- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
-
- Konu Sahibi RainbowColors
Feryalim cnm benim bende özledimNasılsın canım benim görüşmeyeli ben bu ara evde çok durmadım o yüzden sık gelemedim geldiğimdede sen yoktun.
çok şükür iyiyim :) benimde işlerim çok yoğun evdede ufak çaplı tadilatlarla uğraştım giremedim pek.Doktordan geldim şimdi yarın sabah test vericem inş.bakalım hormonlarım ne durumda :)
aaaa öylemi hadi bakalım hayırlısı.Doktor ne dedi genel duurm için rahme bakıldı değil mi.
daha kırmızılar var ya o yüzden sadece durumdan bahsettim oda tamam önce testini yapalım dedi sonra randevu verir heralde önceden bakılmış bi sıkıntı yoktu ama detaylı olarak ayrıca nasıl bakılıyor bilemiyorumki :)
ya abla senin bide yavruşum var benim bi koca bi ben ama 1 günde darma duman oluyor eşim çok dağıtıyor çok bu yüzden kavga etmekten ben bıktım ama onda tık yok
Diğer randevunu 12.güne falan denk getirde yumurtayıda görsün böylece yumurtlama gününüde yakalaman kolay olur :))
Benim kocamda çok dağınık çooooooookkkkkkkkkkkk değiştiremedim bir türlü..
nedir kocalardan çektiğimiz benim eşim dün gece sırılsıklam montunu yıkadığım çamaşırların üstüne bırakmış neymiş ıslakmış boş bulduğu odaya sandalyeye nereye bulursa çıkarıyor bişeyleriniasma huyu yok [/QUO
Evet bendeki de o modelden :))