RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım ya mens öncesi ve bebeiş beklemektenn hepimizin ruhu çıkdırıyor napıcanı bilemior

canım ya mens öncesi ve bebeiş beklemektenn hepimizin ruhu çıkdırıyor napıcanı bilemior

Arkadaşlar Merhaba aranıza yeni katıldım. Ben de 10 aydır uğraşıyorum ama malesef henüz
olmadı. Umarım yeni yıla isteyen herkes bebişleriyle girer.

canım hepimiz kafa dağıtmaya dertleşmeye geliyoruz buraya sonuçta bende kırmızılarım gelmiş onun sevincini paylaşıyorum sanki hamiş haberi almışım gibi farkındayım herşeyin bende kırmızılar gelesiye nerdeyse hergün test yapıyordum.28 inde olmam gerekiyordu çünkü.takmamak en iyisi de yapamıyoruz işte herşey belirti gibi geliyor herşeyin altında birşeyler arıyoruz halbuki bu bizi daha çok şartlandırıyor ve daha çok hüsran yaşıyoruz.kaç kişiden duyuyorum ne zaman düşünmeseler o ay hamile kalıyorlar.inşaallah Allah hepimizin yüzüne gülücek ama zamanı var.

Arkadaşlar Merhaba aranıza yeni katıldım. Ben de 10 aydır uğraşıyorum ama malesef henüz

hoşgelmişsen amin inşallahhhh.doktora gitmişsindir herhalde herhangi bir sıkıntı yada tedavilerin felan varmı yoksa bebişmi çok nazlı :)

çok iyi olmuş senin inin canım devam et sen soğan suyuna.o derdi ben bilirim

çok iyi olmuş senin inin canım devam et sen soğan suyuna.o derdi ben bilirim

evet canım sorma nasıl rahatladım soğan suyu derlerdi de inanmazdım mucize gerçekten.sendede mi pco var bende öyleymiş daha 2 ay önce öğrendim kendimi bildim bileli bekarım diye doğum konrtol hapı verdiler sıkıldım artık çözümü bitkisellerde buldum dahada bırakmam

doğum kontrolü batsın mahvetti beni.benide o yaptı düzensizdi ama iyi ce bozdu bu sefer.15 aydır çocuk istiyoz olmuyo

Evet canım yaa aynen öyle katılıyorummm çok doğru söylüyorsun bebiş yoksa hemen olayım da bileyim
Arada kalma durumu berbat bişey oluyorrr
İnşallah tez zamanda gelir bebişlerimizzzzz

hayırlısı cnm.hoşgeldin..

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM K.PEDERİNİ İYİ OLMASINA SEVİNDİM.

güncelliyorum cnm

İyi pazarlar hanımlar,
Seaside, yehan ve elfida için 20 şer okumak istiyorum listeye ekleyebilirsiniz.
Biz de şimdi eşimle yürüyüşe çıkıcaz sakin bir hava var görüşmek üzere
Allah kabul etsin cnm.

Allah kabul etsin tatlım.

iyi pazarlar herkeseee:) elfida arkadaşa 30 tane okuyorum...
Allah kabul etsin cnm

İyi olacak cnm benim iyi.Bu ay inşAllah iyi haberler gelecek senden de

teşekkrler cnm

evet canım yaa hele şu son günler acaip gerildimmmm

Canım benim eşimde sorun var o yüzden bizde bekleyenlerdeniz inşallah sizde de sıkıntı yoktur da bir an önce kavuşuruz bebişlerimizeeeee

O an ne önemliyse onun sevincini yaşayacağız canım hep birlikte
O kişilere sorsana düşünmemeyi nasıl becermişler ben ne zaman düşünmeyeceğim tamam desem ya gelip biri bebiş soruyor ya da eşimin dr. randevusu oluyor nasıl yapcam ben bu düşünmeme işini bilemiyorum:44:

olur olur canım kafana takma sakın herşeyin bir zamanı var.Allah bu güzel isim gibi çocuk nasip etsin sana parlak yüzlü :)

inşallah canım ya bekleyen isteyen herkese nasib etsin inşallah.bu kadar zor ve ağır geleceğini tahmin etmezdim.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Seaside

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

rmzeynep:20
oz_lem:33
8scorpions:30
raginda:20
kiraztepe:50
rimel84:10
seaside:50
esenglvedat:10
firarperest:20
asbelove:50

Kalan:30

yehan

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

rmzeynep:20
kiraztepe:50
rimel84:10
lex:20

Kalan:30

B]Elfida[/B]

zehra9090:30

Kalan:120

canım bir tanıdığım baya uğraştı psikolojisi baya bozuldu çocuk görünce ağlıyordu felan şimdi hamile o aralar taşınma işleri olmuştu o ay hamile kaldı ayrıca ilk zamanlar down sendromu dediler üzüldü etti en sonunda kabullendi ve şimdi doktoru çok düşük ihtimal diyor başka bir tanıdığım da denedi etti olmadı en sonunda evlatlık alırız Allahım sen hayırlısını verirsin dedi ve hamile kaldı ayrıca yanlış hatırlamıyorsam en son bu topikteki arkadaşımız başka bir olayları olmuş Allahım unutmam için bir bebek nasip et demiş ve olmuş.oyuzden stres çok önemli iyiyi çağıralım iyi gelsin hamiş kalamıcaz diye birşey yok kalıcaz hemde hepimiz ama hepimizin zamanı farklı olucak.paşalarımızın prenseslerimizin keyiflerini bekliyoruz canım yapcak bişey yok :):)

Cümleten iyi aksamlar hanımlarrrainbow cnm seaside ın kalan 30 tanesini de ben okuyayim bitsin cnm..bu aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…