RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Selam kızlar, nasılsınız ? Ben berbat durumdayım, bitiğim, sadece yatıyorum, 2 gündür adam gibi bişe yemedim. Mide bulantım çok şiddetlendi, bugün 2 defa çıkardım ayıptır söylemesi. Ve hamile kalalı ilk kez çıkarıyorum. Mide ilacım var ama pek fayda etmiyor. Çıkarırım korkusuyla bişe yemek de istemiyorum. Çok kötü günler geçiriyorum, yaşamaktan soğudum diyebilirim. Bütün düzenim bozuldu. Fazla mide bulantım yoktu önceden, ara ara vuruyordu ama zaman içinde o da geçicek derken daha da şiddetlenmeye başladı.

Topiğe de gelemedim, biraz kendimi iyi hissettiğimde sadece geçmişi okudum..

Özlemcim evin hayırlı olsun, umarım yeni ev size uğurlu gelir ve bir de bebiş verir.

ragindacım kime küstün anlamadım ama umarım ben değilim.. Kendine dikkat et..Yiğenime iyi bak.

Hepinizi çok seviyorum, ALLAH mide bulantısı çeken herkesin yardımcısı olsun, berbat bişe. Bi yandan çıkarıyorum, bi yandan ağlıyorum. En korktuğum şey çıkarmak çünkü. Hakkımızda hayırlısı. Hepinizi öpüyorum, muccck!

benimde çok bulanırdı sadece 2 defa çıkardım ama ondada zırlaya zırlaya bi hal oldum tansiyonum düştü elim ayağım titrerdi.bende çok korkuyorum çıkarmaktan bende ya...

ablaaaaaaaaaa nereye gidiyooooooooooonnn

Yehanım çok üzüldüm geçmiş olsun canım, dinlen bol bol

Feryalimmmm össledim seni kıııııııııııııııızzzz

ablaaaaaaaaaa nereye gidiyooooooooooonnn

Yehanım çok üzüldüm geçmiş olsun canım, dinlen bol bol

Feryalimmmm össledim seni kıııııııııııııııızzzz

özlem sana bu tetslerin haricinde ateş ölçme yöntemini öneririrm.fertiliy friendde üyr ol.her sabah ama haftasonuda saat kur ölç grefiğe işle.ben bu ateş sayesinde ilk defa bu ay yumurtlamayı tutturdum bakalım çatlayana rast getittirebildik mi sonucu görecez.....

Geçmiş olsun yehan.Bendede mide bulantısı var ama çok şükür ki hiç çıkarmadım bu zamana kadar.ama bendede iştahsızlık yapıyor doğru düzgün birşey yiyemiyorum.İnşallah çok uzun sürmez mide bulantıların.ben iki haftadan beri yaşıyorum.

canım teşekkür ederim ama ben hiç düzenli bişey yapamam sıkılırım çabucak..zaten ben testsiz de yumurtladığım anlıyorum...Hatta öyle günü gününe test yapmam, kasıklarım ağrıyosa akıntım varsa bi test yaparım hemen çift çizgi

iyi akşamlar kızlar sohbet durgun buaralar sayfalar hiç ilerlemiyor ...
yehan benim bulantılarda 12.haftada başlamştı ama çok çıkarmadım.
kızlar 2 gündür ayakbileklerim ve ayaklarım buz gibi ayağımda çorap üstüne kalın çorap var birde evde yerlerde sıcak ama sanki ayakbilelerimde rüzgar esiyor ya hiç bukadar üşümedim.
özlem bekarlığımda 3 yıl soba yaktım hatta evi bile yakıyordum son anda farkettim

hamile kalalı benim de bugün ilk çıkarışım. Bugün 2 kere çıkardım ama. Off berbat bişe. Yemeye korkuyorum bişeler. Çıkarıcam korkusu oluştu bende. Kimisinin bulantıları daha sonradan başlıyormuş, umarım ben de öyle olmam. Ben artık o geçmişteki normal hayatıma dönmek istiyorum yaa..

Ya Bâri c.c

Bâri : Yaratan, kusursuzca var eden

"O Allah ki, Yaratan'dır, kusursuzca var edendir, 'şekil ve suret' verendir. En güzel isimler O'nundur. Göklerde ve yerde olanların tümü O'nu tesbih etmektedir. O, Aziz, Hakimdir."

Ey Bâri!
Resulullah'ın (SallALLAH u aleyhi ve sellem) diliyle dua ediyorum Sana: " Allah'ım idaresi Senin elinde olan her şeyin şerrinden kerem sahibi Zatına sığınırım!
Allah'ım Bari sıfatınla yüzüm olmasada kapına geldim SENden istiyorum SEN çok verensin hep verensin aileme sevdiklerime tüm dostlarıma bu topikteki tüm dostlarım ve sevdiklerine sağlık huzur ver bol hayırlı rızıklar ver.Tüm evlat isteyenlere onlarla birlikte banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasib et YA BARİ,YA HALIK.YA MUSAVVİR..Aminnn

Seni hamd ile tesbih ederim:"
"SubhânALLAH "
"SubhânALLAH "
"SubhânALLAH "

hayatimsinav:10.000.000
RainbowColors:5.000.000

Toplam:15.000.000

canım kaç tane okunacak;sadece ya bari değil mi,bende başlıyayım söylerim kaç olduğunu
ayrıca sen olmayınca bak topik duruldu

Evet ya üzüldüm şimdiii geleceğim ama ben sık sık olmasada..Evet rochakcığım önce duasını yapıp-okuyup başlarsan sevinirim.Kolay ilerliyor Allah kabul etsin inşALLAH

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

ZERBAS İÇİN;

4444 Salatı Tefriciye

-Asbelove:200
-kabilarda:200
-8scorpions:200
-rochak:100
-rimel_84:100
-fatmaipek:100
-rainbowcolors:100
Kalan: 3444

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

dua listemi yeniliyorum ama ablam gitti topik sustu kimse gelmiyor( olmadı bu ya...

cnm ben 100 daha okudum.

günaydın kızlar bu saat olmuş kimsecikler uğramamış daha.
2 aradan sonra bu gün iş var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…