- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.541
Sagol canim ama neden sildin onu anlamadim benim bata vardi zaten gelip yazicaktim bende bugun bulamadim bu topigi buradan bi tek senin ismini biliyorum senide ben goreedim neyse caniniz sag olsun suanda hastayim insallah bende sizlere okurum
hah şöyle kuzum..tabi ki üzüleceksin ben de geçen ay çok inanmıştım ama olmadı...yalnız değilsin, bak senin gibi yüzlerce insan var, ben varım, biz varız...yarın öbür gün ben ağladığımda sen de bana aynılarını söyleyeceksin değil mi? o yüzden bol bol dua edicez ve HAYIRLI ZAMANLARDA hayırlı sağlıklı evlatlar isticez, demekki rabbim ol demedi o her şeyin en iyisini, en doğru zamanda verir biliyorsun..yanındayız :13::13::13::13::13:
Sagol canim ama neden sildin onu anlamadim benim bata vardi zaten gelip yazicaktim bende bugun bulamadim bu topigi buradan bi tek senin ismini biliyorum senide ben goreedim neyse caniniz sag olsun suanda hastayim insallah bende sizlere okurum
nereden biliyorsun eminmisin peki normal dğil çünkü bu
amin cnm hiçbirimize inşşş uç ay korunma verdi dr ozaman sonra serbest demişti ve ben o ay hamile kalmıştım cnm yani ben birsenede iki sezeryan oldum cnm dr bile şaşırmıştı hamile kalıncaAllahım bir daha yaşatmasın inşAllah canım.Sağlıkla gelsin bebişin.peki ne zaman hamile kaldın cnm oğluna
Canım benim iyi ki varsın iyi ki varsınızzzz.
Biliyorum Allahım hayırlısını hayırlı zamanlarda nasip edecek
Bu ay çok kaptırmışım kendimi sanırım ondan bu hüsrannnn
Bakalım şimdi bu ayın 26sında eşim karyotip vercek onun için gün saymaya başlayayım ki kafa dağıtayım dimi
Sizler olmasanız bu geceyi nasıl atlatırdım bilmiyorum canlarım yaaa
Allahım hepinizden ayrı ayrı razı olsunnnnnn
asbelove canımm üzülme desekte üzüleceksin biliyorum ama tatlım Rabbim hayırlısını nasipetsin..verip te elimizden almasın yeter ki..bekleyelim canım yaa gelen her aydan umudumuz var inşallah..stres yaptıkça çıkmaza giriyor insan..eşine sarıl..Rabbine sığın..hiç beklemediğin anda gelecek o bebişş
Canım benim iyi ki varsın iyi ki varsınızzzz.
Biliyorum Allahım hayırlısını hayırlı zamanlarda nasip edecek
Bu ay çok kaptırmışım kendimi sanırım ondan bu hüsrannnn
Bakalım şimdi bu ayın 26sında eşim karyotip vercek onun için gün saymaya başlayayım ki kafa dağıtayım dimi
Sizler olmasanız bu geceyi nasıl atlatırdım bilmiyorum canlarım yaaa
Allahım hepinizden ayrı ayrı razı olsunnnnnn
loori
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
Alminna:30
asbelove:50
oz-lem:33
fatmaipek:20
nartanesiii:40
lex:10
seaside:10
ebal16:10
8scorpions:50
Toplam:60
bak tatlım az kaldı hemde..şöyle ki biçok arkadaş topiğe gelmiyo kuzum..haber de alınamıyo o yüzden..ben seni bugün gördüm yoksa rainbowa söylerdim zaten..sen buraya da gel kuzum..nasılsa gelecek heraydan umudumuz varr
evet gordum hayatim ben cok sagolunCanım seninle ilgili bir duurm değil bu.Şöyle anlatayım dün listede ekli 2 arkadaşın hamile olduğunu tesadüfen öğrendik arkadaşlarında canı sıkıldı sonra yazdırıyorlar neden haber vermiyorlar diye tabi benimde.Sonra herkesin ortak kararı sohbete katılmayan en azından arada gelir gidip yazmayanları silelim diye düşündük ortak karardı bu yani.Bir tekde sen geldin zaten silinenlerden kusura bakma olurmu cnm batını söyle ekleyeyim hemen seni.
amin cnm hiçbirimize inşşş uç ay korunma verdi dr ozaman sonra serbest demişti ve ben o ay hamile kalmıştım cnm yani ben birsenede iki sezeryan oldum cnm dr bile şaşırmıştı hamile kalınca
hicbirzaman yuzde yuz emin olamam tabiki ama
iki ay once bikac gun gecikti ondan beridir oyle
canım kim istedi bu testi.Eşinin morfoloji sorunumu vardı cnm.Allahım hayırlı sonuçlar nasip etsin inşAllah.
cnm ben uyguladım adetin 2.gunu başlıyorsun 14.gune kadar sabah aç karnına bir tatlı kaşığı tatlım yiyorsunaradim aradim goremedim bal corekotu ne zaman iciosunuz bayanlar
ben adetin son gunlerine dogru yumurtluyorum zavallicik geldigi gibi gidiyor
nasil ileri atarim fikri olan varmi??