RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

keyifler iyidir umarim. bana is göründü. mesaj aldim bugün ise erken baslayabilirmiiyim diye soruldu cünkü isarkadasim hastaymis.

calisanlara kolay gelsin. topiktekilere bol neseli sonbetler. ev isiyle mesgul olanlarada kolay gelsin

Herkese günaydınnn arkadaşlar
çok güzel bir gün diliyorum.

Sağlıklı düzenli beslenmek çok önemli ama ben beceremiyorum kahvaltı yapma alışkanlığım yok.Zorlayayım kendimi diyorum beceremiyorum afedersiniz midem bulanıyor.Belki 12ye doğru yiyorum işte bişeyler.O yüzden ben multivitamin alıyorum başladım yeni ama siz bana bakmayın düzenli kahvaltı yemek yiyin.Yoğurtta sevmem ben mesela ama peyniri çok severim bolca yerim.

Herkese günaydınnn arkadaşlar
çok güzel bir gün diliyorum.

Sağlıklı düzenli beslenmek çok önemli ama ben beceremiyorum kahvaltı yapma alışkanlığım yok.Zorlayayım kendimi diyorum beceremiyorum afedersiniz midem bulanıyor.Belki 12ye doğru yiyorum işte bişeyler.O yüzden ben multivitamin alıyorum başladım yeni ama siz bana bakmayın düzenli kahvaltı yemek yiyin.Yoğurtta sevmem ben mesela ama peyniri çok severim bolca yerim.

rainbow ablacığım beslenme konusunda kafa patlatmış bir insanım geçtiğimiz yıl çok kilo almıştım bu sene 9 kilo verdim yine fazlalığım var bebek mevzusu yüzünden salmıştım kendimi biraz ama bende sağlıklı beslenmeme tekrar başlıyorum.Sabahları bende kahvaltı edemezdim küçüklükten alışkanlığım yoktu daha sonra yavaş yavaş alıştırdım kendimi. yoğurt çok severim onsuz yemek yiyemem gibi birşey :KK1:

Canım hem kilo verebilmek için hemde sağlık için kahvaltı en önemli öğün.Bende kendime şu çareyi buldum 1 tatlı kaşığı bal yiyorum oda bebiş hatırına.Yada kendi yaptığım pekmez :)) kendim yaptım diyorum heee.Becerikliideyim yani :))):nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

Afiyet olsun fatmöacım.Yapta uyduruk olsun önemli deil.

Bizim için harika bir kahvaltı şöyle olmalı.

2 dilim tam buğday ekmeği
1 rafadan-bolca peynir-
1 tk.bal-reçel
domates salatalık zeytin.
yanında 1 bardak sütttttttt

ohhh mis ama yapabilene.

günaydın bayanlar. hepinize güzel ve mutlu bir gün diliyorum. ben de kahvaltı konusunda biraz tembelim. tek başına oturup kahvaltı yapmaktan hiç zevk almıyorum. eşim bir tek pazar günü evde oluyor ve o gün beraber yapıyoruz. yalnız yapmayı hiç sevmiyorum. dün gece misafirim vardı ara ara takip ettim sizi ama yazamadım. bugün de sabah eşimle kalktım, onu yolcu ettim biraz evi toparlayayım derken pat diye kapı açıldı baktım eşim gelmiş. dün geceden beri beli ağrıyordu, arada birşey sokuluyor beline, rüzgar alıyor heralde yada ters bir hareket yaptı bilemiyorum. Beline viks sürdüm yatırdım onu. başka ne yapabilirim ki bilmiyorum.

günaydın bayanlar. hepinize güzel ve mutlu bir gün diliyorum. ben de kahvaltı konusunda biraz tembelim. tek başına oturup kahvaltı yapmaktan hiç zevk almıyorum. eşim bir tek pazar günü evde oluyor ve o gün beraber yapıyoruz. yalnız yapmayı hiç sevmiyorum. dün gece misafirim vardı ara ara takip ettim sizi ama yazamadım. bugün de sabah eşimle kalktım, onu yolcu ettim biraz evi toparlayayım derken pat diye kapı açıldı baktım eşim gelmiş. dün geceden beri beli ağrıyordu, arada birşey sokuluyor beline, rüzgar alıyor heralde yada ters bir hareket yaptı bilemiyorum. Beline viks sürdüm yatırdım onu. başka ne yapabilirim ki bilmiyorum.

Aman dikkat tatlım kas gevşeticiyi krem veya hap şeklinde de verebilirsin evet yaa bende tek başıma kahvaltı yapmaktan nefret ederim....
Bugün evdeyim dinlenmeyi planlıyorum ağrılarım rahat bırakmıyor beni zaten benimde 5kilo fazlalığım var onları vereyim bari bu ay diyorum ama nasıl vereceğim onu da bilmiyorum yaa

geçmiş olsun cnm kas gevşetici varsa içsin bir tane.eğer bel ağrısıda oluyorsa fizik tedaviye görünsün mutlaka şimdi herkesde bel ve boyun fıtığı var.Birde ne olduğunu bilmeden çok ovalamayın masaj yapmayın.benim eşiminde boynu ağrıyordu her şeyi yaptı dr.a gitmeden hamam da ovdurdu ben ovdum annesi kupa çekti.ama hiçbiri işe yaramadı belkide durumunu daha kötü yaptı sonunda ameliyattan kurtulamadı .

Aman dikkat tatlım kas gevşeticiyi krem veya hap şeklinde de verebilirsin evet yaa bende tek başıma kahvaltı yapmaktan nefret ederim....
Bugün evdeyim dinlenmeyi planlıyorum ağrılarım rahat bırakmıyor beni zaten benimde 5kilo fazlalığım var onları vereyim bari bu ay diyorum ama nasıl vereceğim onu da bilmiyorum yaa

canım senin 5 gene iyiymiş ama 1 ayda değil 2 ayda vermen daha sağlıklı olur canım hemen başla hatta ben bugun başladım

kas gevşetici ilacım yok evde. fazla da ilaç bulunmuyor genelde bizde. bi ağrı kesici oluyor o kadar. viksi bile daha 2 gün önce aldık. ağrı kesici de versem işe yarar mı bilmiyorum.. canım sen de ağrı kesici falan içsene, o ağrılar dayanılmaz oluyor tahmin edebiliyorum. yat dinlen güzelce, sıcak tut kendini. valla ben bi ara adetimde düzensizlik olduğu için doğum kontrol hapı kullandım bekarken. onlar bana kilo aldırdı iştahımı açtı. aslında çok bişe yemiyorum adam gb 1 öğün desem yeri var ama abur cuburu çok seviyorum malesef..

geçmiş olsun cnm kas gevşetici varsa içsin bir tane.eğer bel ağrısıda oluyorsa fizik tedaviye görünsün mutlaka şimdi herkesde bel ve boyun fıtığı var.Birde ne olduğunu bilmeden çok ovalamayın masaj yapmayın.benim eşiminde boynu ağrıyordu her şeyi yaptı dr.a gitmeden hamam da ovdurdu ben ovdum annesi kupa çekti.ama hiçbiri işe yaramadı belkide durumunu daha kötü yaptı sonunda ameliyattan kurtulamadı .

tşk ederim canım. kas gevşeticim yok. sadece viks sürdüm fazla da ovalamadım ne olur ne olmaz diye. viksi yedirdim o kadar. bel ağrısı normalde olmuyor arada yel sokuluyor sanırım. aydemir akbaş gibi dolanıyor evde :))))) eşine de geçmiş olsun canım.

canım senin 5 gene iyiymiş ama 1 ayda değil 2 ayda vermen daha sağlıklı olur canım hemen başla hatta ben bugun başladım

Neler yapıyorsun tatlım ben işe yürüyerek gidip geliyorum ama hiç değişiklik olmadı kiloda sabah kahvaltı dışında ekmek yemiyorum başka nelere dikkat etmeliyim sencee
Dr.dan gelince muhakkak haber ver canım merak ederizzz

asbelove cnm bugünü evde geçirmen iyi oldu kafanı toplarsın dinlenirisn bize takılırsın cnm.:KK16::KK16:

yehan eşine çok geçmiş olsun cnm.Gelen giden yok demi sende :))

Kilo vermek isteyen arkadaşlar birbirimize destek olalım belki verebiliriz bende vermek istiyorum bir kaç kilo 2 de yeterde ama 4 olsa süper olur.

asbelove cnm bugünü evde geçirmen iyi oldu kafanı toplarsın dinlenirisn bize takılırsın cnm.:KK16::KK16:

yehan eşine çok geçmiş olsun cnm.Gelen giden yok demi sende :))

Kilo vermek isteyen arkadaşlar birbirimize destek olalım belki verebiliriz bende vermek istiyorum bir kaç kilo 2 de yeterde ama 4 olsa süper olur.

çok tşk ederim ablacım.. henüz gelen giden yok bakalım beklemedeyim. eşim dün akşam test almayı unutmuş, keşke geleceğini söyleseydin test aldırırdım sana dedim. bugün kendini bi ara iyi hissederse belki eczaneler kapanmadan yollarım eşimi.

X