RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

asbelove ben yeni gördüm üzülme, sıkma canını hayırlısı olsun.
Ama regl olmadın di mi henüz?Kaçırdım yoksa onu ben? :26:
Yine de rabbim yüreğine ferahlık versin, sabrını arttırsın.

Ben bile bugün ha oldum ha olucam korkusu yaşadım,insan nasıl da kaptırıveriyor kendisini. :KK17:

Bu arada herkese selamlar, saygılar :nazar:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Eyvahhhhhhhh ortalık iyice kızıştı :KK9::KK9: Özlemcim forumun şekerparesi onca çocuk sınav derken birde bu yükü vermeyelim demi ama yok alayım dersem senide Feryalin yardımcısı ilan ediyorum:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

asbelove ben yeni gördüm üzülme, sıkma canını hayırlısı olsun.
Ama regl olmadın di mi henüz?Kaçırdım yoksa onu ben? :26:
Yine de rabbim yüreğine ferahlık versin, sabrını arttırsın.

Ben bile bugün ha oldum ha olucam korkusu yaşadım,insan nasıl da kaptırıveriyor kendisini. :KK17:

Bu arada herkese selamlar, saygılar :nazar:

Sağol tatlım olmadı henüz maalesef gelmedi kırmızılarımmmm

çok da yüksek değil canım yaaa üzülme sen...dostinex vermişti değil mi sana, tekrar verirse bu ay da kullan bakalım

Evet canım infertilite bölümüne gidiyorum artık yarın gene yazar dostinex herhalde.üzülmüyorum canım takip sart bende.bak bugün biz rimelcigime burç yorumuda yaptırdık bana en az 2-3 Bebis çıktı hemde erkek,erkek,kız sırasıyla :KK1:

Evet canım infertilite bölümüne gidiyorum artık yarın gene yazar dostinex herhalde.üzülmüyorum canım takip sart bende.bak bugün biz rimelcigime burç yorumuda yaptırdık bana en az 2-3 Bebis çıktı hemde erkek,erkek,kız sırasıyla :KK1:

aaa bana da baksaydı keşkeeee..maşallah maşallaaahh 3 tane haaa :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar ben de kaçayım artık öpüyorum hepinizi, iyi geceler :KK16::KK16::KK16::KK16:

kız feryal halaycı başılığımı da alma elimden haa :KK52::KK52::KK52: yarın erken geliyom bak okuldan ona göre :KK51:

özlemcim halay başı ve topiğin şekerparesi sensin hee birde forumun en eğlenceli mesajlarının shibi maaşallah :nazar: eee edebiyat öğretmeni olunca böyle oluyor demekki..:nazar:

aaa bana da baksaydı keşkeeee..maşallah maşallaaahh 3 tane haaa :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Canım esin ve senin doğum tarihi ve senin doğum saatin önemli msj at vakti olunca bakıyor sagolsun.ya ben 3-4 tane istiyorum zaten.benimkide diyor seri üretimmi yapican :KK1::KK14: fabrika start verdigi gibi üretime devam inşallah hayırlısi ile

özlemcim halay başı ve topiğin şekerparesi sensin hee birde forumun en eğlenceli mesajlarının shibi maaşallah :nazar: eee edebiyat öğretmeni olunca böyle oluyor demekki..:nazar:
ayyy ablam benim yaaa heepinizi çok seviyorum:KK16:, okulda da kıskançlıktan çatlıyorum ne konuşuyolar diye :KK52:

Canım esin ve senin doğum tarihi ve senin doğum saatin önemli msj at vakti olunca bakıyor sagolsun.ya ben 3-4 tane istiyorum zaten.benimkide diyor seri üretimmi yapican :KK1::KK14: fabrika start verdigi gibi üretime devam inşallah hayırlısi ile

tamam canım atayım bi ara.. hahahaha takım mı kuracan kız hadi bakalım, güzel ürünler çıkacaktır ordan, iyi yapın haa özenerek felan :KK9::KK9::KK9::KK9:

merhaba arkadaşlar:KK3: bende artık kesin olarak aralık yada ocak gibi hamilelik düşünüyorum (eşim dünden razııı ,zorla korundurtturuyorum)

sınırda bir pıhtılaşmam var

onun dışında kendimce

günde 3 ceviz yiyorum

yatmadan önce 1 tatlı kaşığı pekmez içiyorum

yarından itibaren günde 1 kase yoğurt yemeyi planlıyorum :)

düzenli olarak kahvaltımı yapıyorum,yemek listemde var öyle işte..

Başkanım bende yaticagim artık öpüyorum seni.halayi bende güzel çekerim ama ozonun yanında mendil bana düşmez.seviyorum sizi Allaha emanet olun hepiniz kizceler.

merhaba arkadaşlar:KK3: bende artık kesin olarak aralık yada ocak gibi hamilelik düşünüyorum (eşim dünden razııı ,zorla korundurtturuyorum)

sınırda bir pıhtılaşmam var

onun dışında kendimce

günde 3 ceviz yiyorum

yatmadan önce 1 tatlı kaşığı pekmez içiyorum

yarından itibaren günde 1 kase yoğurt yemeyi planlıyorum :)

düzenli olarak kahvaltımı yapıyorum,yemek listemde var öyle işte..

hayırlısı olsun cnmm.insallah hemen hamiş olursunn.sana tavsiyem tabi eger gitmediysen henuz doktoruna git kontroden gec.smear falan yapilsin.zaten hemen folikasit baslatìr sana.sigara falan kullaniyorsan amann diyeyim hemen bırak.onun disinde kafana takma yeter cnm:KK16:

X