- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #17.321
geçmiş olsun canım, kurtulmana sevindim, inşallah Rabbim en kısa zamanda en hayırlısını nasip eder
zerbascım senin için 100 tefriciye okudum yazarsın
canlarım çok şükür bhcg 1 in altına düşmüş.doktorumla görüştüm..kurtardım yaniii.bundan sonra biray mola vericem sonra devammm..Rabbim ne zaman kısmet ettiyse ozaman olacak inşallahhh:16:
Esim dedesini kaybetti cok uzgunuz.bir sure yokum
geçmiş olsun canım benim.. inşaAllah tez zamanda bebişin gelir sağlıkla hayırla uzun ömürle annesi
ablacım basınız sagolsun....
scorpı cnm Allah saglıklı hamılelıkler versın..
zeynep cnm napıyorsun ne durum da yumoslar.. :)
misyamancım nasılsın, bulantıların geçmiştir inşallah
ewettt ya gectiii bnm bulantılarımm ((iki gun oldu..we mutfaga gırıp kendıme neler yaptımmm nelerr..
az önce ekmek arası bile yedimmm ama içinde ne wardı söylemem (
eşime yemek yaptım sofrayı görünce bi nara attı
yabadabaduuuuuuuuu diyeee
Esim dedesini kaybetti cok uzgunuz.bir sure yokum
canım geçenlerde yazmıştım malesef benim yumoşlar çatlamadı doktora gittiğimde 27 mm olmuştu ikisidebu ay olmadı artık iğne yapıcaz sen naptın çalışmalar son gaz değil mi :):)
cnm bende en son gıttgmde 19 mm olmustu catlatma ıgnesı vurmadı gun asırı ılskı olsun dedı dr.:)
çatlayıp catlamadıgını bılmıyorum cnm.
ohhhh maşşallah çocukta yaparım yemekde diyorsun yani :) ne şanslı senin koçişin öyle
inşşallah çatlamıştır ben çatlamıcağını zaten tahmin ediyordum tembel şeyler nolcakinşşşş bu ay bebişin seninle olur canım ya gebedaş olamıcaz malesef sen bol bol çalış yarında bol bol dua et
belkide catlamıştır..sen iğne kullandıgın halde mı çatlamadı..
benim canımın çektiği herseyı yapamıyordu eşim zaten canımda bişi istemiyordu tek iyi tarafı 4 ay bıtecek inşAllah...
hala aynı kılodayım
ama Rabbım gercekten bunu yaşayan herkese kolaylık wersın..
Rabbım eşimden dunyada da ahırettede razı olsun yaptıklarını önüne getirsin..
inşşşşşşşş tatlım inşşşş olur... çatladıgnı da anlamıyorum kı arada bir kasıklarıma agrı gırıyor ama.
cnm bu arada dr bitanesı 19mm olmus dedıi.bı kac tane daha vardı yumos sanrım pekı onlar bu süreçte gelısmıolar mı
maaşşallah maaşallahcanım ya eşinle ne kadar mutlu olduğunuz belli rabbimde size bunun meyvesini vermiş inşallah bebişinizi sağlıkla kucağınıza aldığınızda eviniz bol bol mutluluğun resimleriyle dolu olur
gelişiyorlar tabiki şansın çok yüksek maaşşallah belki iki tane bile tutar bellimi olurkasık ağrısı oluyorsa çatladığını gösterir canım aman ihmal etme hemen çalış :)
zeynebe sordumm senınkı catlarrr bellihatta çatladı bence gün aşırıya dikkat et ama mutlaka birde gercekten 1 saat kalkma ılk gebelıkte tutunma zor olrmus sonrakılerde kalkarsınn (
zeynebe sordumm senınkı catlarrr bellihatta çatladı bence gün aşırıya dikkat et ama mutlaka birde gercekten 1 saat kalkma ılk gebelıkte tutunma zor olrmus sonrakılerde kalkarsınn (
cnm bende cok ıstıyorummm ikız olmasınııı bakalım kısmet artık...yanı dr un dedıgıne göre öyle düşündüm en buyugu 19 mm demıstı cunku...çalışmaya devam..