- 29 Temmuz 2012
- 1.486
- 2
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.841
aa kızlarrr bende ünv.de bursadaydımm.. çok severim çok ta özlerim, okul bittikten sonra 3 kez gelmek nasip oldu.. ayrıca eşimin ablasıda orda oturuoo.. ben nilüferde ataevlerde kalmıstım,hayatımın en güzel dönemiiiiinşallah bi gün geldiğimde sizlerle de tanışırız..
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."
ZERBAS İÇİN;
4444 Salatı Tefriciye
-Asbelove:200
-kabilarda:200
-8scorpions:200
-rochak:100
-rimel_84:100
Kalan: 3644
Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN
cnm bende 100 okudum şimdilik
cnm benim sagol ben gittim dra
klomen ve folik asit verdi birazdan esimle gidicez o da test ysptircak
Cnm sevindim. :) sagol guzel anne ins guzel olacak hersey allah bebisini bagislasin
Okuyan | Adet | Durum | Okuyan | Adet | Durum |
oz_lem | 1 | ayse005 | 2 | Okundu | |
nur.sen | 1 | hayatimsinav | 1 | Okundu | |
elif5507 | 3 | Okundu | ALPPHIN | 1 | Okundu |
ecrin23 | 4 | Okundu | elmacvs | 1 | Okundu |
dice | 1 | Okundu | gülsümsün | 3 | Okundu |
acemiperi | 1 | Okundu | medoskop | 1 | Okundu |
merra1 | 1 | ssönmez | 2 | Okundu | |
krizantem83 | 8 | Okundu | aybikekayra | 1 | |
asenat123 | 2 | Okundu | kiraztepe | 3 | Okundu |
muhat | 7 | Okundu | scorpions | 1 | Okundu |
fatmaipek | 1 | Okundu | cemrem29 | 4 | Okundu |
nishbr | 1 | ronya | 1 | ||
sivasin gülü | 1 | candann | 1 | Okundu | |
banu85 | 1 | okundu | missyaman | 1 | Okundu |
rimel_84 | 1 | gamyoncu | 3 | Okundu | |
inci_tanei | 1 | kadifegül | 1 | ||
mavimenekşe | 1 | okundu | mutluluk84 | 1 | |
çiçek00 | 1 | ynz06 | 1 | ||
birumut99 | 1 | seyyan | 1 | Okundu | |
beylem | 1 | antisocial | 1 | ||
melek04 | 1 | okundu | reyyan01 | 1 | |
klaram | 1 | okundu | elfida | 1 | okundu |
kabilarda | 1 | Okundu | leylak84 | 1 | okundu |
ne_yazcam_ya | 1 | gulem | 1 | okundu | |
antigone83 | 1 | okundu | supriz06 | 1 | okundu |
nartanesiii | 6 | okundu | iğneoyası | 3 | okundu |
edanur86 | 1 | okundu | aeben | 1 | |
encan | 1 | okundu | reann | 1 | |
eslemliva | 2 | RainbowColors | 27 | Okundu | |
savas5482 | 1 | okundu | turkuaz8 | 1 | Okundu |
masumum | 1 | tanem111 | 12 | okundu | |
simaybade | 1 | okundu | gamze1923 | 4 | okundu |
ozzy06 | 1 | raginda | 1 | okundu | |
sersum | 1 | okundu | esraaaa | 1 | |
topalpire | 1 | ecrinn07 | 1 | Okundu | |
melek181 | 1 | okundu | bengisu | 1 | |
antikdeniz1 | 1 | okundu | vck | 3 | okundu |
nilda015 | 1 | asbelove ark. | 5 | okundu | |
rmzeynep | 1 | feryalnur | 4 | ||
34bc | 1 | Banu_K | 3 | ? | |
duru1616 | 1 | zerbaş | 1 | ||
hadi gidin de gelin iyi güzel haberlerle canım eşinin sonucu bugün çıkabilecek mi?
ecrin arkadaşım senin yasinin okundu ablam senin duan okundu..hastaydım kalkamadım yerimden haber veremedim kusura bakmayın.
rimel_84 geçmiş olsun dileklerin için ve duan için çok saol tatlım..
kabilarda benim için okuduğun duaların için çok saol tatlım okudukça bildir eklerim saolasın tekrar..
asbelove arkadaşım bende sana yasin okuyayım benide ekle listene..
grip salgını var dikkat kızlar ben çok kötü oldum..tam yumurtlama günlerim bugünler tam hasta olacak zamanı buldum(((((((((((((((((((
Rimelcim ve kabilardacığım ve duasında benide hatırlayan tüm dostlarım çok teşekkür ederim Allahım güzel gönlünüze göre versin inşAllahhh.Amin
Kabilardacığım avatarına bayıldım
Asbeciğim cnm vaktinde geldi cnm buda güzel umutlaa yola devammm:13:
Zrbascığım çok geçmiş olsun cnm.Dikkat et lütfen kendinee
mantıklı canım oyle yapsanda olur yada büyük perdelerini perdecide camının ebatına göre kestirip öyle taksanda olurkızlaaaaaaarr ben geldim, evime gittim, gündüze gözüyle gördüm gayet ferah içime sindi, kesinleşti yani
Ama kızlar salonda küçük küçük 8 pencere var, 2,2,2 yani benim de salon için 6 tanesine yetecek kadar perdem var...diyorum ki acaba yemek köşesindeki 2 pencereye farklı perde assam nasıl olur
hayırlı olsun canımmmm pıtpıtlarda sırahabibtelerimm kesemizi gordukkkk ama cok yeniyizz sanirim 3+3 gunluguzzz,..catlatma ignesine gore hesap yapildi...allahim hayirlisini versin...haftaya bebisi gormeye gideczzz...allahim isteyen herkese versinnn
MaaşAllahcanım eşinin değerine çok sevindim.Senin prolaktinde ilaçla kontrol altına alınacak inşAllah yumoşlarda büyüyecekk bu ay güzel haberler gelecek buradan hislerim söylüyorr:)
Bu arada Ya Bari c.c tesbihi çeksek diyorummm:18:
sagol asbelove cnmm sımdı klomen kullanıyorumm 2.yı attım salı gunu gidicem..klomenı gunde 1 kere atıyorum az dozla başlattı.folık asıtte atıyorumm bebişimi beklıyorum...
Kalanlarını aldım sinavcığım takip etmeye vaktin yok madem sana iş çıkmasınAkşama kadar biter inşAllahh.
Canımm inşallah hiç bekletmeden gelecek bebişinnn