RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Özlem yaaa dünya ahret kardeşim olsun şu eşin pek şeker Asker sert olması beklenir ama maaşallah değil Rabbim tez vakitte nasip etsin inşAllah san anneliği eşine babalığı
amin abacım amin tüm isteyenlere inşallaahhh eşim çok şekerdir, askerlikle de hiç alakası yoktur yani çok merhametlidir, şuara benden çok takılmış bebiş olayına... o bebek olan köpeğimizze bile bi bakışı var, işe giderken taaa yolun sonuna kadar izliyor eşimi ve onun da içi gidiyo demekki bebek olsa ne olacak

ozlem olurda hamile kalirsam ki sanmiorum

elimde kalan bu testleri ben sana yolliyim

ayyy inşallah ben de hamile kalırım da hiç gerek kalmaz. çöpe gitsin yeterki bebeğimiz olsun feda olsun onlara yüzlerce test

aman sakın o karışımı verme eşine spermlere ters etki yapıyormuş aman dikkatttt

cnm bu karışım sadece kadınlar nette okumuştum eşinize yedirmeyin diyordu cnm eşine keçiboynuzu ppekmezi yedir tatlım

yok yok verir miyim hiç..ona çakşır otu köküyle, çoban çökerten içiriyorum, aktar tavsiye etmişti

Keçiboynuzunu duyduk işte onu yapıyoruz ceviz polen arı sütü kullanıyor üzüm çekirdeğide mi işe yarıyormuş onu da deneyelim olmazsa 1ay sonra canım yılbaşında ancak yani evet çok iyi bir dr. ve harika bir insan herşeyden ötesi yardımcı olmaya çalışıyor karşısındakininde insan olduğunu unutmadan amin canım amin Allahım herşeyi bilir verir
biraz daha iyiyim canım başımın ağrısı geçerse daha da iyi olacağım inşallahhh

kızlar hepinize iyi geceler tatlı ruyalar inşşşş yarın hepimiz için çok daha guzel birgun olsun bugunumuzden hadi ben kaçtım

kızlar bu morfoloji dediğiniz test spermiogram testi mi, ben öyle biliyorum da size bişe danışmak istiyorum, ne zamandır soracam ama fırsat bulamadım

biz 2 ay önce doktora gittik eşim de test yaptırdı, sonuçlarını üroloğa gösterdi bebek olması için bi engel yok demiş ama eşim pek anlayamamış keşke sen de gelseydin dedi bana..daha sonra kadın doğumcu gördü eşinde bi problem yok sende de yok dedi...sonra bi doktora daha gittik(devlet hastanesi) kadın doğumcuya eşinin test sonucu iyi değil dedi çok sinirlendim, zaten aramızda öncesinde ufak bi tartışma geçmişti bu salak doktorla...her neyse şimdi ben ikilemdeyim netten bakıyorum ama hiç bişe anlamıyorum anlayan varsa bi bakabilir mi :26:

Son düzenleme:
ablaaa aramızda kalsın amma bence bu topikten gidecek biri varsa o da feryal ve esengül, şutlayın gitsinler

Saldırıya başlamış hemen bak sen :)

Sonuç
kocaman bir tek çizgiiiiiiiiii

Canım Rabbimiz yüzünü tez zamanda guldursun ınş.üzülme

hahahahaaaaa feryal gel kavga edek valla bacım şu bebek olayını unuturuz pııırrrttt o ay hamiş kalırız

teyzesi badem efenin resmini hala çekecem hala çekecem sözüm söz yani

hahahahaaaaa feryal gel kavga edek valla bacım şu bebek olayını unuturuz pııırrrttt o ay hamiş kalırız

teyzesi badem efenin resmini hala çekecem hala çekecem sözüm söz yani

Tamam canım bekliyorum.benimde prolaktin yüksek çıktı kiz gene yarın dr gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…