RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

İse gitmedim kizlar.kanamam normal.adetten epeyce yogun.gece belim cok agridi.cok terledim ates basti.simdi kkarnim agriyo.birazdan anneme gidicem.bugun komsular geliyo dua var annemde.gidip biraz huzur bulayim.
Bu gecenin en guzel yani olamayan bebisim vucudumdan akip giderken dayısı geldi rüyama.az hasret giderdim abimle.uzun zaman olduydu gormeyeeli.bana moral oldu simdi.opuyorum sizi gun icinde burada olmiycam.

günaydın bayanlarr

scorpim canım allah yardımcın olsun.Abine malum oldu demekki üzüntün seni teselli etmeye geldi..Sende bir an önce sağlığına kavuşursun inş.

selam kızlar hayırlı sabahlar hepinize
dün geçmiş yaklaşık 150 sayfanın hepsini okudum sonra tam yazmaya başladım benimkiler yine tepeme dikildi çıkmak zorunda kaldım

scorpicim ismini haşler listesinde görünce çoook sevindim, son sayfalara kadar da hep değerin yükselecek diye bekledim, sonuç üzücü ama herşeyde vardır hayır demek lazım, metanetini de çok takdir ettim, inşallah bu metanetinden dolayı çok sevap kazandın hem de Rabbim en kısa zamanda tekrardan en hayırlısını lütfedecek sana
elifcim seni de tebrik ediyorum inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin, bebişini de sağlıkla kucağına alırsın
özlemcim((gerçi artık Nehar olmuşsun) sana da geçmiş olsun diyorum şimdi inşallah daha iyisindir yeni eve taşınacakmışsınız, hayırlı olur inşallah güle güle oturursunuz bebişlerinizle
Yehancım mide bulantıların başlamış inşallah tez zamanda geçer eski sağlığına kavuşursun
Rainbowcum eniştene de Allah şifalar vesin, sen de inşalah bu ay hamişler kervanına katılırsın
topiğimizin güzel anne adayları ve hamiş adayları inşallah hepiniz iyisinizdir

bana gelince bir ay boyunca süren kanamanın sebebi hormon bozukluğuymuş hayıt suyu içiyorum hormonları düzenliyormuş, şimdi kırmızıları bekliyorum-ne zaman teşrif eder bilmiyorumtabiki-
adetin 3. günü hormon testi yaptıracağım düzelmiş mi diye sonra da aşılama tedavisine başlıyacağız inşallah

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM NİYETİMİZ BEBİŞ SAHİBİ OLMAK.........
NOT:BİR KİŞİ BİR TANE OKUYABİLİYOR
ÇEVRENİZDE YARDIM ALABİLECEĞİNİZ KİŞİLER VARSA ÇOK MAKBULE GEÇER
ARKADAŞLAR LÜTFEN ÖZEL MESAJLA İLETİŞİM SAĞLAYALIM YARDIMLARINIZ GÖZDEN KAÇABİLİYOR

OkuyanAdetDurumOkuyanAdetDurum
oz_lem2Okunduayse00510Okundu
nur.sen1hayatimsinav1Okundu
elif55073OkunduALPPHIN1Okundu
ecrin234Okunduelmacvs1Okundu
dice1Okundugüllümsün13
acemiperi1Okundumedoskop1Okundu
merra11Okundussönmez2Okundu
krizantem838Okunduaybikekayra1
asenat1232Okundukiraztepe3Okundu
muhat9Okunduscorpions1Okundu
fatmaipek1Okunducemrem294Okundu
nishbr1ronya1
sivasin gülü1candann1Okundu
banu353okundumissyaman2Okundu
rimel_841Okundugamyoncu3Okundu
inci_tanesi1Okundukadifegül1
mavimenekşe1okundumutluluk841Okundu
çiçek001ynz061
birumut991Okunduseyyan3Okundu
beylem1Okunduantisocial1Okundu
melek041okundureyyan19841Okundu
klaram1okunduelfida1okundu
kabilarda8Okunduleylak841okundu
ne_yazcam_ya1gulem1okundu
antigone831okundusupriz061okundu
nartanesiii6okunduiğneoyası3okundu
edanur861okunduaeben1
encan1okundureann1
eslemliva2RainbowColors27Okundu
savas54821okunduturkuaz81Okundu
masumum1tanem11112okundu
simaybade1okundugamze19235okundu
ozzy063Okunduraginda1okundu
sersum1okunduesraaaa8Okundu
topalpire1ecrinn072Okundu
melek1811okundubengusu1
antikdeniz11okunduvck3okundu
nilda0151asbelove57okundu
rmzeynep2Okunduferyalnur4
34bc1OkunduBanu_K1Okundu
duru16161Okunduzerbaş1Okundu
nekadarzor1Okundu_haSreT1
suveyma6Okunduesma1Okundu
rochak6Okunduhappybutterfly1Okundu
mikro811sevda_linka1Okundu
badezuzum1Okundudoga31
gümüş191qingdao1
beyazzmbak1dentur1
E_M_A10Okunduven_har1Okundu
sunbal1Okunduela_161670
esra198255Okundudeli_musakka1Okundu
ngasg1nuarin1Okundu
elfchen1Okunduumutege161
egunal1OkunduOrlic2
Sevgi_Melegii1Lex1
sevil611rosewind1
beeebeyim6Okunduangrybird1Okundu
dkb1aşkitotomsu1Okundu
okyanus1Okundumelikea1231Okundu
[tr]

Herkese günaydın arkadaşlar.
Rainbow 4.cüzüde bitirdim canım.
Eniştene çok geçmiş olsun.
Son durumu nasıl?Umarım biran önce sağlığına kavuşur.

teşekkür ederim canım....Allah razı olsun...

canım maşallah çok güçlüsün Rabbim bu gücünün mukafatını tez vakitte yeni sağlıklı hamileleiklerle versin

herkese merhaba sizlere güzel bir haberim var,arkadaşım buayın sonunda umreye gidiyor. isim listesi verecem ona isimlerinizi özelden atarsanız inşallah isimlerimiz o güzel topraklarda zikredilecek,arkadaşımın 3. umresi olacak kendisi bekar bizde ona dua edelim hayırlı bir kısmeti olsun inşallah

kızlar yardııımmm, ovulasyon testini nereden bulabilirimm, bugün dr.a gittim gerek yok dedi ama klomen aldım kullanacam

merhaba kızlar....
sonunda gittim dr.a ve hormon tahlili verebildim.herşey yolunda dedi dr. hormonlar iyi rahim ve yumurtalıklar iyi 8 şubatta tekrar çağırdı progesteron testi için.ilk defa gittim bu dr.a ve çok beğendim kızlar çok samimi içten beni çok paniklemiş gördü :18: .bu arada eşimde ayrıntılı spermiyogram yaptıracak.hemen hsg istemiyorum dedi hem çok pahalı hemde biraz can yakıcı dedi.herşeyi bilmemede şaşırdı .sanırım bizim sıkıntı eşimden kaynaklanıyor...yada psikolojik.hayırlısı artık ne zaman gelecek bebiş bakalım.

kızlar yardııımmm, ovulasyon testini nereden bulabilirimm, bugün dr.a gittim gerek yok dedi ama klomen aldım kullanacam

cnm ovulasyon testi ile klomen kullanırsan doğru sonuç vermeyebilir diye biliyorum ama.sen bilirsin.gitgidiyordan al cnm hem ucuz hemde hemen geliyor

Günaydın canlarımmmm,
Scorpicim geçecek inşallah Rabbim çok sabır versinnn

günaydın bayanlarr

scorpim canım allah yardımcın olsun.Abine malum oldu demekki üzüntün seni teselli etmeye geldi..Sende bir an önce sağlığına kavuşursun inş.

canım maşallah çok güçlüsün Rabbim bu gücünün mukafatını tez vakitte yeni sağlıklı hamileleiklerle versin
teşekkür ederim canlarımmm..çok seviyorumsiziiii

Herşeyin yolunda olmasına sevindim.Sıkıntı eşinden bile kaynaklanıyor olsa umarım çözülebilen bir sorundur ve küçük hanıma en yakın zamanda bir kardeş alırsınız annesiŞanslıymışsın iyi bir doktora denk gelmişsin.doktor çok önemli insanı rahatlatmak açısından.mesela benim doktorum çok ciddi çok gülmez.ama herşeyide sormadan açıklar.şuana kadar pek soru sorma gereği duymadım herşeyi cevapladığı için ama bazen düşünüyorum ilerde soru sorsam doktor beni tersler mi diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…