- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #17.261
Enistem rahatsizlandi sureyyapasaya getirdik zaturreydo
i malesef duzelmedi kotu bisey olmasi.dan endise edoyoruz.arabada bbekliyorum ins.ii ha erler gelir
Okuyan | Adet | Durum | Okuyan | Adet | Durum |
oz_lem | 2 | Okundu | ayse005 | 10 | Okundu |
nur.sen | 1 | hayatimsinav | 1 | Okundu | |
elif5507 | 3 | Okundu | ALPPHIN | 1 | Okundu |
ecrin23 | 4 | Okundu | elmacvs | 1 | Okundu |
dice | 1 | Okundu | güllümsün | 13 | |
acemiperi | 1 | Okundu | medoskop | 1 | Okundu |
merra1 | 1 | Okundu | ssönmez | 2 | Okundu |
krizantem83 | 8 | Okundu | aybikekayra | 1 | |
asenat123 | 2 | Okundu | kiraztepe | 3 | Okundu |
muhat | 9 | Okundu | scorpions | 1 | Okundu |
fatmaipek | 1 | Okundu | cemrem29 | 4 | Okundu |
nishbr | 1 | ronya | 1 | ||
sivasin gülü | 1 | candann | 1 | Okundu | |
banu35 | 3 | okundu | missyaman | 2 | Okundu |
rimel_84 | 1 | Okundu | gamyoncu | 3 | Okundu |
inci_tanesi | 1 | Okundu | kadifegül | 1 | |
mavimenekşe | 1 | okundu | mutluluk84 | 1 | Okundu |
çiçek00 | 1 | ynz06 | 1 | ||
birumut99 | 1 | Okundu | seyyan | 3 | Okundu |
beylem | 1 | Okundu | antisocial | 1 | Okundu |
melek04 | 1 | okundu | reyyan1984 | 1 | Okundu |
klaram | 1 | okundu | elfida | 1 | okundu |
kabilarda | 8 | Okundu | leylak84 | 1 | okundu |
ne_yazcam_ya | 1 | gulem | 1 | okundu | |
antigone83 | 1 | okundu | supriz06 | 1 | okundu |
nartanesiii | 6 | okundu | iğneoyası | 3 | okundu |
edanur86 | 1 | okundu | aeben | 1 | |
encan | 1 | okundu | reann | 1 | |
eslemliva | 2 | RainbowColors | 27 | Okundu | |
savas5482 | 1 | okundu | turkuaz8 | 1 | Okundu |
masumum | 1 | tanem111 | 12 | okundu | |
simaybade | 1 | okundu | gamze1923 | 5 | okundu |
ozzy06 | 3 | Okundu | raginda | 1 | okundu |
sersum | 1 | okundu | esraaaa | 8 | Okundu |
topalpire | 1 | ecrinn07 | 2 | Okundu | |
melek181 | 1 | okundu | bengusu | 1 | |
antikdeniz1 | 1 | okundu | vck | 3 | okundu |
nilda015 | 1 | asbelove | 57 | okundu | |
rmzeynep | 2 | Okundu | feryalnur | 4 | |
34bc | 1 | Okundu | Banu_K | 1 | Okundu |
duru1616 | 1 | Okundu | zerbaş | 1 | Okundu |
nekadarzor | 1 | Okundu | _haSreT | 1 | |
suveyma | 6 | Okundu | esma | 1 | Okundu |
rochak | 6 | Okundu | happybutterfly | 1 | Okundu |
mikro81 | 1 | sevda_linka | 1 | Okundu | |
badezuzum | 1 | Okundu | doga3 | 1 | |
gümüş19 | 1 | qingdao | 1 | ||
beyazzmbak | 1 | dentur | 1 | ||
E_M_A | 10 | Okundu | ven_har | 1 | Okundu |
sunbal | 1 | Okundu | ela_1616 | 70 | |
esra1982 | 55 | Okundu | deli_musakka | 1 | Okundu |
ngasg | 1 | nuarin | 1 | Okundu | |
elfchen | 1 | Okundu | umutege16 | 1 | |
egunal | 1 | Okundu | Orlic | 2 | |
Sevgi_Melegii | 1 | Lex | 1 | ||
sevil61 | 1 | rosewind | 1 | ||
beeebeyim | 6 | Okundu | angrybird | 1 | Okundu |
dkb | 1 | aşkitotomsu | 1 | Okundu | |
okyanus | 1 | Okundu | melikea123 | 1 | Okundu |
selam kızlarhayırlı sabahlar hepinize
dün geçmiş yaklaşık 150 sayfanın hepsini okudum sonra tam yazmaya başladım benimkiler yine tepeme dikildi çıkmak zorunda kaldım
scorpicim ismini haşler listesinde görünce çoook sevindim, son sayfalara kadar da hep değerin yükselecek diye bekledim, sonuç üzücü ama herşeyde vardır hayır demek lazım, metanetini de çok takdir ettim, inşallah bu metanetinden dolayı çok sevap kazandın hem de Rabbim en kısa zamanda tekrardan en hayırlısını lütfedecek sana
elifcim seni de tebrik ediyoruminşallah güzel bir hamilelik geçirirsin, bebişini de sağlıkla kucağına alırsın
özlemcim((gerçi artık Nehar olmuşsun) sana da geçmiş olsun diyorum şimdi inşallah daha iyisindiryeni eve taşınacakmışsınız, hayırlı olur inşallah güle güle oturursunuz bebişlerinizle
Yehancım mide bulantıların başlamışinşallah tez zamanda geçer eski sağlığına kavuşursun
Rainbowcum eniştene de Allah şifalar vesin, sen de inşalah bu ay hamişler kervanına katılırsın
topiğimizin güzel anne adayları ve hamiş adayları inşallah hepiniz iyisinizdir
bana gelince bir ay boyunca süren kanamanın sebebi hormon bozukluğuymuşhayıt suyu içiyorum hormonları düzenliyormuş, şimdi kırmızıları bekliyorum-ne zaman teşrif eder bilmiyorumtabiki-
adetin 3. günü hormon testi yaptıracağım düzelmiş mi diye sonra da aşılama tedavisine başlıyacağız inşallah
:80::80:kıslarrrrr nerdesinissssssssssssss:80::80:
kızlar yardııımmm, ovulasyon testini nereden bulabilirimm, bugün dr.a gittim gerek yok dedi ama klomen aldım kullanacam
kızlar yardııımmm, ovulasyon testini nereden bulabilirimm, bugün dr.a gittim gerek yok dedi ama klomen aldım kullanacam
Günaydın canlarımmmm,
Scorpicim geçecek inşallah Rabbim çok sabır versinnn
günaydın bayanlarr
scorpim canım allah yardımcın olsun.Abine malum oldu demekki üzüntün seni teselli etmeye geldi..Sende bir an önce sağlığına kavuşursun inş.
selam kızlarhayırlı sabahlar hepinize
dün geçmiş yaklaşık 150 sayfanın hepsini okudum sonra tam yazmaya başladım benimkiler yine tepeme dikildi çıkmak zorunda kaldım
scorpicim ismini haşler listesinde görünce çoook sevindim, son sayfalara kadar da hep değerin yükselecek diye bekledim, sonuç üzücü ama herşeyde vardır hayır demek lazım, metanetini de çok takdir ettim, inşallah bu metanetinden dolayı çok sevap kazandın hem de Rabbim en kısa zamanda tekrardan en hayırlısını lütfedecek sana
elifcim seni de tebrik ediyoruminşallah güzel bir hamilelik geçirirsin, bebişini de sağlıkla kucağına alırsın
özlemcim((gerçi artık Nehar olmuşsun) sana da geçmiş olsun diyorum şimdi inşallah daha iyisindiryeni eve taşınacakmışsınız, hayırlı olur inşallah güle güle oturursunuz bebişlerinizle
Yehancım mide bulantıların başlamışinşallah tez zamanda geçer eski sağlığına kavuşursun
Rainbowcum eniştene de Allah şifalar vesin, sen de inşalah bu ay hamişler kervanına katılırsın
topiğimizin güzel anne adayları ve hamiş adayları inşallah hepiniz iyisinizdir
bana gelince bir ay boyunca süren kanamanın sebebi hormon bozukluğuymuşhayıt suyu içiyorum hormonları düzenliyormuş, şimdi kırmızıları bekliyorum-ne zaman teşrif eder bilmiyorumtabiki-
adetin 3. günü hormon testi yaptıracağım düzelmiş mi diye sonra da aşılama tedavisine başlıyacağız inşallah
teşekkür ederim canlarımmm..çok seviyorumsiziiiicanım maşallah çok güçlüsün Rabbim bu gücünün mukafatını tez vakitte yeni sağlıklı hamileleiklerle versin
merhaba kızlar....
sonunda gittim dr.a ve hormon tahlili verebildim.herşey yolunda dedi dr. hormonlar iyi rahim ve yumurtalıklar iyi 8 şubatta tekrar çağırdı progesteron testi için.ilk defa gittim bu dr.a ve çok beğendim kızlar çok samimi içten beni çok paniklemiş gördü :18: .bu arada eşimde ayrıntılı spermiyogram yaptıracak.hemen hsg istemiyorum dedi hem çok pahalı hemde biraz can yakıcı dedi.herşeyi bilmemede şaşırdı .sanırım bizim sıkıntı eşimden kaynaklanıyor...yada psikolojik.hayırlısı artık ne zaman gelecek bebiş bakalım.