- 6 Temmuz 2010
- 4.605
- 55
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.861
Abla ben regl bitiminde devam edebileceğim zamanımız var dimi daha
Hayatimsinav
1001 Ayet-El Kürsi
Asbelove:100
Ecrin23:150
raginda:35
fatmaipek:150
Elfida:100
elif5507:50
8scorpions:50
kiraztepe:50
RainbowColors:300
Toplam:1001:118::118:
Okuyan okumayan okuyamayan herkesten Allah razı olsun..sizleri seviyoruummm
kızlarr dr klomenı gunde bır tane al dedı..cumartesı bıtecek dedı salı gunu gel dedı...bakalım salı ne olacak yumoşlara bakacak degıl mı buyumus mu dıye.. dimi şekerler...
Bu lafı üzerime alındım okuruz tabi ki ablammmmmmArkadaşlar Ya Bari c.c tesbii çekeceğim kafamdak rakam oldukça yüksek sizde bana destek olurmusunuz.Regli olanlarda okuyabilir.Çok teşekkür ederim şşimdiden.Rabbim hepinizin gönlünün muradını sağlıkla huzurla versin inşAllah.Amin
tünaydın diyeyim bayagı gec geldimmm
ben niyetliyim oruc tutmaya devam
sizlerden ne haber...
deprem olmus ve ben hiiç hissetmedim..Rabbimde hissettirmesin zaten çok korkarım.. Allah beterınden korusunnn hepimiziiii
asbelovem cevremde okutacagım kımse yok maalesefinsallah 500 kişiye tamamlarsın.. sana bi önerim olacak belki sacma bulacaksın..böyle dini siteler oluyor oralara üye olup 500 yasin için destek isteyebilirsin canım..
cAnım sinavin adlığın duasımı eksik kaldı.bitince devam edebilirsin cnm ama sinava söyleki duasını yapabilsin.
Arkadaşlar Ya Bari c.c tesbii çekeceğim kafamdak rakam oldukça yüksek sizde bana destek olurmusunuz.Regli olanlarda okuyabilir.Çok teşekkür ederim şşimdiden.Rabbim hepinizin gönlünün muradını sağlıkla huzurla versin inşAllah.Amin
Bu lafı üzerime alındım okuruz tabi ki ablammmmmm
canımmm valla islamiyet sitesine yazdım ama cevap veren olmadı henüz başka site bilmiyorum ama ne yalan söyleyeyim çok mantıklı bu arada saçma falan değil
dualar karıştı yaa ben cüzü söyledim ablam sınava ne okuyorduk karıştı vallaha ayetel kürsi değil miydi onun ki onları okuyup söylüyorum ablam yaa öteki türlü olmuyor çünkü
ben 10000 çekebilirim yada daha fazla olabilir..
ne zaman baslıcaz?
Evet canım Seni düşünerek yazdım .Bu ara yasin tutuyorsun sende ama vaktin olursa benim giremediğim zamanlarda tesbihimi tutabilirmisin cnm
Arkadaşlar Ya Bari c.c tesbii çekeceğim kafamdak rakam oldukça yüksek sizde bana destek olurmusunuz.Regli olanlarda okuyabilir.Çok teşekkür ederim şşimdiden.Rabbim hepinizin gönlünün muradını sağlıkla huzurla versin inşAllah.Amin
abla bende çekerim kaç tane lazım
Evet cnmbüyüsün tutunsun anneciğine çifter çifterrr
Bu lafı üzerime alındım okuruz tabi ki ablammmmmm
canımmm valla islamiyet sitesine yazdım ama cevap veren olmadı henüz başka site bilmiyorum ama ne yalan söyleyeyim çok mantıklı bu arada saçma falan değil
dualar karıştı yaa ben cüzü söyledim ablam sınava ne okuyorduk karıştı vallaha ayetel kürsi değil miydi onun ki onları okuyup söylüyorum ablam yaa öteki türlü olmuyor çünkü
asbelovem bak aklıma şimdi geldi sen 100 okuma cunku hastanede tanıstıgım bi ayse vardı sana 100 oucam keınden 100 çıkar demiştihesap denkleşti şimdi
arasıra bak sen canım o sitelere googleden yaz bide forumislami.net gibi bişilerde vardı sanki..
ikinci bi öneri camiden yada mescid gibi sohbetli ortamlarada destek için söyleyebilirsinhayır yapmak isteyn insanlar vardır sonucta baskada kkda forumda baska topıklere yazısıyorsan onlardan isteyebilirsin :26::26:
canım fazla oldu demektir bu çünkü ben senin niyetinle 100okudum bile çoktannnnn
sağolasın canım aklıma gelen her yolu deniyorum valla bu dediğin siteye de bakayım bu azimle bitireceğim inşallahhhhh
yazdığım bütün topiclerden istedim sizin girdiğiniz topiclerden de isteyerek bana yardımcı olabilirsiniz mesela
çünkü tanımadığım bilmediğim topicler çok oralı olmuyor açıkçası
sinavciğim araya .koy ki sıfırları fazla yazdığını düşünmeyeyimm:))
ragindammm hoşgeldınnn bebişinn nasılll
aybikecim hadi bakalım insallah güzell haberlerini bekliyoruzzz
asbelovem tamam canım 1201 olmus oluo ozaman ..cüzü okuyamamısın sen tamam anladım simdi