- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 36
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.601
evet canım netten aldım ben...en uygunu buydu ben de bunu aldım bak istersen LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 6 GEBELİK + KARGO GittiGidiyor'da 67355102
o ne yaaa yardımcı mardımcı ne ayaksınız siz yaaa, hemen de başkan yardımcısı seçilmiş feryal hanım:52 :
feryalcim hoşgeldin yardımcım[/ QUOTE]
Hosbulduk başkanım benim.
Ozocum az önce ne dedim benle uğraşma arkam saglam.prolaktin 47 çıktı canım
feryalcim hoşgeldin yardımcım[/ QUOTE]
Hosbulduk başkanım benim.
Ozocum az önce ne dedim benle uğraşma arkam saglam
enaaaaammm bi işe başladım ne dolaplar dönmüş
asbelove ben yeni gördüm üzülme, sıkma canını hayırlısı olsun.
Ama regl olmadın di mi henüz?Kaçırdım yoksa onu ben? :26:
Yine de rabbim yüreğine ferahlık versin, sabrını arttırsın.
Ben bile bugün ha oldum ha olucam korkusu yaşadım,insan nasıl da kaptırıveriyor kendisini.
Bu arada herkese selamlar, saygılar
Telden yazmak tam bir işkence ama sizden ayrılmıyorum.ozo prolaktin 47 olmuş canim
asbelove iyi geceler cnm Allah rahatlık versin.Yarın güzel bir sabaha uyanmanı diliyorum.Daha iyi ol emi
çok da yüksek değil canım yaaa üzülme sen...dostinex vermişti değil mi sana, tekrar verirse bu ay da kullan bakalım
Evet canım infertilite bölümüne gidiyorum artık yarın gene yazar dostinex herhalde.üzülmüyorum canım takip sart bende.bak bugün biz rimelcigime burç yorumuda yaptırdık bana en az 2-3 Bebis çıktı hemde erkek,erkek,kız sırasıyla
aaa bana da baksaydı keşkeeee..maşallah maşallaaahh 3 tane haaa
ayyy ablam benim yaaa heepinizi çok seviyorumözlemcim halay başı ve topiğin şekerparesi sensin hee birde forumun en eğlenceli mesajlarının shibi maaşallaheee edebiyat öğretmeni olunca böyle oluyor demekki..
Canım esin ve senin doğum tarihi ve senin doğum saatin önemli msj at vakti olunca bakıyor sagolsun.ya ben 3-4 tane istiyorum zaten.benimkide diyor seri üretimmi yapicanfabrika start verdigi gibi üretime devam inşallah hayırlısi ile
özlemcim halay başı ve topiğin şekerparesi sensin hee birde forumun en eğlenceli mesajlarının shibi maaşallaheee edebiyat öğretmeni olunca böyle oluyor demekki..
merhaba arkadaşlarbende artık kesin olarak aralık yada ocak gibi hamilelik düşünüyorum (eşim dünden razııı ,zorla korundurtturuyorum)
sınırda bir pıhtılaşmam var
onun dışında kendimce
günde 3 ceviz yiyorum
yatmadan önce 1 tatlı kaşığı pekmez içiyorum
yarından itibaren günde 1 kase yoğurt yemeyi planlıyorum :)
düzenli olarak kahvaltımı yapıyorum,yemek listemde var öyle işte..