- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
-
- Konu Sahibi RainbowColors
Canım hadi bakalım onca takviye onca dua ile gelmiş olsun bebişimiz
Canım bugün aklıma geldin işkence halindeSohbetimizi hatırladım dua ettim sana inşAllah gelecek seneye dedim bu işlemler :)) Bana gelince ne sen sorrrrrrr ne ben söyleyeyim tam işkence hali ağzı kapama nefes alma yutkunma .Ağız içinde bir ton malzeme beynimi sarstı inanki.Üst dişler daha zor problemli.Bitmedide 2 randevum daha var acilleri bitecek o zamana kadar.Haftaya narkoz verecek yine sonraki hafta gerek kalmayacak o yüzden inşAllah çalışmaları etkilemeyecek
haydi yap yap......
acaba cıkar mı cnm varsa bırsey
çıkar tatlım artık bence benimde bende olmazsa eğer 14ünde yapcam
bende yarın mı yapsam acaba testı :s
İnşallah canım inşallah Allah razı olsun hepinizdennnnn çok istiyorum bu ay iyi haberler verebilmeyi size
Birde eşim haftasonunda hamile olduğumu söylerken görmüş ona iş falan yaptırmadı yatırdı bütün haftasonu bebiş varsa bişey olmasın diye
hepten havaya girdim bakalım hayırlısıııı
Az kaldı sık dişini tatlım burdan söylemesi kolay biliyorum ama sende bir daha ki ay güzel haberler verceksin inşallah canımcımmmmmmmmmmmmm
ya aklıma takılıo gecen ay 17 sınde olmustum hep erken olurum ama bu ay olmdm daha bu testler akşam yapılır mı
rainbow ne dıyorsun fıkrın nedr
Canım geçmişe dönük bakmışmıydık tarihlerine.Sanki öyle hatırlıyorum ben.Bir daha yazarmısın cnm.geçen 3 reglini.
kızlar bu arada geçen burçlardan bahsetmişsiniz.. o gün işlerim cok youn olduundan ben bişe yazamamıştım , benım bı burç sayfasında uyelıım war .. istersenız sizin yada eşlerinizin doğum harıtalarını yorumlayabılırım , işlerden fırsat buldukca.. gün ay yıl seklınde yazarsanız.. hatta saatı ve dakıkasını bılıosanız harıtanızdakı cocukla ılgılı kısmada bakabılırım kaç tane cocuk gorunuo-cinsiyetleri vs.
Canım geçmişe dönük bakmışmıydık tarihlerine.Sanki öyle hatırlıyorum ben.Bir daha yazarmısın cnm.geçen 3 reglini.
ya aklıma takılıo gecen ay 17 sınde olmustum hep erken olurum ama bu ay olmdm daha bu testler akşam yapılır mı
Canım bugün kaçıncı günün.
Aminnnn cümlemizden cnm benim.Hayırlı haber gelecek inşAllah.
Canım sıkıyorum evet bu işlemleri yaptırmasam dişlerimi kaybedebilirdim.Maddi açıdanda zorladı biraz bizi.Beklenmedik bişey olunca ama yapacak bişey yok.Rabbim yardım eder inşAllah.