- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.641
kas gevşetici ilacım yok evde. fazla da ilaç bulunmuyor genelde bizde. bi ağrı kesici oluyor o kadar. viksi bile daha 2 gün önce aldık. ağrı kesici de versem işe yarar mı bilmiyorum.. canım sen de ağrı kesici falan içsene, o ağrılar dayanılmaz oluyor tahmin edebiliyorum. yat dinlen güzelce, sıcak tut kendini. valla ben bi ara adetimde düzensizlik olduğu için doğum kontrol hapı kullandım bekarken. onlar bana kilo aldırdı iştahımı açtı. aslında çok bişe yemiyorum adam gb 1 öğün desem yeri var ama abur cuburu çok seviyorum malesef..
geçmiş olsun cnm kas gevşetici varsa içsin bir tane.eğer bel ağrısıda oluyorsa fizik tedaviye görünsün mutlaka şimdi herkesde bel ve boyun fıtığı var.Birde ne olduğunu bilmeden çok ovalamayın masaj yapmayın.benim eşiminde boynu ağrıyordu her şeyi yaptı dr.a gitmeden hamam da ovdurdu ben ovdum annesi kupa çekti.ama hiçbiri işe yaramadı belkide durumunu daha kötü yaptı sonunda ameliyattan kurtulamadı .
Neler yapıyorsun tatlım ben işe yürüyerek gidip geliyorum ama hiç değişiklik olmadı kiloda sabah kahvaltı dışında ekmek yemiyorum başka nelere dikkat etmeliyim sencee
Dr.dan gelince muhakkak haber ver canım merak ederizzz
asbelove cnm bugünü evde geçirmen iyi oldu kafanı toplarsın dinlenirisn bize takılırsın cnm.
yehan eşine çok geçmiş olsun cnm.Gelen giden yok demi sende :))
Kilo vermek isteyen arkadaşlar birbirimize destek olalım belki verebiliriz bende vermek istiyorum bir kaç kilo 2 de yeterde ama 4 olsa süper olur.
asbelove cnm bugünü evde geçirmen iyi oldu kafanı toplarsın dinlenirisn bize takılırsın cnm.
yehan eşine çok geçmiş olsun cnm.Gelen giden yok demi sende :))
Kilo vermek isteyen arkadaşlar birbirimize destek olalım belki verebiliriz bende vermek istiyorum bir kaç kilo 2 de yeterde ama 4 olsa süper olur.
tekrarlamakta yarar var testi hayırlısı hadi bakalım.çok tşk ederim ablacım.. henüz gelen giden yok bakalım beklemedeyim. eşim dün akşam test almayı unutmuş, keşke geleceğini söyleseydin test aldırırdım sana dedim. bugün kendini bi ara iyi hissederse belki eczaneler kapanmadan yollarım eşimi.
mrb cnm senin oğlan kaç yaşındaydı benimkide okula gitmeye başladığından beri istiyor ama benim sağlık sorunum yuzunden bugunlere kaldık hayırlısı diyorum geç olsunda guç olmasın kızlar kardeşi geldimi inşşş nasıl sevecek göreceksin cnm
tabiki haber veririm canım benim sağol.Canım ekmeği kesmekle olmaz her öğün bir dilim tam buğday yada çavdar ekmeği tüketmelisin.Kesinlikle bol su benim en büyük sorunum su ama çözüyorum yavaş yavaş.Pilav,makarna,tatlı,içeceklerde şeker,gazlı içecekekler,hazır meyve suları,abur cubur yenilmeyecek :) öğen işyerinde tabldotmu nazıl yiyorsun canım?
beraber veririz demek başkanım bu konuda kendi çapımda bilgilerime güveniyorum çünkü çok diyetisyene gitmişliğim ve araştırmışlığım var ayıptır söylemesi 10 kilo vermem lazım aslında
Sabah kahvaltısında ekmek yiyorum tatlım beyaz ekmeği tüketmiyoruz artık eşimle ortak kararımız öğlen tabldot yiyorum maalesef pilav makarna çıktığı için sıkıntı oluyor ya ben makarnayı çok severim birazda abur cubur tabi acccıkkkkkondan kaybediyorum sanırımmmm
canım o pilavla makarnayı alma artık çorba az yemek yoğurt salata benimde tabldot öyle yapıyorum.Akşamda hafif yemeklerle geçiştir abur cubur almamaya başla eve almayınca yenmiyorda 5 kilo dediğin neki verirsin hemen.
Kızlar hepinize günaydııınnn.. Bende işteyim ve sabahları çok ama çok yoğun oluyorr..(((( bugün güsel haberler alırız inşi. Asbelove ve seaside ne durumdasınız??inş hamilesinizdr....)))
harika tatlım nerden buluyorsun bunları yaaa çok güzeller