RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

o yerım ben o miniği cnm ne zman ögreneceksın cınsıyetını erkek gecıyo ıcımden

aaa bak iyi fikir canımmmm dur canım sen yorma kendini ben tpiği açar takip ederim ay Allah razı olsun canımmmmmmmmmm
yapamazsam yardım isterim senden olur mu canım benimmmmmm

Son düzenleme:
aybikecimm senin tarafından ikizlik varsa genler daha baskın oluyor..ancak eşin tarafında varsa maalesef etkin olmuyor ikizlik..

aşılama -tüp bebek vsde her iki tarafta olmasa bile ikiz bebiş sahibi olabiliyosun ama.

cnm.benımde ıkızm var..kızkardesım. anneannemınde ıkızlerı olmus ama ölmusler...babamın teyzesınnde ıkızlerı olmus..

Ya Bâri c.c

Bâri : Yaratan, kusursuzca var eden

"O Allah ki, Yaratan'dır, kusursuzca var edendir, 'şekil ve suret' verendir. En güzel isimler O'nundur. Göklerde ve yerde olanların tümü O'nu tesbih etmektedir. O, Aziz, Hakimdir."

Ey Bâri!
Resulullah'ın (SallALLAH u aleyhi ve sellem) diliyle dua ediyorum Sana: " Allah'ım idaresi Senin elinde olan her şeyin şerrinden kerem sahibi Zatına sığınırım!
Allah'ım Bari sıfatınla yüzüm olmasada kapına geldim SENden istiyorum SEN çok verensin hep verensin aileme sevdiklerime tüm dostlarıma bu topikteki tüm dostlarım ve sevdiklerine sağlık huzur ver bol hayırlı rızıklar ver.Tüm evlat isteyenlere onlarla birlikte banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasib et YA BARİ,YA HALIK.YA MUSAVVİR..Aminnn

Seni hamd ile tesbih ederim:"
"SubhânALLAH "
"SubhânALLAH "
"SubhânALLAH "

Son düzenleme:
kızlar günaydın

rüyamda oğlum olmuştu sol göğsümden emziriyordum, tombul çok tatlı bir bebekti, altını değiştiriyorum, eşimle doktora götürüyoruz sabah uyandım sanki kucağımdan almışlar gibi Allahım rüyası böyleyse gerçeği nasıl acaba başım ağrıyor, çok üzgün uyandım

oyy yisinlerrr minikk hamsimi benimm maşallah suphanallah canım.. rüyalarına çıkmıyormu? kız yada erkek bebiş vs veya kız veya erkek bebeişe işaret eden bişiler kaç hafta sonra öğreneceksin peki?

bende iyiym canım neyapıyım kaza oruclarım vardı onları tutuyorum..ramazanda tutamadıklarımı şimdi azaltayım dedim gunler ksıayken bir bebişim eksık oda olur ınsallah hayırlısıyla daha ne isteyım rabbimden
aaa bak iyi fikir canımmmm dur canım sen yorma kendini ben tpiği açar takip ederim ay Allah razı olsun canımmmmmmmmmm
yapamazsam yardım isterim senden olur mu canım benimmmmmm
hadi baklaım ozamna hayırlı olsun canım açacağın topık şimdiden.. sen olmadığın zamanda ben ,ben olmazsam topiğimizden biri nöbetleşe dururuz olmazsa ??
cnm.benımde ıkızm var..kızkardesım. anneannemınde ıkızlerı olmus ama ölmusler...babamın teyzesınnde ıkızlerı olmus..
ooo ozaman ikizlik garanti canım sende çıkmazsa eger senın kızında kızınında kızında garanti canım öyle soyleyeyım benımde anneannemın annesi ikizmiş ama ölmüş ,sonra anneanemin kız kardesının çocukları ikiz oldu.. bizim tarafta tık yok herkesin tek kese diyeyim ..ikiz yok daha gelmedi.. annem benden ümitli (tek doğurmayan torun benım çünkü kızlrdan) ama hiç sanmıyorum ..milletin tek olmus benımmi ikiz olacak yaawww

hadi bakalım bismillah diyelim.. ablacım suphanallh mı cekecegız yoksa her tesbih sayısına üstte yaptıgın acıklamayla bırlıktemi suphanallah diyecez anlamadım ben yaw :26:

günaydın canımmm...sakın üzülmee çokk guzell bir rüyaa görmüşsümn canım masallah.. oğlan bebek müjdedir..müjdeyi sen vereceksin bu ay bizlere insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....

emzirmekte hamile kalmak veya hamile birinin haberini almak diye biliyorum ben..

bu ay kendini koru ağır filan kaldırayım deme sakınnnn....

sınavcım ınşşş olur senınde :)) bu ay aman ne olacak ne bitecek acaba bebişim olacak mı dıye düşünmk ıstemıyorumm herseyı oluruna bırakıcam..gönlümüze göre olur ınşşş hersey

özomm gerçekten kavuşacaksın inş.bebişine üzülme tatlımm

hayatım sınav canım yazamıyorum sana bazen kusuruma bakma ama kv için söylicek lafım var dünyaları küçük demişsin ya aynen öyle bırak kendi çöplüklerinde ötmeye devam etsinler iftaranın günahı çok büyük Allah merhamet etsin onlara.

moral bozmasın kimse bu ay bebiş patlaması yaşayacağız İNŞAALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHh:124::124::124::124:

özlemcım hayırdır ınşşş..hayra yormak lazım...bu ay tutturuz ınşşş :)

inşallah kızlar inşallah

Canımmm üzülme güzel haberler alacaksın inşallahhhh Rabbim hayırlara vesile etsin inşallahhhhh

Canımmm Allah razı olsunnnnn iyi ki varsınızzzz

nie kusra bakayım şekerimm çalışan birisin nihayetinde işlerinden vakit buldukca giriyosun buraya sayfalar hızlı akıp gidio ben bile bazen kim ne yazmış kaçırıyorum görmüyorum..olsun bitanem anlıyorum ben seni burayıda deikodu kazanına cevırmek istemiyorum arada ağzımdan kaçırıyorum işte asıl sizler kusuruma bakmayın

kv konusunda gecen bdv da biri yazmış keşke k.vdeden boşanma olsaymış diye acayip onayladım varyaa söz çok hoşuma gitti boşvermek gerek aslında ama işte bebişim olsa onunla oyalanır avuturum hiiççç aklıma bile gelmezler

en acınası durumlarıda bu işte!ancak farkına varamıyorlar .. kalpleri karanlık olduğu için. işleri kesat olsun..evde bardak kırılsa hemen cinci hocanın yolunu tutuyorlar kim büyü yaptı diye..aç yasin oku..kuran oku..dicem ama arapca bilmiyorlar bende bilmiyordum öğrendım..türkcesınden yasın okumak bile zor gelip koşa koşa hocaya gidiolar.. banada çok tuhaf geliyor bu yaptıkları şaşıp kalıyorum.. Yaradanda dilemek,dilenmek varken hocadan (hocamı gercekte,ne hocası oldugu bile muamma kişilerden) medet umuyorlar

ek yapayım... ayrıcaa falcı medyumcu vs kişilerde özel ilgi alanlarına girer..

hani ayda yılda bi gidersin meraktan veya gırgırına ama bunlar işlerini falcıya baktırılar medyumcudan onay alırlar öylee... amann neysee sinirlenecemm sanırım yine .sustum tamam

amaaann neyseeee bosverelim... Rabbim herkesin içinide dışınıda biliyor kafa yormayayım

bu ay güzeeeellll haberleeerrr alacagızzzz ben hissediyorummmmm insallaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleyen: Moderatör:
Özlem cnm inşAllah gerçek olsun o rüyalarrrr

sinavcığım bu duayla tesbihe başlansa iyi olur diye dşündüm..Sonrasında istediğimiz kadar tesbihhhh

biraz ev işim var... akşama gelebilirsem gelirim.. eşimi nöbetçi sanıyodum sımdı hurreme baktırmaz bana bu

lazanya ve taze fasulye (buzluktan) yemegi yapıcam

etimek tatlısı yapem bide herşeyin kolayııı

canım bilirim o duyguyu kızım öldüğünden beri çok görürüm bende öle.geçen benimde kızım olduydu ben de sol göğsümden emzirdim 2 defa ama her seferinde kustu korktum doktoru filan aradıydım sabah uyanıncada gün boyu etkisinden kurtulamadım.

inşallah hayırlara vesiledir rüyalarımız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…