RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Geçmişi okumaya vaktim olmadı hepinizin kandilini kutluyorum RABBİM bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin inşAllah.Aminnn

Başsağlığı dileklriniz içinde çok teşekkür ederim..Eşim köye gidiyor..Ben gidemiyorum ne yazıkki..

nihat hatipoğlunu vekil tayin ettik.Bu gece yapılacak inş.

musakka 23ü cüzden sayfalar kaldı birazdan okuyacağım eğerki bu mesajı 8e kadar görürsen 23.cüzden kaç sayfa okuyacağını yaz cnm en geç 10da bitmiş olması lazım çünkü..Programda 10dan sonra başlayacak inş.

canım cevap bekliyorum vaktim çok az.

ablacimmmmmmmmmmm hosgeldin nasilsin...canim benim ne cok ozledim seni bir bilsen...bugun dualarim sizinleee...allahimm insa kabul eder..hepinizin kucagi bebislerle dolarr tasar..kandiliniz mubarek olsun tekrardannn,...:KK16::KK16::KK16::KK16:

Canım Yasini okumuştumm yasinden sonra başla 10 sayfa yanii...Tam olarak sayfa adı verirmisin lütfen hata olmasın..Bende hızlı okuyamıyorum birde cenazemiz olduğu için gelen giden olabilir fazla okursan lütfen haber ver..

Tamam canım demekki buda senin kısmetinmiş.Rabbim kabul etsin inşAllah Allah razı olsun..

Nolur dualarınızda vefat eden dedemizide unutmayın 2 yetim büyüten çok muhterem bir insandı Rabbim mekanını cennet etsin inşAllah.Aminnn

canim 28.cüz okundu
cok güzel demek amiin diyen onca insan olacak. Rabbim sana sükürler olsun
buna vesile olan arkadaslarimiz ve emegi gecen tüm arkadaslardan Mevlam dualarini kabul etsin Insaallah
Allah razi olsun hepinizden:KK16::KK16::KK16::KK54::KK54:

Mübarek mevlüt kandilinizi kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim.dualarimizin kabul olması dilegiyle iyı kandiller herkese

Arkadaşlar ne yazıkki benden bu ayda güzel haberler yok... Ben bebek işini bu ara rafa kaldırdım arkadaşlar.Spor yapıp azda olsa kilo verip bir kaç ay sonra yeniden başlayacağım inşAllah. Devam etmem gereken aşım vardı bu arada onu yaptıracağım.Sanırım yoruldum beklemekten kafamı dağıtayım istiyorum bir süre ama burada topikte olacağım inşAllahh.

Sizden gelen güzel haberlerle sevineceğim:))

kizlar hepimizin.kandili mubarek olsun.dualarda.birbirimiizi unutmayalim.
ben cok kotuyum.sag tarafim tamamen tutuldu nefes bile alirrken batiyor.dr.a gittim 3gun rapor verdi dinlen dedi belki fitik yadasinir sikismasidaolabilir dedi kafami kariatirdi iyoce.rapor aldigimi mudure soyledim trip yapti.sanki keyiften rapor aldik

Çok geçmiş olsun canım. Hiç kafana takma dinlenmene bak:)

Arkadaşlar ne yazıkki benden bu ayda güzel haberler yok... Ben bebek işini bu ara rafa kaldırdım arkadaşlar.Spor yapıp azda olsa kilo verip bir kaç ay sonra yeniden başlayacağım inşAllah. Devam etmem gereken aşım vardı bu arada onu yaptıracağım.Sanırım yoruldum beklemekten kafamı dağıtayım istiyorum bir süre ama burada topikte olacağım inşAllahh.

Sizden gelen güzel haberlerle sevineceğim:))

kırmızılar mı geldi?sen bilirsin biraz değişiklik güzel olur inşallah.bu arada nma bakarsın ummadığın anda süpriz yapar sana bebişin

Rabbim bu mübarek günde hastalara şifa, dertlilere deva,bizim gibi evlat özlemi çeken nerde ne kadar anne aday adayı varsa hepsine sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar versin inşallahhh..dualarımız kabul olunanlardan olsun bu gece..ellerimiz boş çevrilmesin inşallah..
hatipoğlunu da seyretmeye çalışıcam..Allahım ne güzel bir duygu bunca duanın hatimi şeriflerin içinde olmak..elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum ama kuran okumayı bilmiyordum maleseff..Rainbow tatlım Allah senden razı olsun.eksiklerimi tamamlıyorsun...dileğim önümüzdeki ay ilk senden güzel haberler almak...
hepinizi çok seviyorum dualarımdasınız...

Çok teşekkür ederim canlarım Rabbim hepinizin güzel gönlüne göre versin inşAllah.

Az önce Nihat hoca dua ederken göz yaşlarımı tutamadım ne güzel bir şeye vesile olduk şükürler olsun.Duamız burada belki 10larca yüzlerceydi bu gece inşalllah yüzbinler olduuu.Mevlam kabul etsin inşAllahhhhh.Amin

Çok teşekkür ederim canlarım Rabbim hepinizin güzel gönlüne göre versin inşAllah.

Az önce Nihat hoca dua ederken göz yaşlarımı tutamadım ne güzel bir şeye vesile olduk şükürler olsun.Duamız burada belki 10larca yüzlerceydi bu gece inşalllah yüzbinler olduuu.Mevlam kabul etsin inşAllahhhhh.Amin

bende tutamadım şapır şapır akıp gittiler keşke her gözyaşım böyle dökülse.Allah başta ablamızdan sonra hepinizden razı olsun.

X