- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
- Konu Sahibi RainbowColors
tatlım sabah ilk idrarla daha sağlıklı sonuç alınır diye biliyorum ama varsa akşam sabah farketmiyormuş çıkıyormuş yaneeeee
6gün mü geri gelir tatlım
5 gun gerı glr cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım sabah ilk idrarla daha sağlıklı sonuç alınır diye biliyorum ama varsa akşam sabah farketmiyormuş çıkıyormuş yaneeeee
6gün mü geri gelir tatlım
önemli deil cnm.bağlantında sorun var sanırım.
Canım bugün yaparsan çıkar.Gölge gibi dahi olsa varsa ki inşAllah vardır mutlaka birşey belirir orada.
5 gun gerı glr cnm
ilginçmiş peki doğru çıkıyormuymuş.yorumlar nasıl.
ben bu dua olayını anlamadım her gün kaç tane ayetel kürsüyü okuyoruz. zaten benim en çok okuduğum duadır bu. evden çıkarken, her işimin başında bu duayı okurum.. kaç yane okuyoruz......????
bende yarın mı yapsam acaba testı :s
yani istediğimiz kadar okuyup hergün size mi söylüyoruz????kaç tane ayetel kürsü okuduğumuzu sınırlama yok sanırım ..
cnm 20 tanede ben okuyuorum listeme ekler misin??? dün akşam yatsı namazında kedim ve benim gibi bebek isteyen sizlere yani hepimize çok dua ettim.. çok yıllar uğraşıp bebek sahibi olamayanlara alalhım önce onlara sonrada bizlere hayırlı evlatlar versin inş. benim bu ay 6. denemem. 3,5 yıllık evliyim. hep korunuyorduk .işte 6 aydır bende bebiş sahibi olmaya çalışıyorum.
Allah kabul edin dualarını.Allah razı olsun cnm.
20 taneyi hangi arkadaşa okuyacaksın cnm.10ar böleyim mi 2 arkadaşa.yada sen söyle şu kişiye şu kadar okuyorum diye.Sıradaki arkadaşlar 1.sayfada listenin altında yazıyor.