RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Evet canım yaa bakalım hayırlısı ne diyorsun 85lik göğüsler 90 oldu
iyi yapmışsın bende bir ablam olmasını isterdim gidip dertleşebileceğim fikir alabileceğim güzel oldurdu
Allahtan sizler varsınızzzzz
Birde işine karışmak istemem ama seaside kendine mi okudu acep kendimize okuyamıyorduk diye biliyordum ama ben mi yanlış biliyorum yoksammm:44:

selam kızlar
hayırlı geceler diliyorum hepinize
ya ben bugün adet oldum ama bu bu nasıl bir adettir anlamadım, bütün gün toplasan bir damla bile değil, ne yapsam ki acaba:44:

canım bat ına kaç gün kaldı

Canım ya hatırlattığın için çoookkk saol.Benim dikkatsizliğim cnm sıradaki arkadaşlaradeyince başlığa bakmadan yazmışım hemen düzeltiyorum cnm .saol

sanmıyorum ya bat ım 17 gün geçti, yerleşme bu kadar gecikmez herhalde

17gün nasıl dayandın fıstık o göbekle ben davul olurum sanırım patlarım
belli olmaz ki tatlım yumurtlama gününün her defasında zamanını tutturamıyorsun ki
benim normalde 12.-13.gün olurdu bu ay 16sı gibi gözüküyor

selam kızlar
hayırlı geceler diliyorum hepinize
ya ben bugün adet oldum ama bu bu nasıl bir adettir anlamadım, bütün gün toplasan bir damla bile değil, ne yapsam ki acaba:44:
Canım doktorun kontrole çağırmadımı seni ?
Rainbow cnm ben seaside a30 daha okudum.toplam 60 oldu yani..tamamlandi tatlım.insallah baska okuyan olmaz sen de yoksun simdi

cnm hesapta bir düzeltme oldu o yüzden henüz bitmedi cnm.Allah kabul etsinn

sorma ya göbeği, doğumdan da kaldı zaten
5 gün kalmış hamişlik belirtin var mı, kasıklarda batma felan, diğerleri biraz şüpheli de bu kasıkta batma oluyor deyip hamile kalmayana rastlamadım, bu güne kadar ki okuduğum yerlerde,
bende kasıkta batma olmadı mesela ben umutlu eğilim

İnşallah bizleri çok bekletmez kuzucuklarımız canım. ALLAH ol desin yeterki hiç birşey imkansız değil. Umudumuzu kırmıycaz olmasada her aya yeni bir umutla başlıycaz. En önemlisi bu topikte herzman birbirimize GÜÇ olacağız canım

Valla hamişlik belirtisi mi bilmiyorum ama göbeğim sabahları normal ama akşama kadar sanki 4aylık hamileymiş gibi şişiyor göğüslerim 85ti 90oldu ve dediğin gibi kasık batmaları ve bel ağrısı var şu ana kadar da hiç sancı çekmedim normalde olmadan 1-2gün önce olacakmışım gibi sancım olurdu ama olmadı bakalım artık her an olabilirim eğer bebiş yoksa bekliyorum canım inşallah gelmez kırmızılar bu ay son olur bekleyişimizzzzzz

Amin inşallahhhhhhhhhhh.aynen canım Allah nasip ederse olur zaten.biz kimiz ki isteyelim hemen olsun.bir tek Allah ol deyince oldurur olmuyorsa üzülmek sadece Allaha şirk koşmak olur.hepimize hayırlsını ver yarabbimmmm.

maaşallah canım

n zaman ttest yapacaksın peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…