RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Valla hamişlik belirtisi mi bilmiyorum ama göbeğim sabahları normal ama akşama kadar sanki 4aylık hamileymiş gibi şişiyor göğüslerim 85ti 90oldu ve dediğin gibi kasık batmaları ve bel ağrısı var şu ana kadar da hiç sancı çekmedim normalde olmadan 1-2gün önce olacakmışım gibi sancım olurdu ama olmadı bakalım artık her an olabilirim eğer bebiş yoksa bekliyorum canım inşallah gelmez kırmızılar bu ay son olur bekleyişimizzzzzz

inşallah bekletmez bebişin, valla ben senin adına ümitlendim şimdi:KK76:, ne zaman test yapmayı düşünüyorsun

iyi akşamlar kızlarr..ablacım gezdin 2 gündür özledim seni yavvv:KK16:
ben yarın işe başlıyorum 1 saattir ne giysem diye dolap başındayım, pantolonların paçasını yaptırmayı unutmuş, yumurta kapıya dayandı öle aklıma geldi:KK31:, aman neyse dua edin bana heyecanlıyım, her yeni okula başladığımda böyle heyecan basar :KK52::KK52:

hepinizi öpüyorum, erken yatayım..herkese iyi geceleeeeeeerrr :KK16::KK16::KK16::KK16:

Amin inşallahhhhhhhhhhh.aynen canım Allah nasip ederse olur zaten.biz kimiz ki isteyelim hemen olsun.bir tek Allah ol deyince oldurur olmuyorsa üzülmek sadece Allaha şirk koşmak olur.hepimize hayırlsını ver yarabbimmmm.

Üzüleceğiz canım üzülmeden atamayız o psikolojiyi ki ama neden demeyeceğiz aslaaa:KK20:
Bizim de sınavımız buymuş ne diyelim
Mevlam neylerse güzel eylerrrr:KK34:

bu arada bu bir emirdir ; yarın işten geldiğimde birinizi hamile görmek istiyorum :KK19: :emir_bebek: hade byee :KK16:

öözlemcim hadi hayırlısı olsun hocam :) Sana ne giysen yakışaca yorma kendini.

Sorma cnm ya 2 gündür evde değilim :KK16::KK16: bende özledim topğin şekerparesi :)) evimde her yer her yerde yarın diş randevum bitsin akşama kadar işim var:KK43:

Yarın için sana bol şans diliyorum cnm.Umarım çok keyifle geçer saatlerin..öptüm cnm iyi geceler

Üzüleceğiz canım üzülmeden atamayız o psikolojiyi ki ama neden demeyeceğiz aslaaa:KK20:
Bizim de sınavımız buymuş ne diyelim
Mevlam neylerse güzel eylerrrr:KK34:

Üzülmek yanlış olmuş evet ona isyan etmek desek daha yerinde olur.biz sınavımızı yerine getirelim gerisi Allahın takdiri gönlümden geçen hepimizin bu ay hamiş olması :):)

iyi akşamlar kızlarr..ablacım gezdin 2 gündür özledim seni yavvv:KK16:
ben yarın işe başlıyorum 1 saattir ne giysem diye dolap başındayım, pantolonların paçasını yaptırmayı unutmuş, yumurta kapıya dayandı öle aklıma geldi:KK31:, aman neyse dua edin bana heyecanlıyım, her yeni okula başladığımda böyle heyecan basar :KK52::KK52:

hepinizi öpüyorum, erken yatayım..herkese iyi geceleeeeeeerrr :KK16::KK16::KK16::KK16:

özlemcim sana ilk gününde bol şanslar diliyorum bizleri ihmal etme sakın olurmu :):) hatta ne giyceğini sorarsın bize :KK70::KK70: iyi gecelerrrrrrrr

Üzülmek yanlış olmuş evet ona isyan etmek desek daha yerinde olur.biz sınavımızı yerine getirelim gerisi Allahın takdiri gönlümden geçen hepimizin bu ay hamiş olması :):)

Amin tatlım aminnnnnnn canım Allahım dualarımızı kabul etsinnnnnn bu ay hepimiz iyi haberler veririz inşallahhhhhh:KK16:

özlem ilk gün hep farklıdır,heyecanlıdır ya özendim şimdi :KK16: Öğrencilerin meraklı bakışları, soruları falan :KK9:
İyi geçer inşallah bol şans.
Kızlar hepinize iyi geceler,yakın zamanda güzel haberler almak dileğiyle :KK49:

İnşallah canım bakalım kısmet..
rainbow ablacım son 3 arkadaşa 20şer tane okudum,Rabbim kabul etsin,tez zamanda dualarımızın sayesinde güzel haberler alalım inş.

yehan canım inş. hamişsindir yaa,güzel haberler bekliyorum senden Allahın izniyle.

Kızlar mrb. Bugün ancak girebiliyorum. Bugün gözle görünen bi belirti yada değişim yaşamadım. Akşama kadar evdeydik, akşam anneme gittik. Folik asite devam, daha yeni başladım 2 gündür içiyorum. son 4 diyorum, başka da bişe bilmiyorum. 4 gün içinde gelen giden olmazsa test yapıcam zaten. ben buralardayım şimdilik herkes gitmiş ama olsun. topiğin bekçisi olabilirim :KK70:

Sevdiğiniz insanlar için ümidinizi kesmeyin.
İkinci bebeği olacağını öğrenince çok sevindi. 3 yaşındaki oğlunu doğacak kardeşi için hazırlamaya başladı…

Bebeğin kız olacağı anlaşıldı. Oğlu annesinin karnındaki kardeşine her gün şarkı söyledi. Kardeşini daha görmeden bir sevgi bağı oluştu.

Zamanı geldi, doğum sancıları başladı. Fakat bir sorun vardı. Doktorlar çaresizdi. Bir sezaryen ameliyatı gerekiyordu.

Ameliyat çok zor geçti. Sonunda bebek doğdu. Bebeğin durumu ciddiydi.

Bebek, yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Günler geçtikçe küçük kızın durumu kötüye gidiyordu. Doktorlar üzgündü, çocuğun kurtulma ümidi yoktu. Bebekleri için evlerinde bir oda düzenlemişlerdi. Şimdi, cenaze için hazırlanıyorlardı.

Oğulları, kız kardeşini görebilmek için yalvarıyordu.

- Kardeşime şarkı söylemek istiyorum- diyordu.

Ama yoğun bakım ünitesine çocukların girmesi yasaktı.

Sonunda kadın kararını verdi. Bebeği nasıl olsa ölecekti. Çocuğunun kardeşini görmesini engellemeyecekti. Ne yapıp edip çocuğu içeri sokacaktı.

Oğluna, oldukça büyük gelen bir ziyaretçi giysisi giydirdi ve yoğun bakım ünitesine soktu. Çocuk yürüyen bir çamaşır torbası gibiydi. Başhemşire onun bir çocuk olduğunu fark etti.

- O çocuğu içeri sokamazsınız- diye uyardı.

Kadın başhemşireye dönerek bağırdı:

- Oğlum kız kardeşine şarkı söylemeden buradan çıkmayacak.

Oğlunu kız kardeşinin yatağına götürdü.

Küçük kız yaşam savaşını yitirmek üzereydi. Çocuk, bir süre kardeşinin yüzüne baktı. 3 yaşındaki bir çocuğun saf, temiz, pırıl pırıl sesiyle şu şarkıyı mırıldandı:

- Sen benim gün ışığımsın, tek gün ışığım, gökyüzü griyken beni mutlu edersin.

Küçük kız bu sesi tanıdı, aniden tepki verdi. Kalp atışları düzelmeye başladı. Annesi:

- Şarkıyı sürdür- dedi oğluna. Küçük çocuk devam etti:

- Seni ne çok sevdiğimi asla bilmeyeceksin, lütfen gün ışığını benden alma bebeğim.

Çocuk şarkıyı sürdürdükçe, bebek, kesik kesik nefes almasını hızlandırdı. Annesi, göz yaşları içinde:

- Devam et oğlum- dedi.

-Geçen gece uyurken rüyamda seni kollarıma aldığımı gördüm bebeğim.

Şimdi, onu içeri almak istemeyen hemşirenin yüzü de gözyaşları içindeydi.

Bütün hastane personeli, doktorlar başlarına toplanmıştı. Annesi de coşkuyla şarkıya katıldı.

- Seni ne çok sevdiğimi asla bilmeyeceksin bebeğim. Lütfen gün ışığını benden alma.

Anne, oğul şarkılarını sürdürdü. Ve küçük kız birkaç gün sonra iyileşti. Abisine, annesine, odasına kavuştu.

Sevdiğiniz insanlar için ümidinizi kesmeyin.

Sevgisiz, ümitsiz kalmayın.

Söz yürekten çıkarsa yüreğe gider. Dilden çıkarsa kulağı aşamaz.

BEBEK OLUNCA DEĞİŞEN 15 ŞEY
1. Gülleri koklamaktan vazgeçersin, çünkü kucağında bebeğin vardır.

2. Bir zamanlar korkusuz bir insan olduğunu düşünürken şimdi zaman zaman korktuğunu fark edersin.

3. Çocuk sahibi olmak için yaptığın fedakarlıklar fedakarlık gibi görünmemeye başlar.

4. Nihayet vücuduna saygı duymaya başlarsın.

5. Anne-babana saygı duymaya başlar, onları bambaşka bir şekilde sevmeye başlarsın.

6. Bebeğinin çektiği acının seni kendi acından daha fazla yaraladığını fark edersin.

7. Çocukken söylediğin şeylere yeniden inanmaya başlarsın.

8. Hayatından seneler önce çıkmış olması gereken insanlarla kopmaya başlarsın.

9. Kalbin çok daha kolay kırılır.

10. Gün içinde 234,836,178,976 kere bir başkasını düşünürsün.

11. Her gün bir sürprizdir.

12. Vücudun fonksiyonları iğrenç gelmemeye başlar. Hatta tam tersi seni mutlu eder. (Yaşasın kaka!)

13. Aynada kendine bakmak yerine bebeğine bakarsın.

14. İstesen de istemesen de sabahları uyanmaya alışırsın.

15. Sınırsız sevgin adeta insanüstü bir güce dönüşür.

Günaydın arkadaşlar.Sabah geciktim uyanır uyanmaz koştur koştur gittim muaynehaneye.

Sizede günaydın diyemedim.Ama sabah gelen olmamış :KK43: Haftanın ilk günü hareketliliği sanırım.

Güzel bir geçirmeniz ve güzel haberler almamız dileğiyle.

Bugün çoookkk yoğunum evimi her odasını toplamam lazım.Her taraf darmadağın.Ama pc. açık gelir gider yazarım dinlenirim :)))

X