- 11 Ekim 2012
- 671
- 0
-
- Konu Sahibi RainbowColors
Valla hamişlik belirtisi mi bilmiyorum ama göbeğim sabahları normal ama akşama kadar sanki 4aylık hamileymiş gibi şişiyor göğüslerim 85ti 90oldu ve dediğin gibi kasık batmaları ve bel ağrısı var şu ana kadar da hiç sancı çekmedim normalde olmadan 1-2gün önce olacakmışım gibi sancım olurdu ama olmadı bakalım artık her an olabilirim eğer bebiş yoksa bekliyorum canım inşallah gelmez kırmızılar bu ay son olur bekleyişimizzzzzz
Amin inşallahhhhhhhhhhh.aynen canım Allah nasip ederse olur zaten.biz kimiz ki isteyelim hemen olsun.bir tek Allah ol deyince oldurur olmuyorsa üzülmek sadece Allaha şirk koşmak olur.hepimize hayırlsını ver yarabbimmmm.
Canlarım size doyum olmaz fakat sabah yine doktor randevum var.Dişlerimi bitireyimki sıkı çalışayım bu ay[/QUOTE
iyi uykular,
Üzüleceğiz canım üzülmeden atamayız o psikolojiyi ki ama neden demeyeceğiz aslaaa
Bizim de sınavımız buymuş ne diyelim
Mevlam neylerse güzel eylerrrr
maaşallah canım
n zaman ttest yapacaksın peki.
inşallah bekletmez bebişin, valla ben senin adına ümitlendim şimdi, ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
iyi akşamlar kızlarr..ablacım gezdin 2 gündür özledim seni yavvv
ben yarın işe başlıyorum 1 saattir ne giysem diye dolap başındayım, pantolonların paçasını yaptırmayı unutmuş, yumurta kapıya dayandı öle aklıma geldi, aman neyse dua edin bana heyecanlıyım, her yeni okula başladığımda böyle heyecan basar
hepinizi öpüyorum, erken yatayım..herkese iyi geceleeeeeeerrr
Üzülmek yanlış olmuş evet ona isyan etmek desek daha yerinde olur.biz sınavımızı yerine getirelim gerisi Allahın takdiri gönlümden geçen hepimizin bu ay hamiş olması :):)
bu arada bu bir emirdir ; yarın işten geldiğimde birinizi hamile görmek istiyorumhade byee
İyi pazarlar hanımlar,
Seaside, yehan ve elfida için 20 şer okumak istiyorum listeye ekleyebilirsiniz.
Biz de şimdi eşimle yürüyüşe çıkıcaz sakin bir hava var görüşmek üzere
rainbow ablacım son 3 arkadaşa 20şer tane okudum,Rabbim kabul etsin,tez zamanda dualarımızın sayesinde güzel haberler alalım inş.
yehan canım inş. hamişsindir yaa,güzel haberler bekliyorum senden Allahın izniyle.