- 28 Ağustos 2012
- 233
- 0
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #17.381
Hatim duasini kim nezaman yapiyor?
nihat hatipoğlunu vekil tayin ettik.Bu gece yapılacak inş.
musakka 23ü cüzden sayfalar kaldı birazdan okuyacağım eğerki bu mesajı 8e kadar görürsen 23.cüzden kaç sayfa okuyacağını yaz cnm en geç 10da bitmiş olması lazım çünkü..Programda 10dan sonra başlayacak inş.
canım cevap bekliyorum vaktim çok az.
kizlar hepimizin.kandili mubarek olsun.dualarda.birbirimiizi unutmayalim.
ben cok kotuyum.sag tarafim tamamen tutuldu nefes bile alirrken batiyor.dr.a gittim 3gun rapor verdi dinlen dedi belki fitik yadasinir sikismasidaolabilir dedi kafami kariatirdi iyoce.rapor aldigimi mudure soyledim trip yapti.sanki keyiften rapor aldik
Arkadaşlar ne yazıkki benden bu ayda güzel haberler yok... Ben bebek işini bu ara rafa kaldırdım arkadaşlar.Spor yapıp azda olsa kilo verip bir kaç ay sonra yeniden başlayacağım inşAllah. Devam etmem gereken aşım vardı bu arada onu yaptıracağım.Sanırım yoruldum beklemekten kafamı dağıtayım istiyorum bir süre ama burada topikte olacağım inşAllahh.
Sizden gelen güzel haberlerle sevineceğim:))
Çok teşekkür ederim canlarım Rabbim hepinizin güzel gönlüne göre versin inşAllah.
Az önce Nihat hoca dua ederken göz yaşlarımı tutamadım ne güzel bir şeye vesile olduk şükürler olsun.Duamız burada belki 10larca yüzlerceydi bu gece inşalllah yüzbinler olduuu.Mevlam kabul etsin inşAllahhhhh.Amin