- 23 Mart 2011
- 5.993
- 7
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.561
ben amerikadayim burda incir yok canlar
hamile kalirsan yesil erik de yok
kiymetini bilin tr nin
kactir alisverise cikinca bakiom oluv testi o var ama o da bana kalmadi
netten siparis edim bari simdi aklima geldi
abla emin değilim ama bi yerde okumuştum hatta geçen yehan' a da anlattım bazı kadınlar adetliyken bile yumurtlayabiliyormuş ne yazık ki ,yani ovu günleri adet zamanlarındaymış
cnm son iki yıldır ara ara uğraşıyoruz cnm hayırlısı diyorum inşş en kısa surede gelsinlerözlem inanırım bir ay bendede oldu doktor kontrolune gitmedim emin olamadım ama kasık ağrım ve akıntıdan anladım yumurtladığımı.ve benim reglim 10 gün sürer damla damla..olabiliyor yani.
neşecim maaşallah canım doğurganlığın güzelRabbim nazardan saklasın.
kaç ay oldu cnm peki nazlı bebişin gelmiyor.
Eşimin morfoloji-sayı-ve hareketlilik-fsh düşüklüğü problemi var canımmm maalesef
bu ay bir sürü takviye yapmıştık işte keçiboynuzu-vitamin-polen arı sütü-kahve-ceviz ama olmadı nasip değilmiş canımmmmmmm
cnm ben uyguladım adetin 2.gunu başlıyorsun 14.gune kadar sabah aç karnına bir tatlı kaşığı tatlım yiyorsun
Eşimin morfoloji-sayı-ve hareketlilik-fsh düşüklüğü problemi var canımmm maalesef
bu ay bir sürü takviye yapmıştık işte keçiboynuzu-vitamin-polen arı sütü-kahve-ceviz ama olmadı nasip değilmiş canımmmmmmm
Ben sabah akşam yedim yanlış mı yaptım acabaa
Ben sabah akşam yedim yanlış mı yaptım acabaa
canım benim ama sperm oluşumu 72 gün sürüyor bu kadar çabuk hareket etkisi olur sadece.beklemelisin cnm sonuç için.Kaan hocaya yazdınmı cnm pki.
deli musakka orada rahim sarkması için bitkisel kullanıyorlarmı yada ilaç vs. nette araştırma şansın varmı cnm.
heee işte olmuyo
ben de kafama göre yedim valla ama eşim daha çok yedi...dur yapma dedim ama şuan da bebek için iyi gelen şeyleri duyunca gözü dönüyo garibimin, ne versen yicek durumda...geçende bana diyoki "hayıt suyunu bana da yap içeyim" uleeenn bi git abartma dedim yaaa
cnm bu karışım sadece kadınlar nette okumuştum eşinize yedirmeyin diyordu cnm eşine keçiboynuzu ppekmezi yedir tatlımben de kafama göre yedim valla ama eşim daha çok yedi...dur yapma dedim ama şuan da bebek için iyi gelen şeyleri duyunca gözü dönüyo garibimin, ne versen yicek durumda...geçende bana diyoki "hayıt suyunu bana da yap içeyim" uleeenn bi git abartma dedim yaaa
ikinci testimizde hareketlilik arttı zaten canım biraz %2-3kadar bile olsa bizim için harika kaan hocaya yazdım bu karyotip temiz çıkarsa tüp bebek aşamasına geçebilirsiniz ancak normal yolla olma şansınızda var dedi %2-3 gibi ama olabilirmiş bizim morfoloji %0 o hiç değişmedi benim dr.um takılma morfolojiye diyor ama olmayınca olmuyorrrr işte
cnm int almıştım tarifi ve burdaki aktardan alırkende sormuştum oda sadece sabah aç karnına ve tahta yada pilastik kaşıkla birtatlı kaşığı demişlerdi cnm
neden sordun anlamadim ?? oyle bise olabilirmi
bu arada netten 40 ad oluv testi 10 tanede gebelik testi aldim
abarttim sanirim..