RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlar soğuğa dayanamadık taşınmaya 20 gün kala soba kurduk:KK1: hoş temelli kalsaydık bu eve asla kurdurmazdım ama :KK1:

Sobanın keyfini özledim..şimdi kestaneler pişer mandalina kabuğuyla tüm evi kokutursunuz...Yazlığa soba kurdurdum kışın gitmek için ama yazlığa gidecek enerji kalmıyor..

Ya Bâri c.c

Bâri : Yaratan, kusursuzca var eden

"O Allah ki, Yaratan'dır, kusursuzca var edendir, 'şekil ve suret' verendir. En güzel isimler O'nundur. Göklerde ve yerde olanların tümü O'nu tesbih etmektedir. O, Aziz, Hakimdir."

Ey Bâri!
Resulullah'ın (SallALLAH u aleyhi ve sellem) diliyle dua ediyorum Sana: " Allah'ım idaresi Senin elinde olan her şeyin şerrinden kerem sahibi Zatına sığınırım!
Allah'ım Bari sıfatınla yüzüm olmasada kapına geldim SENden istiyorum SEN çok verensin hep verensin aileme sevdiklerime tüm dostlarıma bu topikteki tüm dostlarım ve sevdiklerine sağlık huzur ver bol hayırlı rızıklar ver.Tüm evlat isteyenlere onlarla birlikte banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasib et YA BARİ,YA HALIK.YA MUSAVVİR..Aminnn

Seni hamd ile tesbih ederim:"
"SubhânALLAH "
"SubhânALLAH "
"SubhânALLAH "

hayatimsinav:10.000.000
RainbowColors:5.000.000

Toplam:15.000.000

Arkadaşlarr bugünden itibaren misafirim olacağı için sık giremeyeceğim dualarıda takip etmem çok mümkün olmayabilir.Tesbihimi Asbelove takip edecek saolsun.Tefriciyede Zerbastan sonra sıra Kabilardada olacak 1.sayfadada yazıyor zaten.Gelipte Ayetel Kürsi okutmak isteyen arkadaş olursa lütfen geri çevirmeyelim Feryalciğim zahmet olmazsa bu yüküde sana vereyim cnm sınıfbaşkanı:KK9: olarak topikteki sorumluluklarımı sana devrediyorum cnm asbeciğimde sana destek olacak.

Ecrinciğim bu akşam yasinin okunuyor cnm sen lütfen şimdiden okundu yaz girip yazamayabilirim.

Zerbascığım cnm bana 100 yaz ezbere bilmediğim için çok okuyamam fazlasını okursam haber vereceğim cnm.

Dualarınızda lütfen benide unutmayın sizi seviyorummmm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
Arkadaşlarr bugünden itibaren misafirim olacağı için sık giremeyeceğim dualarıda takip etmem çok mümkün olmayabilir.Tesbihimi Asbelove takip edecek saolsun.Tefriciyede Zerbastan sonra sıra Kabilardada olacak 1.sayfadada yazıyor zaten.Gelipte Ayetel Kürsi okutmak isteyen arkadaş olursa lütfen geri çevirmeyelim Feryalciğim zahmet olmazsa bu yüküde sana vereyim cnm sınıfbaşkanı:KK9: olarak topikteki sorumluluklarımı sana devrediyorum cnm asbeciğimde sana destek olacak.

Ecrinciğim bu akşam yasinin okunuyor cnm sen lütfen şimdiden okundu yaz girip yazamayabilirim.

Zerbascığım cnm bana 100 yaz ezbere bilmediğim için çok okuyamam fazlasını okursam haber vereceğim cnm.

Dualarınızda lütfen benide unutmayın sizi seviyorummmm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ama sanki hiç gelmeyecekmişsin gibi konuşmuşsun:KK43::KK43::KK43::KK43:

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

ZERBAS İÇİN;

4444 Salatı Tefriciye

-Asbelove:200
-kabilarda:200
-8scorpions:200
-rochak:100
-rimel_84:100
-fatmaipek:100
-rainbowcolors:100
Kalan: 3444

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

Ya Bâri c.c

Bâri : Yaratan, kusursuzca var eden

"O Allah ki, Yaratan'dır, kusursuzca var edendir, 'şekil ve suret' verendir. En güzel isimler O'nundur. Göklerde ve yerde olanların tümü O'nu tesbih etmektedir. O, Aziz, Hakimdir."

Ey Bâri!
Resulullah'ın (SallALLAH u aleyhi ve sellem) diliyle dua ediyorum Sana: " Allah'ım idaresi Senin elinde olan her şeyin şerrinden kerem sahibi Zatına sığınırım!
Allah'ım Bari sıfatınla yüzüm olmasada kapına geldim SENden istiyorum SEN çok verensin hep verensin aileme sevdiklerime tüm dostlarıma bu topikteki tüm dostlarım ve sevdiklerine sağlık huzur ver bol hayırlı rızıklar ver.Tüm evlat isteyenlere onlarla birlikte banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasib et YA BARİ,YA HALIK.YA MUSAVVİR..Aminnn

Seni hamd ile tesbih ederim:"
"SubhânALLAH "
"SubhânALLAH "
"SubhânALLAH "

hayatimsinav:10.000.000
RainbowColors:5.000.000

Toplam:15.000.000

ablacım saolasın duan için...arada gel özletme kendini arkadaşlara yasin okuduktan sonra senin tesbihatınada katılacam..

Savaşcığım cnmmmmm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: hiç gelmez olurmuyum sadece geçmişi okumam takip etmem zor olacak bırakamam ben burayı sizi:KK16::KK16:Tahmininizdende çok daha güçlü gönül bağım var hepinizleee:KK16:

o yerım ben o miniği cnm ne zman ögreneceksın cınsıyetını erkek gecıyo ıcımden
sağol teyzesi :KK16: cnm ara tatilde öğrenicem inş. Rabbim nasip kısmet ederse :KK54: herkes erkek diyor zaten,bilemiyorum valla :KK17:

oyy yisinlerrr minikk hamsimi benimm :KK16::KK16: maşallah suphanallah canım..:nazar::emir_bebek::KK16: rüyalarına çıkmıyormu? kız yada erkek bebiş vs :KK34: veya kız veya erkek bebeişe işaret eden bişiler :KK16: kaç hafta sonra öğreneceksin peki?

bende iyiym canım neyapıyım kaza oruclarım vardı onları tutuyorum..ramazanda tutamadıklarımı şimdi azaltayım dedim gunler ksıayken :KK66: bir bebişim eksık oda olur ınsallah hayırlısıyla daha ne isteyım rabbimden :KK16:

cnm valla çoğunluk erkek gördüm rüyamda,hamile olmadan öncede erkek görmüştüm(özlemcim sana duyurulur :KK1:) herkes erkek diyor,kız olursa çok şaşırırım ama yirim ben onu yaaa sağlıklı olsun da... :nazar::emir_bebek:
AAllah oruçlarını da duanı da kabul etsin cnm.orucunu açmadan önce aç ellerini kapa gözlerini dua et rabbim kabul eder inş. :KK16:

Selam canlarım bir müddettir aranızda yoktum. Düşük yaptıgım için çok morelsiz günler geçirdim. Biraz daha toparlandım çok şükür tabiki bebek çalışmasına bir süre ara verdim. Allahım hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Sizlerde iyisinizdir umarım. İnşallah bir daha olumsuz durumlar yaşamayız. Öperim hepinizi :KK54:

canım ablam ne demek asbe ile hallederiz inş.sen her daim dualarımızdasın seni çokkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk misafirini yolla kalıcı misafirlerini karşıla inş.

Arkadaşlar Ya Bari c.c tesbii çekeceğim kafamdak rakam oldukça yüksek sizde bana destek olurmusunuz.Regli olanlarda okuyabilir.Çok teşekkür ederim şşimdiden.Rabbim hepinizin gönlünün muradını sağlıkla huzurla versin inşAllah.Amin

okurum tabii cnmm..bitmesi gereken bir zaman varmıııı?sayıyı çektikçe bildiririm ben sana mesajla:KK16:

ARKADAŞLAR DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM
NOT:BİR KİŞİ BİR TANE OKUYABİLİYOR
ÇEVRENİZDE YARDIM ALABİLECEĞİNİZ KİŞİLER VARSA ÇOK MAKBULE GEÇER

OkuyanAdetDurumOkuyanAdetDurum
oz_lem1ayse0052Okundu
nur.sen1hayatimsinav1Okundu
elif55073OkunduALPPHIN1Okundu
ecrin234Okunduelmacvs1Okundu
dice1Okundugülsümsün3Okundu
acemiperi1Okundumedoskop1Okundu
merra11ssönmez2Okundu
krizantem838Okunduaybikekayra1
asenat1232Okundukiraztepe3Okundu
muhat7Okunduscorpions1Okundu
fatmaipek1Okunducemrem294Okundu
nishbr1ronya1
sivasin gülü1candann1Okundu
banu851okundumissyaman1Okundu
rimel_841gamyoncu3Okundu
inci_tanei1kadifegül1
mavimenekşe1okundumutluluk841
çiçek001ynz061
birumut991seyyan1Okundu
beylem1antisocial1
melek041okundureyyan011
klaram1okunduelfida1okundu
kabilarda1Okunduleylak841okundu
ne_yazcam_ya1gulem1okundu
antigone831okundusupriz061okundu
nartanesiii6okunduiğneoyası3okundu
edanur861okunduaeben1
encan1okundureann1
eslemliva2RainbowColors27 Okundu
savas54821okunduturkuaz81Okundu
masumum1tanem11112okundu
simaybade1okundugamze19234okundu
ozzy063Okunduraginda1okundu
sersum1okunduesraaaa1
topalpire1ecrinn071Okundu
melek1811okundubengisu1
antikdeniz11okunduvck3okundu
nilda0151asbelove ark.5okundu
rmzeynep1feryalnur4
34bc1OkunduBanu_K1Okundu
duru16161zerbaş1
nekadarzor1_haSreT1
suveyma5
[tr]

[/QUOTE]

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

feryalnur, asbelove+, RainbowColors+

:KK1:

X