- 12 Ekim 2012
- 651
- 21
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #17.281
merhaba kızlar....
sonunda gittim dr.a ve hormon tahlili verebildim.herşey yolunda dedi dr. hormonlar iyi rahim ve yumurtalıklar iyi 8 şubatta tekrar çağırdı progesteron testi için.ilk defa gittim bu dr.a ve çok beğendim kızlar çok samimi içten beni çok paniklemiş gördü :18: .bu arada eşimde ayrıntılı spermiyogram yaptıracak.hemen hsg istemiyorum dedi hem çok pahalı hemde biraz can yakıcı dedi.herşeyi bilmemede şaşırdı .sanırım bizim sıkıntı eşimden kaynaklanıyor...yada psikolojik.hayırlısı artık ne zaman gelecek bebiş bakalım.
teşekkür ederim canlarımmm..çok seviyorumsiziiii
canım inşallah hepsi spontan olarak düşerde kürtaja gerek kalmaz
Tatlım bosver işi yat dinlen evinde.inşallah kurtaja gerek kalmaz canım benim inşallah hepsi kanamanla hepsi akar gider.canlarım bugün topik yine sessizzzz..ben bütün gün yattım annemde..akşamda boşboş oturdum..şükür ki sancım daha azaldı..ama sanırım yarın da evde dinleneceğim..halsizlik var çok fena..evden işe 3 araç değiştirip gitmeye cesaretim yokhem yarın bhcg tekrarlatıcam..inşallah tamamne düşmüştür..5 dakkacık da olsa doktorumu görebilirsem daha süper olucak..işte böle canlarımm...herkesler iyidir inşallahhhh
Tatlım bosver işi yat dinlen evinde.inşallah kurtaja gerek kalmaz canım benim inşallah hepsi kanamanla hepsi akar gider.
inşallah tatlımmm..yani grip olsa insan aksıra tıksıra gidiyo da bu özel bi durum..Allahtan anlayışlılar..patronlarımdan birinin bayan olması ve olayı başından bilmesi ve beni kızı gibi görmesi büyük şans..erkeğe anlatması zor olacaktı:26:
Özlem nasılsın?tasindinmi yeni evine?
canımcıııııııııııııııımmm yorgunum biraz ama tatlı yorgunlukmutfağımı da götürdük, beyaz eşya ve mobilyalar kaldı hafta sonuna kadar inşallah tamamen taşıncaz. sen nasılsın tatlım, pıtırcığın nasıl
canımcıııııııııııııııımmm yorgunum biraz ama tatlı yorgunlukmutfağımı da götürdük, beyaz eşya ve mobilyalar kaldı hafta sonuna kadar inşallah tamamen taşıncaz. sen nasılsın tatlım, pıtırcığın nasıl
merhaba canım. bende hormonlar için doktora gitmeyi düşünüyordum. sana zahmet adetin kaçıncı günü gittiğini yazar mısın. ben üçü diye biliyorum ama emin olamıyorum.merhaba kızlar....
sonunda gittim dr.a ve hormon tahlili verebildim.herşey yolunda dedi dr. hormonlar iyi rahim ve yumurtalıklar iyi 8 şubatta tekrar çağırdı progesteron testi için.ilk defa gittim bu dr.a ve çok beğendim kızlar çok samimi içten beni çok paniklemiş gördü :18: .bu arada eşimde ayrıntılı spermiyogram yaptıracak.hemen hsg istemiyorum dedi hem çok pahalı hemde biraz can yakıcı dedi.herşeyi bilmemede şaşırdı .sanırım bizim sıkıntı eşimden kaynaklanıyor...yada psikolojik.hayırlısı artık ne zaman gelecek bebiş bakalım.
canlarım bugün topik yine sessizzzz..ben bütün gün yattım annemde..akşamda boşboş oturdum..şükür ki sancım daha azaldı..ama sanırım yarın da evde dinleneceğim..halsizlik var çok fena..evden işe 3 araç değiştirip gitmeye cesaretim yokhem yarın bhcg tekrarlatıcam..inşallah tamamne düşmüştür..5 dakkacık da olsa doktorumu görebilirsem daha süper olucak..işte böle canlarımm...herkesler iyidir inşallahhhh
kızlar günaydın
nerelerdesiniz yahuu
merhaba canım. bende hormonlar için doktora gitmeyi düşünüyordum. sana zahmet adetin kaçıncı günü gittiğini yazar mısın. ben üçü diye biliyorum ama emin olamıyorum.
3.günü gittim cnm en geç 4.gün demişti diğer dr.da.senin batta dündü reglimi oldun .hayırlısı olsun git hemen yaptır aklında kalmasın .
günaydın kızlar gerçekten bu aralra çok sessiz epeydir gelmeyenler var gelende bakıp çıkıyor sanırım.özlem taşınma telaşında hadi gelemiyor.diğerleri nerde.yehanda girmiyor artık oda bebişle uğraşıyor.rainboww gitmedi k.v. de seninki gidene kadar benimki gelecek.