- 29 Temmuz 2012
- 1.486
- 2
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.901
Arkadaşlar Ya Bari c.c tesbii çekeceğim kafamdak rakam oldukça yüksek sizde bana destek olurmusunuz.Regli olanlarda okuyabilir.Çok teşekkür ederim şşimdiden.Rabbim hepinizin gönlünün muradını sağlıkla huzurla versin inşAllah.Amin
Arkadaşlarr bugünden itibaren misafirim olacağı için sık giremeyeceğim dualarıda takip etmem çok mümkün olmayabilir.Tesbihimi Asbelove takip edecek saolsun.Tefriciyede Zerbastan sonra sıra Kabilardada olacak 1.sayfadada yazıyor zaten.Gelipte Ayetel Kürsi okutmak isteyen arkadaş olursa lütfen geri çevirmeyelim Feryalciğim zahmet olmazsa bu yüküde sana vereyim cnm sınıfbaşkanıolarak topikteki sorumluluklarımı sana devrediyorum cnm asbeciğimde sana destek olacak.
Ecrinciğim bu akşam yasinin okunuyor cnm sen lütfen şimdiden okundu yaz girip yazamayabilirim.
Zerbascığım cnm bana 100 yaz ezbere bilmediğim için çok okuyamam fazlasını okursam haber vereceğim cnm.
Dualarınızda lütfen benide unutmayın sizi seviyorummmm
Ya Bâri c.c
Bâri : Yaratan, kusursuzca var eden
"O Allah ki, Yaratan'dır, kusursuzca var edendir, 'şekil ve suret' verendir. En güzel isimler O'nundur. Göklerde ve yerde olanların tümü O'nu tesbih etmektedir. O, Aziz, Hakimdir."
Ey Bâri!
Resulullah'ın (SallALLAH u aleyhi ve sellem) diliyle dua ediyorum Sana: " Allah'ım idaresi Senin elinde olan her şeyin şerrinden kerem sahibi Zatına sığınırım!
Allah'ım Bari sıfatınla yüzüm olmasada kapına geldim SENden istiyorum SEN çok verensin hep verensin aileme sevdiklerime tüm dostlarıma bu topikteki tüm dostlarım ve sevdiklerine sağlık huzur ver bol hayırlı rızıklar ver.Tüm evlat isteyenlere onlarla birlikte banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasib et YA BARİ,YA HALIK.YA MUSAVVİR..Aminnn
Seni hamd ile tesbih ederim:"
"SubhânALLAH "
"SubhânALLAH "
"SubhânALLAH "
hayatimsinav:10.000.000
RainbowColors:5.000.000
Toplam:15.000.000
ablacım saolasın duan için...arada gel özletme kendini arkadaşlara yasin okuduktan sonra senin tesbihatınada katılacam..
sağol teyzesio yerım ben o miniği cnm ne zman ögreneceksın cınsıyetını erkek gecıyo ıcımden
oyy yisinlerrr minikk hamsimi benimmmaşallah suphanallah canım.. rüyalarına çıkmıyormu? kız yada erkek bebiş vs veya kız veya erkek bebeişe işaret eden bişiler kaç hafta sonra öğreneceksin peki?
bende iyiym canım neyapıyım kaza oruclarım vardı onları tutuyorum..ramazanda tutamadıklarımı şimdi azaltayım dedim gunler ksıaykenbir bebişim eksık oda olur ınsallah hayırlısıyla daha ne isteyım rabbimden
Arkadaşlarr bugünden itibaren misafirim olacağı için sık giremeyeceğim dualarıda takip etmem çok mümkün olmayabilir.Tesbihimi Asbelove takip edecek saolsun.Tefriciyede Zerbastan sonra sıra Kabilardada olacak 1.sayfadada yazıyor zaten.Gelipte Ayetel Kürsi okutmak isteyen arkadaş olursa lütfen geri çevirmeyelim Feryalciğim zahmet olmazsa bu yüküde sana vereyim cnm sınıfbaşkanıolarak topikteki sorumluluklarımı sana devrediyorum cnm asbeciğimde sana destek olacak.
Ecrinciğim bu akşam yasinin okunuyor cnm sen lütfen şimdiden okundu yaz girip yazamayabilirim.
Zerbascığım cnm bana 100 yaz ezbere bilmediğim için çok okuyamam fazlasını okursam haber vereceğim cnm.
Dualarınızda lütfen benide unutmayın sizi seviyorummmm
canım ablam ne demek asbe ile hallederiz inş.sen her daim dualarımızdasın seni çokkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk misafirini yolla kalıcı misafirlerini karşıla inş.
Arkadaşlar Ya Bari c.c tesbii çekeceğim kafamdak rakam oldukça yüksek sizde bana destek olurmusunuz.Regli olanlarda okuyabilir.Çok teşekkür ederim şşimdiden.Rabbim hepinizin gönlünün muradını sağlıkla huzurla versin inşAllah.Amin
okurum tabii cnmm..bitmesi gereken bir zaman varmıııı?sayıyı çektikçe bildiririm ben sana mesajla
Okuyan | Adet | Durum | Okuyan | Adet | Durum |
oz_lem | 1 | ayse005 | 2 | Okundu | |
nur.sen | 1 | hayatimsinav | 1 | Okundu | |
elif5507 | 3 | Okundu | ALPPHIN | 1 | Okundu |
ecrin23 | 4 | Okundu | elmacvs | 1 | Okundu |
dice | 1 | Okundu | gülsümsün | 3 | Okundu |
acemiperi | 1 | Okundu | medoskop | 1 | Okundu |
merra1 | 1 | ssönmez | 2 | Okundu | |
krizantem83 | 8 | Okundu | aybikekayra | 1 | |
asenat123 | 2 | Okundu | kiraztepe | 3 | Okundu |
muhat | 7 | Okundu | scorpions | 1 | Okundu |
fatmaipek | 1 | Okundu | cemrem29 | 4 | Okundu |
nishbr | 1 | ronya | 1 | ||
sivasin gülü | 1 | candann | 1 | Okundu | |
banu85 | 1 | okundu | missyaman | 1 | Okundu |
rimel_84 | 1 | gamyoncu | 3 | Okundu | |
inci_tanei | 1 | kadifegül | 1 | ||
mavimenekşe | 1 | okundu | mutluluk84 | 1 | |
çiçek00 | 1 | ynz06 | 1 | ||
birumut99 | 1 | seyyan | 1 | Okundu | |
beylem | 1 | antisocial | 1 | ||
melek04 | 1 | okundu | reyyan01 | 1 | |
klaram | 1 | okundu | elfida | 1 | okundu |
kabilarda | 1 | Okundu | leylak84 | 1 | okundu |
ne_yazcam_ya | 1 | gulem | 1 | okundu | |
antigone83 | 1 | okundu | supriz06 | 1 | okundu |
nartanesiii | 6 | okundu | iğneoyası | 3 | okundu |
edanur86 | 1 | okundu | aeben | 1 | |
encan | 1 | okundu | reann | 1 | |
eslemliva | 2 | RainbowColors | 27 | Okundu | |
savas5482 | 1 | okundu | turkuaz8 | 1 | Okundu |
masumum | 1 | tanem111 | 12 | okundu | |
simaybade | 1 | okundu | gamze1923 | 4 | okundu |
ozzy06 | 3 | Okundu | raginda | 1 | okundu |
sersum | 1 | okundu | esraaaa | 1 | |
topalpire | 1 | ecrinn07 | 1 | Okundu | |
melek181 | 1 | okundu | bengisu | 1 | |
antikdeniz1 | 1 | okundu | vck | 3 | okundu |
nilda015 | 1 | asbelove ark. | 5 | okundu | |
rmzeynep | 1 | feryalnur | 4 | ||
34bc | 1 | Okundu | Banu_K | 1 | Okundu |
duru1616 | 1 | zerbaş | 1 | ||
nekadarzor | 1 | _haSreT | 1 | ||
suveyma | 5 | ||||
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
feryalnur, asbelove+, RainbowColors+