- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
- Konu Sahibi RainbowColors
asbelove cnm arkadaşım.
Bugün nasılsın test ne zaman yapacaksın.Heyecanlanıyorum düşündükçe:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok üzgünüm bu gun hep ağlıyorum ....................
merhaba hatunlar ...bende sabah kalktım evin bir kısım camlarını ve salonu sildim.birazdanda hazırlanıp okula gideceğiz.bata kaldı 5 gün ama benim yüzümde şimdiden 2 sivilce çıktı bile sanırım bu ayda boş bizim kese artık dayanamayıp gideceğim dr.a ters giden ne var baksın bir belkide aylardır boşa çabalıyorum
çok üzgünüm bu gun hep ağlıyorum ....................
ağlama canım benım bak ben de ağlamıorum.. tahmın ettııgımın dısında baska bi sebep yoktur ınsallah canım..
Sebep reglse lütfen söz verdik birbirimize üüzlmek ağlamak yok.Yeni aya yeni umutlarla gireceğiz inşAllah[/QUOTE
ewet canım rainbowcumm biz ne kadar ıstesekte ıstemesekte olması gerekn zamanda oluo hersey.. felekten bi aksam gecıresım war bu aksaaammm
asbelove cnm arkadaşım.
Günaydın arkadaşlar.Sabah geciktim uyanır uyanmaz koştur koştur gittim muaynehaneye.
Sizede günaydın diyemedim.Ama sabah gelen olmamış Haftanın ilk günü hareketliliği sanırım.
Güzel bir geçirmeniz ve güzel haberler almamız dileğiyle.
Bugün çoookkk yoğunum evimi her odasını toplamam lazım.Her taraf darmadağın.Ama pc. açık gelir gider yazarım dinlenirim :)))
Sebep reglse lütfen söz verdik birbirimize üüzlmek ağlamak yok.Yeni aya yeni umutlarla gireceğiz inşAllah[/QUOTE
ewet canım rainbowcumm biz ne kadar ıstesekte ıstemesekte olması gerekn zamanda oluo hersey.. felekten bi aksam gecıresım war bu aksaaammm
Tatlım hayırlısıyla olacak ama zamanını bekliyor işte ne yapalım Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsinnnn
merhaba canım.Merhabalar nasılsınız hepiniz?Ben çalıştığım için çok girme fırsatım olmuyor.Fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum.İlk denememiz sonuçsuz kaldı malesef çünkü hastalandım.Hayırlısı olsun hepimiz için...
Canım dişçiyle aranız nasıldı bugün çok yordu mu seni bakem
ay canım bilmiyorum hala yok ortada bişey 15i diyordum ama galiba 14üne çektim tarihi 14ü sabahı yaparım gibi gelio bana dayanamayıpppp:)
Sen iyisimi bekle biraz daha hatat bana sorarsan hiç yapma ama tercih senin Gün doğmadan neler doğar..
merhaba canım.
Hayırlıısı cnm gelecek aya inşAllah.Yeni reglini yazdır lütfen