RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canlarım çok şükür bhcg 1 in altına düşmüş.doktorumla görüştüm..kurtardım yaniii.bundan sonra biray mola vericem sonra devammm..Rabbim ne zaman kısmet ettiyse ozaman olacak inşallahhh:16:

scorpicim çok geçmiş olsun çok zor bir dönem geçirdin ve bu dönemde kendine hayran bıraktırdın herşeyin hayırlısı olsun rabbim tez zamanda güldürsün yüzünü inşallah

Esim dedesini kaybetti cok uzgunuz.bir sure yokum

Allah rahmet eylesin abla mekanı cennet olsun inşallah.eşine ve sana Allah sabırlar versin

ablacım basınız sagolsun....

scorpı cnm Allah saglıklı hamılelıkler versın..

zeynep cnm napıyorsun ne durum da yumoslar.. :)

ablacım basınız sagolsun....

scorpı cnm Allah saglıklı hamılelıkler versın..

zeynep cnm napıyorsun ne durum da yumoslar.. :)

canım geçenlerde yazmıştım malesef benim yumoşlar çatlamadı doktora gittiğimde 27 mm olmuştu ikiside bu ay olmadı artık iğne yapıcaz sen naptın çalışmalar son gaz değil mi :):)

misyamancım nasılsın, bulantıların geçmiştir inşallah

ewettt ya gectiii bnm bulantılarımm (( iki gun oldu..we mutfaga gırıp kendıme neler yaptımmm nelerr..
az önce ekmek arası bile yedimmm ama içinde ne wardı söylemem (
eşime yemek yaptım sofrayı görünce bi nara attı
yabadabaduuuuuuuuu diyeee

ohhhh maşşallah çocukta yaparım yemekde diyorsun yani :) ne şanslı senin koçişin öyle

canım geçenlerde yazmıştım malesef benim yumoşlar çatlamadı doktora gittiğimde 27 mm olmuştu ikiside bu ay olmadı artık iğne yapıcaz sen naptın çalışmalar son gaz değil mi :):)

cnm bende en son gıttgmde 19 mm olmustu catlatma ıgnesı vurmadı gun asırı ılskı olsun dedı dr.:)
çatlayıp catlamadıgını bılmıyorum cnm.

cnm bende en son gıttgmde 19 mm olmustu catlatma ıgnesı vurmadı gun asırı ılskı olsun dedı dr.:)
çatlayıp catlamadıgını bılmıyorum cnm.

inşşallah çatlamıştır ben çatlamıcağını zaten tahmin ediyordum tembel şeyler nolcak inşşşş bu ay bebişin seninle olur canım ya gebedaş olamıcaz malesef sen bol bol çalış yarında bol bol dua et

ohhhh maşşallah çocukta yaparım yemekde diyorsun yani :) ne şanslı senin koçişin öyle

benim canımın çektiği herseyı yapamıyordu eşim zaten canımda bişi istemiyordu tek iyi tarafı 4 ay bıtecek inşAllah...
hala aynı kılodayım
ama Rabbım gercekten bunu yaşayan herkese kolaylık wersın..
Rabbım eşimden dunyada da ahırettede razı olsun yaptıklarını önüne getirsin..

inşşşşşşşş tatlım inşşşş olur... çatladıgnı da anlamıyorum kı arada bir kasıklarıma agrı gırıyor ama.
cnm bu arada dr bitanesı 19mm olmus dedıi.bı kac tane daha vardı yumos sanrım pekı onlar bu süreçte gelısmıolar mı

maaşşallah maaşallah canım ya eşinle ne kadar mutlu olduğunuz belli rabbimde size bunun meyvesini vermiş inşallah bebişinizi sağlıkla kucağınıza aldığınızda eviniz bol bol mutluluğun resimleriyle dolu olur

gelişiyorlar tabiki şansın çok yüksek maaşşallah belki iki tane bile tutar bellimi olur kasık ağrısı oluyorsa çatladığını gösterir canım aman ihmal etme hemen çalış :)

zeynebe sordumm senınkı catlarrr belli hatta çatladı bence gün aşırıya dikkat et ama mutlaka birde gercekten 1 saat kalkma ılk gebelıkte tutunma zor olrmus sonrakılerde kalkarsınn (

cnm bende cok ıstıyorummm ikız olmasınııı bakalım kısmet artık...yanı dr un dedıgıne göre öyle düşündüm en buyugu 19 mm demıstı cunku...çalışmaya devam..

zeynebe sordumm senınkı catlarrr belli hatta çatladı bence gün aşırıya dikkat et ama mutlaka birde gercekten 1 saat kalkma ılk gebelıkte tutunma zor olrmus sonrakılerde kalkarsınn (

banamı sormuştun canım ya benimkiler 17 mm di doktor bekleyelim kendiliğinden çatlıcakmı dedi 5 gün sonra gittim 27 mm olmuş çatlamamış inşallah kiste dönüşmez yoksa doğum kontrol hapı kullanıcam bir süre oyuzden soğan kürüne başladım yine temizlesin doğum kontrol hapı kullanmıyım diye

cnm çatlar demıssın kasık agrım var ddgm ıcın mı yorumu yaptın .. cnm valla 1 saat degılde 30-40 dk kalkmıyorum...cnm hemen duş almak engeller mı sence..

cnm bende cok ıstıyorummm ikız olmasınııı bakalım kısmet artık...yanı dr un dedıgıne göre öyle düşündüm en buyugu 19 mm demıstı cunku...çalışmaya devam..

Allah istedikten sonra tek yumurtada bile ikiz oluyor canım senin birde birkaç yumurtan var şansın daha yüksek tabi önceliğimiz bebiş :d olsunda kaç tane olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…