RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

herkes okuyup çıkıyor sanırım kimse yazmıyor diye :KK1:
ablammmm nerdesin yaaa bak gittin dağıldık bizzzzz =)
scorpimmm Allah yardımcın olsun cnmm :KK54:

abla sana bir soru =) senin paşanın ilk hareket ettiğini kaç haftalıkken hissettin hatırlıyor musun???

Günaydın canım,ben hep buradayım girip bakıyorum.
Kimse olmuyor ben de çıkıyorum.
İnzivaya çekildi bizim topik.

bende bakıyorum kimsecikler yok çıkıyorum.yada dura dura sayfa beni atmış oluyor:KK53::KK53::KK53:

evet dular kaldı.zerbasın duasını bari bitirebileydik onunki çok uzadı.olmzasa ben bu akşam okuyabilirsem okuyayaım yarın sayıyı söylerim

selam kızlarrrr.. bende dün geldim topiğe aslında durcaktım ama ne zamandır alıcaklı oldugumuz bi müşteri geldi.. kendımı ne kadar tutmaya çalışssamda bastırdım, alacağımızı alabılmek için,ben söyledim onlar söyledi, yani profesyonellik olmasa iki adaamın kafalarını birbirine çarpa çarpa rahtlardım walla:KK37::KK37: sonuc olarak amacıma kısmen ulastım bi evrak alabıldım sonunda,ama eve gittiğimde hala elim ayağıma dolaşıodu sinirden ağladım,anca rahatladım:KK22::KK22:

rainbowdan haber alan warmı eniştesi nasıl olmus hiç girmio,inşaAllah kötü bişe yoktur..

canlarım çok şükür bhcg 1 in altına düşmüş.doktorumla görüştüm..kurtardım yaniii.bundan sonra biray mola vericem sonra devammm..Rabbim ne zaman kısmet ettiyse ozaman olacak inşallahhh:KK16::KK16::16:

kızlar ben 13 ve 14. cüzleri bitirdim elhamdülillah,nasıl rahatladım anlatamam :KK16: hepimize de bolca dua ettim Rabbim kabul etsin inş.
ablam eniştenede Rabbim şifa versin inş.

canlarım çok şükür bhcg 1 in altına düşmüş.doktorumla görüştüm..kurtardım yaniii.bundan sonra biray mola vericem sonra devammm..Rabbim ne zaman kısmet ettiyse ozaman olacak inşallahhh:KK16::KK16::16:

şükürler olsun değerin düşmüş cnm.:nazar::nazar::nazar: Allah böle bir sıkıntı yaşatmasın cnm bir daha sana ve hiç birimize..
moraller düzelsin bol bol dua et inş tez zamanda gelecek bebişin...

kendi derdimden tesbihini bitiremedim henüz..ama şimdi biraz rahatladım..okumaya başlıyorum yeniden...

cnm olur mu öle şey..sen yeterki iyi ol okumasanda olur..önemli olan senin sağlığın cnm..çok iyisin sen yaa..

bende bakıyorum kimsecikler yok çıkıyorum.yada dura dura sayfa beni atmış oluyor:KK53::KK53::KK53:

evet dular kaldı.zerbasın duasını bari bitirebileydik onunki çok uzadı.olmzasa ben bu akşam okuyabilirsem okuyayaım yarın sayıyı söylerim

savaşcım cnm okusanda okuyamazsnda saoalsın...kümsecikler bir yere gitmesin ya güzel topiğimz arkadaşlıklarımız..

şükürler olsun değerin düşmüş cnm.:nazar::nazar::nazar: Allah böle bir sıkıntı yaşatmasın cnm bir daha sana ve hiç birimize..
moraller düzelsin bol bol dua et inş tez zamanda gelecek bebişin...

cnm olur mu öle şey..sen yeterki iyi ol okumasanda olur..önemli olan senin sağlığın cnm..çok iyisin sen yaa..

savaşcım cnm okusanda okuyamazsnda saoalsın...kümsecikler bir yere gitmesin ya güzel topiğimz arkadaşlıklarımız..

sağol canım benimmm..başa gelen çekiliyor..Rabbim beterinden korusun cümlemiziii:KK16::KK16::KK16::KK16:

ZERBAS İÇİN;

4444 Salatı Tefriciye

-Asbelove:200
-kabilarda:400
-8scorpions:550
-rochak:100
-rimel_84:100
-fatmaipek:200
-rainbowcolors:100
-iskorpit:507
-savas5482:125
-muhat:100
-elif5507:70
-xneharx:135
-suveyma:100
- TEYZE:200
-deli_musakka:50

Kalan: 1147

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

merhaba canım. bende hormonlar için doktora gitmeyi düşünüyordum. sana zahmet adetin kaçıncı günü gittiğini yazar mısın. ben üçü diye biliyorum ama emin olamıyorum.

3.günü gittim cnm en geç 4.gün demişti diğer dr.da.senin batta dündü reglimi oldun .hayırlısı olsun git hemen yaptır aklında kalmasın .

günaydın kızlar gerçekten bu aralra çok sessiz epeydir gelmeyenler var gelende bakıp çıkıyor sanırım.özlem taşınma telaşında hadi gelemiyor.diğerleri nerde.yehanda girmiyor artık oda bebişle uğraşıyor.rainboww gitmedi k.v. de seninki gidene kadar benimki gelecek.

evet canım bugün geldi benim kırmızılar. perşembe veya cuma doktora gidecem. hayırlısı olsun demek ki daha zamanı var.

geçmiş olsun canım benim.. inşaAllah tez zamanda bebişin gelir sağlıkla hayırla uzun ömürle annesi:KK16:

geçmiş olsun canım, kurtulmana sevindim, inşallah Rabbim en kısa zamanda en hayırlısını nasip eder
ZERBAS İÇİN;

4444 Salatı Tefriciye

-Asbelove:200
-kabilarda:400
-8scorpions:550
-rochak:100
-rimel_84:100
-fatmaipek:200
-rainbowcolors:100
-iskorpit:507
-savas5482:125
-muhat:100
-elif5507:70
-xneharx:135
-suveyma:100
- TEYZE:200
-deli_musakka:50

Kalan: 1147

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

zerbascım senin için 100 tefriciye okudum yazarsın

X