizi unutmayalim.
ben cok kotuyum.sag tarafim tamamen tutuldu nefes bile alirrken batiyor.dr.a gittim 3gun rapor verdi dinlen dedi belki fitik yadasinir sikismasidaolabilir dedi kafami kariatirdi iyoce.rapor aldigimi mudure soyledim trip yapti.sanki keyiften rapor aldik
Hatim duasini kim nezaman yapiyor?