- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.881
o yerım ben o miniği cnm ne zman ögreneceksın cınsıyetını erkek gecıyo ıcımdenhayatımsınav sağol tatlım,iyiyiz hamdolsun,şuanlık bir sıkıntı yok.inş. olmasın hiç
teyzelerini öpüyor miniğim.
meraktan çatlıyorum cinsiyetini öğrensem biran önce =)
sen nasılsın cnm herşey yolunda inş.
kuzucum benım aklıma dua bolumune senın adına 500 yasın okumak isteyenlereden yardım bekliyorum diye baslık acmak geldi..
rytbe olan kısmıanda asbeloveme 500 yasin diyecem sanırım :26:
aklımada geldi biliyonmu (.) koysammiki diyeyok ablacığım okurum ben hemde seve seve memnuniyetlee
feryaaallllllllllnapıosn kuzuuuuu
kızlar ıkız gebelıgın olusmasında genetıgınde etksı var degıl mı?
aybikecimm senin tarafından ikizlik varsa genler daha baskın oluyor..ancak eşin tarafında varsa maalesef etkin olmuyor ikizlik..
aşılama -tüp bebek vsde her iki tarafta olmasa bile ikiz bebiş sahibi olabiliyosun ama.
İnşAllah gönlündeki olur Aybikeciğim bizdede hem benim hemde eşimin tarafında var ikiz..:118:
oyy yisinlerrr minikk hamsimi benimmhayatımsınav sağol tatlım,iyiyiz hamdolsun,şuanlık bir sıkıntı yok.inş. olmasın hiç
teyzelerini öpüyor miniğim.
meraktan çatlıyorum cinsiyetini öğrensem biran önce =)
sen nasılsın cnm herşey yolunda inş.
hadi baklaım ozamna hayırlı olsun canım açacağın topık şimdiden..aaa bak iyi fikir canımmmm dur canım sen yorma kendini ben tpiği açar takip ederim ay Allah razı olsun canımmmmmmmmmm
yapamazsam yardım isterim senden olur mu canım benimmmmmm
ooo ozaman ikizlik garanti canımcnm.benımde ıkızm var..kızkardesım. anneannemınde ıkızlerı olmus ama ölmusler...babamın teyzesınnde ıkızlerı olmus..
Ya Bâri c.c
Bâri : Yaratan, kusursuzca var eden
"O Allah ki, Yaratan'dır, kusursuzca var edendir, 'şekil ve suret' verendir. En güzel isimler O'nundur. Göklerde ve yerde olanların tümü O'nu tesbih etmektedir. O, Aziz, Hakimdir."
Ey Bâri!
Resulullah'ın (SallALLAH u aleyhi ve sellem) diliyle dua ediyorum Sana: " Allah'ım idaresi Senin elinde olan her şeyin şerrinden kerem sahibi Zatına sığınırım!
Allah'ım Bari sıfatınla yüzüm olmasada kapına geldim SENden istiyorum SEN çok verensin hep verensin aileme sevdiklerime tüm dostlarıma bu topikteki tüm dostlarım ve sevdiklerine sağlık huzur ver bol hayırlı rızıklar ver.Tüm evlat isteyenlere onlarla birlikte banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasib et YA BARİ,YA HALIK.YA MUSAVVİR..Aminnn
Seni hamd ile tesbih ederim:"
"SubhânALLAH "
"SubhânALLAH "
"SubhânALLAH "
kızlar günaydın
rüyamda oğlum olmuştu sol göğsümden emziriyordum, tombul çok tatlı bir bebekti, altını değiştiriyorum, eşimle doktora götürüyoruzsabah uyandım sanki kucağımdan almışlar gibi Allahım rüyası böyleyse gerçeği nasıl acaba başım ağrıyor, çok üzgün uyandım
günaydın canımmm...sakın üzülmee çokk guzell bir rüyaa görmüşsümn canımmasallah.. oğlan bebek müjdedir..müjdeyi sen vereceksin bu ay bizlere insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....
emzirmekte hamile kalmak veya hamile birinin haberini almak diye biliyorum ben..
bu ay kendini koru ağır filan kaldırayım deme sakınnnn....
özlemcım hayırdır ınşşş..hayra yormak lazım...bu ay tutturuz ınşşş :)
kızlar günaydın
rüyamda oğlum olmuştu sol göğsümden emziriyordum, tombul çok tatlı bir bebekti, altını değiştiriyorum, eşimle doktora götürüyoruzsabah uyandım sanki kucağımdan almışlar gibi Allahım rüyası böyleyse gerçeği nasıl acaba başım ağrıyor, çok üzgün uyandım
oyy yisinlerrr minikk hamsimi benimmmaşallah suphanallah canım.. rüyalarına çıkmıyormu? kız yada erkek bebiş vs veya kız veya erkek bebeişe işaret eden bişiler kaç hafta sonra öğreneceksin peki?
bende iyiym canım neyapıyım kaza oruclarım vardı onları tutuyorum..ramazanda tutamadıklarımı şimdi azaltayım dedim gunler ksıaykenbir bebişim eksık oda olur ınsallah hayırlısıyla daha ne isteyım rabbimden
hadi baklaım ozamna hayırlı olsun canım açacağın topık şimdiden..sen olmadığın zamanda ben ,ben olmazsam topiğimizden biri nöbetleşe dururuz olmazsa ??
ooo ozaman ikizlik garanti canımsende çıkmazsa eger senın kızında kızınında kızında garanti canım öyle soyleyeyım benımde anneannemın annesi ikizmiş ama ölmüş ,sonra anneanemin kız kardesının çocukları ikiz oldu.. bizim tarafta tık yok herkesin tek kese diyeyim ..ikiz yok daha gelmedi.. annem benden ümitli (tek doğurmayan torun benım çünkü kızlrdan) ama hiç sanmıyorum ..milletin tek olmus benımmi ikiz olacak yaawww
hadi bakalım bismillah diyelim.. ablacım suphanallh mı cekecegız yoksa her tesbih sayısına üstte yaptıgın acıklamayla bırlıktemi suphanallah diyecez anlamadım ben yaw :26:
özomm gerçekten kavuşacaksın inş.bebişine üzülme tatlımm
hayatım sınav canım yazamıyorum sana bazen kusuruma bakma ama kv için söylicek lafım var dünyaları küçük demişsin ya aynen öyle bırak kendi çöplüklerinde ötmeye devam etsinler iftaranın günahı çok büyük Allah merhamet etsin onlara.
moral bozmasın kimse bu ay bebiş patlaması yaşayacağız İNŞAALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHh:124::124::124::124:
kızlar günaydın