RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

tünaydın diyeyim bayagı gec geldimmm :KK43:

ben niyetliyim oruc tutmaya devam :KK55: :21:

sizlerden ne haber...:KK16::KK16::KK16:

deprem olmus ve ben hiiç hissetmedim..Rabbimde hissettirmesin zaten çok korkarım.. Allah beterınden korusunnn hepimiziiii

asbelovem cevremde okutacagım kımse yok maalesef :KK43: insallah 500 kişiye tamamlarsın.. sana bi önerim olacak belki sacma bulacaksın..böyle dini siteler oluyor oralara üye olup 500 yasin için destek isteyebilirsin canım.. :KK28:

kızlarr dr klomenı gunde bır tane al dedı..cumartesı bıtecek dedı salı gunu gel dedı...bakalım salı ne olacak yumoşlara bakacak degıl mı buyumus mu dıye.. dimi şekerler...

Hayatimsinav

1001 Ayet-El Kürsi

Asbelove:100

Ecrin23:150

raginda:35

fatmaipek:150

Elfida:100

elif5507:50

8scorpions:50

kiraztepe:50

RainbowColors:300

Toplam:1001:nazar::118::118:

Okuyan okumayan okuyamayan herkesten Allah razı olsun..sizleri seviyoruummm

aaa bitmiş bileee :KK53::KK16::KK16::KK16: çokkkk tşk ederimmmmmm Allah binkere razı olsun hepinizdeennn.. :KK19:

Allah okuyan okumayan okuyamadan herkesin kucaklarını boş bırakmasın en yakın zamanda kanguru olalım bebişlermiz göbüşümüzde olsun inşaAllah :KK52::KK52::KK16::KK16::KK16:

Arkadaşlar Ya Bari c.c tesbii çekeceğim kafamdak rakam oldukça yüksek sizde bana destek olurmusunuz.Regli olanlarda okuyabilir.Çok teşekkür ederim şşimdiden.Rabbim hepinizin gönlünün muradını sağlıkla huzurla versin inşAllah.Amin
Bu lafı üzerime alındım okuruz tabi ki ablammmmmm

tünaydın diyeyim bayagı gec geldimmm :KK43:

ben niyetliyim oruc tutmaya devam :KK55: :21:

sizlerden ne haber...:KK16::KK16::KK16:

deprem olmus ve ben hiiç hissetmedim..Rabbimde hissettirmesin zaten çok korkarım.. Allah beterınden korusunnn hepimiziiii

asbelovem cevremde okutacagım kımse yok maalesef :KK43: insallah 500 kişiye tamamlarsın.. sana bi önerim olacak belki sacma bulacaksın..böyle dini siteler oluyor oralara üye olup 500 yasin için destek isteyebilirsin canım.. :KK28:

canımmm valla islamiyet sitesine yazdım ama cevap veren olmadı henüz başka site bilmiyorum ama ne yalan söyleyeyim çok mantıklı bu arada saçma falan değil

cAnım sinavin adlığın duasımı eksik kaldı.bitince devam edebilirsin cnm ama sinava söyleki duasını yapabilsin.

dualar karıştı yaa ben cüzü söyledim ablam sınava ne okuyorduk karıştı vallaha ayetel kürsi değil miydi onun ki onları okuyup söylüyorum ablam yaa öteki türlü olmuyor çünkü:KK16:

Arkadaşlar Ya Bari c.c tesbii çekeceğim kafamdak rakam oldukça yüksek sizde bana destek olurmusunuz.Regli olanlarda okuyabilir.Çok teşekkür ederim şşimdiden.Rabbim hepinizin gönlünün muradını sağlıkla huzurla versin inşAllah.Amin

ben 10000 çekebilirim yada daha fazla olabilir..

ne zaman baslıcaz? :KK52::KK16:

canımmm valla islamiyet sitesine yazdım ama cevap veren olmadı henüz başka site bilmiyorum ama ne yalan söyleyeyim çok mantıklı bu arada saçma falan değil

dualar karıştı yaa ben cüzü söyledim ablam sınava ne okuyorduk karıştı vallaha ayetel kürsi değil miydi onun ki onları okuyup söylüyorum ablam yaa öteki türlü olmuyor çünkü:KK16:

:KK9::KK9::KK9: Evet canım :KK16: Seni düşünerek yazdım:KK9::KK9:.Bu ara yasin tutuyorsun sende ama vaktin olursa benim giremediğim zamanlarda tesbihimi tutabilirmisin cnm :KK17::KK17:

abla bende çekerim kaç tane lazım

asbelovem bak aklıma şimdi geldi sen 100 okuma cunku hastanede tanıstıgım bi ayse vardı sana 100 oucam keınden 100 çıkar demişti :KK16: hesap denkleşti şimdi :KK34:

arasıra bak sen canım o sitelere googleden yaz bide forumislami.net gibi bişilerde vardı sanki..

ikinci bi öneri camiden yada mescid gibi sohbetli ortamlarada destek için söyleyebilirsin :KK66: hayır yapmak isteyn insanlar vardır sonucta :KK66: baskada kkda forumda baska topıklere yazısıyorsan onlardan isteyebilirsin :26::26:

asbelovem bak aklıma şimdi geldi sen 100 okuma cunku hastanede tanıstıgım bi ayse vardı sana 100 oucam keınden 100 çıkar demişti :KK16: hesap denkleşti şimdi :KK34:

arasıra bak sen canım o sitelere googleden yaz bide forumislami.net gibi bişilerde vardı sanki..

ikinci bi öneri camiden yada mescid gibi sohbetli ortamlarada destek için söyleyebilirsin :KK66: hayır yapmak isteyn insanlar vardır sonucta :KK66: baskada kkda forumda baska topıklere yazısıyorsan onlardan isteyebilirsin :26::26:

canım fazla oldu demektir bu çünkü ben senin niyetinle 100okudum bile çoktannnnn:KK34:
sağolasın canım aklıma gelen her yolu deniyorum valla bu dediğin siteye de bakayım bu azimle bitireceğim inşallahhhhh
yazdığım bütün topiclerden istedim sizin girdiğiniz topiclerden de isteyerek bana yardımcı olabilirsiniz mesela
çünkü tanımadığım bilmediğim topicler çok oralı olmuyor açıkçası:KK34:

canım fazla oldu demektir bu çünkü ben senin niyetinle 100okudum bile çoktannnnn:KK34:
sağolasın canım aklıma gelen her yolu deniyorum valla bu dediğin siteye de bakayım bu azimle bitireceğim inşallahhhhh
yazdığım bütün topiclerden istedim sizin girdiğiniz topiclerden de isteyerek bana yardımcı olabilirsiniz mesela
çünkü tanımadığım bilmediğim topicler çok oralı olmuyor açıkçası:KK34:

kuzucum benım aklıma dua bolumune senın adına 500 yasın okumak isteyenlereden yardım bekliyorum diye baslık acmak geldi..

rytbe olan kısmıanda asbeloveme 500 yasin diyecem sanırım :26::KK28:
sinavciğim araya .koy ki sıfırları fazla yazdığını düşünmeyeyimm:))

:KK9::KK9::KK9:

aklımada geldi biliyonmu (.) koysammiki diye :KK52::KK52: yok ablacığım okurum ben :21: hemde seve seve memnuniyetlee :KK16::KK16::KK16:

feryaaallllllllll :KK16::KK16: napıosn kuzuuuuu :KK54:

ragindammm hoşgeldınnn bebişinn nasılll :KK16::KK16:

aybikecim hadi bakalım insallah güzell haberlerini bekliyoruzzz :KK49::nazar::nazar::KK16:

asbelovem tamam canım 1201 olmus oluo ozaman ..cüzü okuyamamısın sen tamam anladım simdi :KK4::KK1:

hayatımsınav sağol tatlım,iyiyiz hamdolsun,şuanlık bir sıkıntı yok.inş. olmasın hiç :KK16:
teyzelerini öpüyor miniğim.
meraktan çatlıyorum cinsiyetini öğrensem biran önce =)

sen nasılsın cnm herşey yolunda inş.

X