RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

İnşallah canım inşallah Allah razı olsun hepinizdennnnn çok istiyorum bu ay iyi haberler verebilmeyi size
Birde eşim haftasonunda hamile olduğumu söylerken görmüş ona iş falan yaptırmadı yatırdı bütün haftasonu bebiş varsa bişey olmasın diye
hepten havaya girdim bakalım hayırlısıııı
Az kaldı sık dişini tatlım burdan söylemesi kolay biliyorum ama sende bir daha ki ay güzel haberler verceksin inşallah canımcımmmmmmmmmmmmm

Zerbas hoşgeldin cnm.Evet bat sırasına göre Ayetel Kürsi okuyoruz .Kişiye 313 tane sıradaki arkadaşın adını söyleyip kaç tane okuyacağını söylüyorsun .

kızlar bu arada geçen burçlardan bahsetmişsiniz.. o gün işlerim cok youn olduundan ben bişe yazamamıştım , benım bı burç sayfasında uyelıım war .. istersenız sizin yada eşlerinizin doğum harıtalarını yorumlayabılırım , işlerden fırsat buldukca.. gün ay yıl seklınde yazarsanız.. hatta saatı ve dakıkasını bılıosanız harıtanızdakı cocukla ılgılı kısmada bakabılırım kaç tane cocuk gorunuo-cinsiyetleri vs.

bende yarın mı yapsam acaba testı :s

Canım bugün kaçıncı günün.

Aminnnn cümlemizden cnm benim.Hayırlı haber gelecek inşAllah.

Canım sıkıyorum evet bu işlemleri yaptırmasam dişlerimi kaybedebilirdim.Maddi açıdanda zorladı biraz bizi.Beklenmedik bişey olunca ama yapacak bişey yok.Rabbim yardım eder inşAllah.

ilginçmiş peki doğru çıkıyormuymuş.yorumlar nasıl.

önemli deil cnm.bağlantında sorun var sanırım.

Canım bugün yaparsan çıkar.Gölge gibi dahi olsa varsa ki inşAllah vardır mutlaka birşey belirir orada.

ya aklıma takılıo gecen ay 17 sınde olmustum hep erken olurum ama bu ay olmdm daha bu testler akşam yapılır mı

tatlım sabah ilk idrarla daha sağlıklı sonuç alınır diye biliyorum ama varsa akşam sabah farketmiyormuş çıkıyormuş yaneeeee
6gün mü geri gelir tatlım

Tamam maddiyatta önemli ama sağlık herşeyden önce geliyor ki dişler böbreklere kadar etkiliyor dikkat etmek gerek o yüzden canımcım iyi ki alarm vermiş yaptırmışsın
İnşallah hayırlısıyla yılbaşına kadar herkes hamiş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…