RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ben bu dua olayını anlamadım her gün kaç tane ayetel kürsüyü okuyoruz. zaten benim en çok okuduğum duadır bu. evden çıkarken, her işimin başında bu duayı okurum.. kaç yane okuyoruz......????

ilginçmiş peki doğru çıkıyormuymuş.yorumlar nasıl.

karakterle ilgili yorumlar süper oluo.. yanı aslında şöyle yazıo sitede ornegın senın gunes burcun yengeç ama ay burcun kova, bu durumda yengec karaaketrıne sahıpsın ama duygusal yasantında duyguların kadar aklına da yer verıosun evrenselsin.. bılgıler sıteden yorumlar benden.. cocukla ılgılı olarak da cocuk olayını kapatmıs brıne bakmam gerekıodu, kayınvalıdeme bakmıstım erkek-kız-erkek gorunuodu.. gercekten de oyle olmus..

seaside

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

rmzeynep:20
oz_lem:33
8scorpions:60
raginda:20
kiraztepe:50
rimel84:10
esenglvedat:10
firarperest:20
asbelove:50

Kalan:50

yehan

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

rmzeynep:20
kiraztepe:50
rimel84:10
lex:20
8scorpions:30

Kalan:30

B]Elfida[/B]

zehra9090:30
8scorpions:30

Kalan:120

ben bu dua olayını anlamadım her gün kaç tane ayetel kürsüyü okuyoruz. zaten benim en çok okuduğum duadır bu. evden çıkarken, her işimin başında bu duayı okurum.. kaç yane okuyoruz......????

Allah kabul etsin cnm.

Sırada arkadaşlarımız oluyor.Ve bu sıraya göre isteyen okuyabileceği kadar alıyor gün içinde.Sıradaki arkadaşlarda 1.sayfada belirtilmiş oluyor.

aybike enson adetinin ilk günü ne zamandı kaç gün oldu?? ben geçen ay tam 32 günde hastalandım. hamileyim diye çok sevindim ama olmadı.. inşallah senden güzel haberler alırız??? sonrada bu ay inşallah darısı başımıza... )))

rainbow ben elfida için 20 dAHA ALmıştım canım onu yazmamışın.görmedin heralde

yani istediğimiz kadar okuyup hergün size mi söylüyoruz????kaç tane ayetel kürsü okuduğumuzu sınırlama yok sanırım ..

cnm 20 tanede ben okuyuorum listeme ekler misin??? dün akşam yatsı namazında kedim ve benim gibi bebek isteyen sizlere yani hepimize çok dua ettim.. çok yıllar uğraşıp bebek sahibi olamayanlara alalhım önce onlara sonrada bizlere hayırlı evlatlar versin inş. benim bu ay 6. denemem. 3,5 yıllık evliyim. hep korunuyorduk .işte 6 aydır bende bebiş sahibi olmaya çalışıyorum.

bende yarın mı yapsam acaba testı :s

Canım bence adetin tam geçsin şöyle 2-3 gün ondan sonra yap testi. Bende öyle kaç kez yaptım hayal kırıklıgı oluyor. O yüzden artık hemen gecikti diye test yapmayacağım olursa olur zaten. Bence sabredip bekleyip en güzeli kan testi yaptırmak. Zaten evde test yapsanda pozitifde çıksa insan yinede kan testide yaptırıyor tam emin olmak için.

yani istediğimiz kadar okuyup hergün size mi söylüyoruz????kaç tane ayetel kürsü okuduğumuzu sınırlama yok sanırım ..

Allah kabul edin dualarını.Allah razı olsun cnm.

20 taneyi hangi arkadaşa okuyacaksın cnm.10ar böleyim mi 2 arkadaşa.yada sen söyle şu kişiye şu kadar okuyorum diye.Sıradaki arkadaşlar 1.sayfada listenin altında yazıyor.

Selam arkadaşlar nasılsınız?

Ben iki yıl doğum kontrol hapı ile korundum.Haziran ayında hapı kullanmayı bıraktım. İnanılmaz baş ağrılarım oluyordu, belki faydası olur dedim.Doğum kontrol hapları baş ağrısını tetikliyor. Bu sefer de inanılmaz bir saç dökülmesi yaşadım. Demir depolarım boşalmış, yerlerde sürünüyordu ve bazen doğum kontrol hapının bırakılması saç dökülmesini tetikleyebiliyormuş Eylülden beri tedavi oluyorum. Bu nedenle bebiş olayını erteledim toparlanmak için. Bu ay ilk kez deneyeceğiz, var mı tavsiyesi olan :)

Elfida ve Yehan'ın duaları bitti mi Rainbow canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…