- 5 Mart 2009
- 2.333
- 31
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.581
Evet kızlar dayayın keçiboynuzu pekmezini Birde sert türk kahveside spermleri hareketlendiriyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden sordun anlamadim ?? oyle bise olabilirmi
bu arada netten 40 ad oluv testi 10 tanede gebelik testi aldim
abarttim sanirim..
Canım bende varda sarkma.Burada ilaç falan vermiyor dr.lar oradada tedavi aynımı diye sordum cnm
cnm balla ilgili butun şeylerde metal kaşık kullanma cnm balın butun vitamini ölduruyormuş ondan cnmbende int aldım canımcımm tahta kaşıkla niyeymiş kiiiii ben yapmadım galiba onuuuu
amin abacım amin tüm isteyenlere inşallaahhh eşim çok şekerdir, askerlikle de hiç alakası yoktur yani çok merhametlidir, şuara benden çok takılmış bebiş olayına... o bebek olan köpeğimizze bile bi bakışı var, işe giderken taaa yolun sonuna kadar izliyor eşimi ve onun da içi gidiyo demekki bebek olsa ne olacakÖzlem yaaa dünya ahret kardeşim olsun şu eşin pek şeker Asker sert olması beklenir ama maaşallah değil Rabbim tez vakitte nasip etsin inşAllah san anneliği eşine babalığı
ozlem olurda hamile kalirsam ki sanmiorum
elimde kalan bu testleri ben sana yolliyim
aman sakın o karışımı verme eşine spermlere ters etki yapıyormuş aman dikkatttt
cnm bu karışım sadece kadınlar nette okumuştum eşinize yedirmeyin diyordu cnm eşine keçiboynuzu ppekmezi yedir tatlım
İnşAllah temiz çıkar canım . Morfoloji için kullanılan ilaçlar yokmu acaba.Ben üüzm çekirdeğini duymuştum.Canım ne zaman çıkacakmış sonucu.Kaan hocayı okuyorum çok methediyorlar o diyorsa doğrudur cnm HAYIRLISI tatlım.
daha iyisin değil mi.
Keçiboynuzunu duyduk işte onu yapıyoruz ceviz polen arı sütü kullanıyor üzüm çekirdeğide mi işe yarıyormuş onu da deneyelim olmazsa 1ay sonra canım yılbaşında ancak yani evet çok iyi bir dr. ve harika bir insan herşeyden ötesi yardımcı olmaya çalışıyor karşısındakininde insan olduğunu unutmadan amin canım amin Allahım herşeyi bilir verir
biraz daha iyiyim canım başımın ağrısı geçerse daha da iyi olacağım inşallahhh
Ovülasyon testini internetten mi alıyosunuz ???????
ablaaa aramızda kalsın amma bence bu topikten gidecek biri varsa o da feryal ve esengül, şutlayın gitsinler
Sonuç
kocaman bir tek çizgiiiiiiiiii
kızlar evliliğimin ilk beş ayı korunmuştum sonra bebek istemiştik ertesi ay korunmayı bıraktık ben o ay hamile kalmıştım ve ben çook mutluydum o zaman sadece idrar testi yapmıştım ve pozitifti sonra benim kanamam başladı dr gittim ve ne yazzıkki dış gebelik geçirdiğimi öğrendim çok geçti beni ogun apartopar ameliyata aldılar hem bebeğimi hem tupumu kaybettim ve ozamanki uzuntum hala dun gibi şunu diyorum kızlar ne olursa olsun herşeyin hayırlısı o yuzden geç olsun guç olmasın kızlar inşşş[/QUOTE
Üzerinden zaman gecmis ama çok çok geçmiş olsun canım.
ahaa feyal geliyor geriden geriden beğenerek, onu şutlamamız gerektiğini okudu...... bana bak feryal ayağını kaydıracam kız senin, kim kimi gönderiyo görcen sen, dur sen daha duuuuuuuurrrr
Yavrum benim ayağımi kaydırmak kolay iş değil bak.ama benle uğraş kafamdan bebek stresini at senle ugrasayimda bebis o ara gelsin hahaha
ben de kafama göre yedim valla ama eşim dabaciha çok yedi...dur yapma dedim ama şuan da bebek için iyi gelen şeyleri duyunca gözü dönüyo garibimin, ne versen yicek durumda...geçende bana diyoki "hayıt suyunu bana da yap içeyim" uleeenn bi git abartma dedim yaaa
Ya senin gibi cadı adama onu bile icirir beklerim :)
biz sana gönderek mi bacım
Bana gönder ama badem efeyi mucks
Ovülasyon testini internetten mi alıyosunuz ???????
sağol ablam yaaa tamam ben sana özelden mesaj atcam, bulmaya çalışayım bi sonuçları daözlemcim anlarım cnm testten.yaz değerler cnm
feryalcim hoşgeldin yardımcım
hahahahaaaaa feryal gel kavga edek valla bacım şu bebek olayını unuturuz pııırrrttt o ay hamiş kalırız
teyzesi badem efenin resmini hala çekecem hala çekecem sözüm söz yani
Tamam canım bekliyorum.benimde prolaktin yüksek çıktı kiz gene yarın dr gidicem