RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

missyaman 5 Kasım
zkaya 9 Kasım
ALPPIN 10 Kasım
aybikekayra 11 Kasım
biiirrr 12 Kasım
asbelove 12 Kasım
karla38 12 Kasım

hadi arkadaşlar şenlendirin burayı

merhaba hatunlar ...bende sabah kalktım evin bir kısım camlarını ve salonu sildim.birazdanda hazırlanıp okula gideceğiz.bata kaldı 5 gün ama benim yüzümde şimdiden 2 sivilce çıktı bile sanırım bu ayda boş bizim kese artık dayanamayıp gideceğim dr.a ters giden ne var baksın bir belkide aylardır boşa çabalıyorum

Merhaba canım.
ohh mis gibi temizlemişsin eline sağlık cnm.
Canım hemen sivilceyle belli olmaz ki.İnşAllah yanılıyorsundur ama bu ayda olmazsa dr.a gitmekte mutlaka yarar var.

Bugün bu işlerim bitermi ki Pek ihtimal veremiyorum.Henüz yatak odam bitmedi yazlıkları kaldırıyorum.Balkon yıkandı çamaşır sereceğim şimdi.Nevresimler değişiyor kışlık yorgan çıkacak .en çok iş yatak odasında..

Merhabalar nasılsınız hepiniz?Ben çalıştığım için çok girme fırsatım olmuyor.Fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum.İlk denememiz sonuçsuz kaldı malesef çünkü hastalandım.Hayırlısı olsun hepimiz için...

yehancım ne yaptın sen yaaa
işyerinin ortasında hüngür hüngür ağlamamak için kendimi nasıl sıktım anlatamam
burnumu siliyormuş gibi yapıp kapadım vallaa

Canım dişçiyle aranız nasıldı bugün çok yordu mu seni bakem

ewet canım rainbowcumm biz ne kadar ıstesekte ıstemesekte olması gerekn zamanda oluo hersey.. felekten bi aksam gecıresım war bu aksaaammm

Sen iyisimi bekle biraz daha hatat bana sorarsan hiç yapma ama tercih senin Gün doğmadan neler doğar..

merhaba canım.
Hayırlıısı cnm gelecek aya inşAllah.Yeni reglini yazdır lütfen

Canım dişçiyle aranız nasıldı bugün çok yordu mu seni bakem

ay canım bilmiyorum hala yok ortada bişey 15i diyordum ama galiba 14üne çektim tarihi 14ü sabahı yaparım gibi gelio bana dayanamayıpppp:)

Canım hadi bakalım onca takviye onca dua ile gelmiş olsun bebişimiz

Canım bugün aklıma geldin işkence halinde Sohbetimizi hatırladım dua ettim sana inşAllah gelecek seneye dedim bu işlemler :)) Bana gelince ne sen sorrrrrrr ne ben söyleyeyim tam işkence hali ağzı kapama nefes alma yutkunma.Ağız içinde bir ton malzeme beynimi sarstı inanki.Üst dişler daha zor problemli.Bitmedide 2 randevum daha var acilleri bitecek o zamana kadar.Haftaya narkoz verecek yine sonraki hafta gerek kalmayacak o yüzden inşAllah çalışmaları etkilemeyecek

merhaba arkadaşlar ben de 4 kasımda regl oldum yani bat 1 aralık ve 5. denemem olacak bu ay...

Allah herkesin gönlüne göre verir inş...ocağa kalmaz aralıkta hepimiz bebişimize kavuşuruz...

dua okunuyor herhalde bende..bilgi verin bende okurum..

Sen iyisimi bekle biraz daha hatat bana sorarsan hiç yapma ama tercih senin Gün doğmadan neler doğar..

merhaba canım.
Hayırlıısı cnm gelecek aya inşAllah.Yeni reglini yazdır lütfen

bekliorum ablam sen tecrubelısın bızden.. testte bişe cıkmadı evde yaptıımda .. ya kırmızı ya da pozıtıf gelcek baska alternatıf yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…