RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

özlem inanırım bir ay bendede oldu doktor kontrolune gitmedim emin olamadım ama kasık ağrım ve akıntıdan anladım yumurtladığımı.ve benim reglim 10 gün sürer damla damla..olabiliyor yani.

neşecim maaşallah canım doğurganlığın güzel:nazar:Rabbim nazardan saklasın.
kaç ay oldu cnm peki nazlı bebişin gelmiyor.
cnm son iki yıldır ara ara uğraşıyoruz cnm hayırlısı diyorum inşş en kısa surede gelsinler

Eşimin morfoloji-sayı-ve hareketlilik-fsh düşüklüğü problemi var canımmm maalesef:KK43::KK43::KK43:
bu ay bir sürü takviye yapmıştık işte keçiboynuzu-vitamin-polen arı sütü-kahve-ceviz ama olmadı nasip değilmiş canımmmmmmm

canım benim ama sperm oluşumu 72 gün sürüyor bu kadar çabuk hareket etkisi olur sadece.beklemelisin cnm sonuç için.Kaan hocaya yazdınmı cnm pki.

Eşimin morfoloji-sayı-ve hareketlilik-fsh düşüklüğü problemi var canımmm maalesef:KK43::KK43::KK43:
bu ay bir sürü takviye yapmıştık işte keçiboynuzu-vitamin-polen arı sütü-kahve-ceviz ama olmadı nasip değilmiş canımmmmmmm

asbelove canım umudunu kırma canım bu ay benimde hüsranla sonuçlandı.:2: Her yeni ay yeni bir umut inşallah yakın zamanda bebeğimiz bizimle olur canım.

Ben sabah akşam yedim yanlış mı yaptım acabaa:KK53:

ben de kafama göre yedim valla ama eşim daha çok yedi...dur yapma dedim ama şuan da bebek için iyi gelen şeyleri duyunca gözü dönüyo garibimin, ne versen yicek durumda...geçende bana diyoki "hayıt suyunu bana da yap içeyim" uleeenn bi git abartma dedim yaaa :KK51:

canım benim ama sperm oluşumu 72 gün sürüyor bu kadar çabuk hareket etkisi olur sadece.beklemelisin cnm sonuç için.Kaan hocaya yazdınmı cnm pki.

ikinci testimizde hareketlilik arttı zaten canım biraz %2-3kadar bile olsa bizim için harika kaan hocaya yazdım bu karyotip temiz çıkarsa tüp bebek aşamasına geçebilirsiniz ancak normal yolla olma şansınızda var dedi %2-3 gibi ama olabilirmiş bizim morfoloji %0 o hiç değişmedi benim dr.um takılma morfolojiye diyor ama olmayınca olmuyorrrr işte

Özlem yaaa :KK9::KK9::KK9: dünya ahret kardeşim olsun şu eşin pek şeker :KK9::KK9::KK9::KK9: Asker sert olması beklenir ama maaşallah değil :nazar: Rabbim tez vakitte nasip etsin inşAllah san anneliği eşine babalığı :21:

ben de kafama göre yedim valla ama eşim daha çok yedi...dur yapma dedim ama şuan da bebek için iyi gelen şeyleri duyunca gözü dönüyo garibimin, ne versen yicek durumda...geçende bana diyoki "hayıt suyunu bana da yap içeyim" uleeenn bi git abartma dedim yaaa :KK51:

aman sakın o karışımı verme eşine spermlere ters etki yapıyormuş aman dikkatttt

cnm bu karışım sadece kadınlar nette okumuştum eşinize yedirmeyin diyordu cnm eşine keçiboynuzu ppekmezi yedir tatlım

ikinci testimizde hareketlilik arttı zaten canım biraz %2-3kadar bile olsa bizim için harika kaan hocaya yazdım bu karyotip temiz çıkarsa tüp bebek aşamasına geçebilirsiniz ancak normal yolla olma şansınızda var dedi %2-3 gibi ama olabilirmiş bizim morfoloji %0 o hiç değişmedi benim dr.um takılma morfolojiye diyor ama olmayınca olmuyorrrr işte

İnşAllah temiz çıkar canım . Morfoloji için kullanılan ilaçlar yokmu acaba.Ben üüzm çekirdeğini duymuştum.Canım ne zaman çıkacakmış sonucu.Kaan hocayı okuyorum çok methediyorlar o diyorsa doğrudur cnm HAYIRLISI tatlım.

daha iyisin değil mi.

X