- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #17.341
Allah istedikten sonra tek yumurtada bile ikiz oluyor canım senin birde birkaç yumurtan var şansın daha yüksek tabi önceliğimiz bebiş :d olsunda kaç tane olursa olsun
aynen cnmm gelsın bebısler....bu arada aynı dönemler de evlenmısz sanrm :)
aaaa evetbu arada yaşlarımızda yakın benim 25 gerçi bende martta 26 oluyorum kadere bak gebedaşmı olucaz yoksa belki benimde geç çatlamıştır ve tutmuştur Allah kısmet ettikten sonra
evet cnm kader gercekten belkı olur cnm ıns da olur aynı dönemde dogururuz da
kasık agırısndan ben yumurtladıgım zamanı anlardım eşime derdim yumurtluyorum aha da yumurtladım dıe yalnız o agrı sadece bı gun oluyo mesela bn 11. gun yumurtlardım hep..
hemen duş almak iyi değil hatta ben yumurtlama gunu yatsı namazımı kılar oyle yatardım kı tekrardan kalkmayayım dıe sabah abdest alırdım..we bı cok arkadasımdan da duydum bunu..
aminnnnnnn inşallah canımekim anneleriiiiiiiiiiiiiiiiii
ewettt ya gectiii bnm bulantılarımm ((iki gun oldu..we mutfaga gırıp kendıme neler yaptımmm nelerr..
az önce ekmek arası bile yedimmm ama içinde ne wardı söylemem (
eşime yemek yaptım sofrayı görünce bi nara attı
yabadabaduuuuuuuuu diyeee
çok güzeel demek ki hamişliğin en rahat dönemine girdin,
afiyet olsun canım, ben de birazdan ne yiyeceğimi söylemem ödeşiriz
yabadabaduuuu mu dediayyy çok hoş
Esim dedesini kaybetti cok uzgunuz.bir sure yokum
sağol canımm..aminn tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün bu mübarek günlerde inşallahhhscorpicim çok geçmiş olsun çok zor bir dönem geçirdin ve bu dönemde kendine hayran bıraktırdınherşeyin hayırlısı olsun rabbim tez zamanda güldürsün yüzünü inşallah
Allah rahmet eylesin abla mekanı cennet olsun inşallah.eşine ve sana Allah sabırlar versin
ablacım basınız sagolsun....
scorpı cnm Allah saglıklı hamılelıkler versın..
zeynep cnm napıyorsun ne durum da yumoslar.. :)
ewet inşAllah rahat döneme girdik..ama annem hep diyor ki her ayın baska bi sıkıntısı war..
olsun aylarca yoluna baktık sıkıntısı başım gözüm üstüne..
eşimin sewinince tepkisi böyle oluoo
inşAllah bu güzel haberleri sende eşinle paylaşırsın bi an önceee
Scorpi canim gozun aydin.hersry artik daha guzel olacak ins.
Rainbow basiniz sagolsun canim