- 13 Nisan 2012
- 1.870
- 146
-
- Konu Sahibi RainbowColors
merhaba kızlar ...sıkıcı bir pazar günü yine allahtan öğleden sonra bebiş görmeye gideceğizdaha 25 günlük bebecik.bu arada hamişlere birşey sormak istiyorum kasık ağrılarınız nasıldı.benim bata 6 gün kaldı sürekli sağ tarafta batma oluyor acaba kistte falanda böyle batmalar olurmu?
selam kızlar anca kendime gelebildim bugün valla sabahtan beri ağla ağla dur reglimin 2.günü bugün çok ağrılı geçiyor ya yerimde duramıyorum resmen salya sümük oldum.artık dayanamadım ilaç içtim çok şükür iyiyim şimdi.ama mucize gibi şu soğan ya 9 aydır hasta olamıyordum kürümün 4.gününde hasta oldum hasta olmayı bırak içim temizlendi resmen :) çok şükür çok şükürrr sizler nerelerdesiniz bakalım pazar günü gezmelerdemisiniz?
geçmiş olsun canım ve gözün aydın, ayaklarını sıcak tut, şöyle bi sıcak su torbası yap aslında kendineilaç içmeyeydin iyiydi
soğanı ben de geçen sene denemiştim işe yaradı valla, tadı da hiç öyle kötü değil, saçma sapan içilen bitki çaylarından da iyi yani, ben de bazen 2-3 ay adet olmazdım beni de hayıt suyu kurtarıyor
kocişim nöbetten geldi, köpeği yıkadık, hadi biraz yürüyüşe çıkalım dedim, azcık yatayım ben dedi yatış o yatış yanımda horuldamaya başladıhoş ben de yarın işe başlicam dinleneyim biraz, tavuklu şehriye çorbası da yaptım..ııımmm miiisss
sağol canım valla ömrümden ömür gidiyor çoğu zaman hastaneye gidiyorum bu sefer gidemedim ilaç içtim yoksa dayanılmıyor inanki.bencede soğanın tadı kötü değil ki beyaz soğan normalde yemiyorum ona rağmen gidiyor yani :) hayıt suyu banada iyi gelmişti zaten soğanla beraber ikisinide içiyorum :):) artık bebiş için daha da hazırım dualar bana çok iyi geldi Allah hepinizden razı olsun :)
özendir özendir biz burda yorgan döşek yatalım bi çorba yapanımız bile olmasın :):):)
canım bu arada işin hayırlı uğurlu olsun çok sevindim adına çalışmak gerçekten çok iyi gelecek öğretmenler gününü kutlarız artık 2 hafta sonra :):)
ahhhh canııııımmm hemen göndereyim bir tabaaakk kıyamaaaaamm
özlem ne öğretmenisin sen cnm bende anasınıfı öretmeniyim 8 yıldır bursada çalışıyorum
türk dili ve edebiyatı canımama ücretli yapıyorum şimdilik
atanmanda nasip olur inşallah güzelim hayırlısıyla .ücretlide olsa çalışman iyi olur ben c.tesi pazarı bile zor geçiriyorum kışın heleki daha zor geçiyor...
selam kızlar anca kendime gelebildim bugün valla sabahtan beri ağla ağla dur reglimin 2.günü bugün çok ağrılı geçiyor ya yerimde duramıyorum resmen salya sümük oldum.artık dayanamadım ilaç içtim çok şükür iyiyim şimdi.ama mucize gibi şu soğan ya 9 aydır hasta olamıyordum kürümün 4.gününde hasta oldum hasta olmayı bırak içim temizlendi resmen :) çok şükür çok şükürrr sizler nerelerdesiniz bakalım pazar günü gezmelerdemisiniz?
zeynepcim geçmiş olsun inşallah bi daha ki ay bebişine kavuşursun çok şükür rahatlamışsındır
Ben bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi moralim çok bozuk her bişeye ağlıyorum ne olacak benim bu halim yaaaaa
Gözünaydın canım inşallah çok yakında meleğinde gelir.
zeynepcim geçmiş olsun inşallah bi daha ki ay bebişine kavuşursun çok şükür rahatlamışsındır
Ben bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi moralim çok bozuk her bişeye ağlıyorum ne olacak benim bu halim yaaaaa
sağolasın canımmm aminnnn inşallahhh tertemiz yapıyorum kendimine kadar rahatladığımı anlatamam.seninde batın geliyor sanırım oyuzden böylesin nolcak ne biticek diye hepimiz de bir duygusallık stres hali hiç birşeyi kafana takmamaya çalış herşeyin hayırlısı olucak canım
ya ben bu arada kalmaktan nefret ediyorum kırmızılar gelecekse geldin de rahatlayayım böyle herşeye duygusallaşıp ağlamak daha çok sinirimi bozuyor canlarım
Hayırlısıyla olacak ama şimdi ama sonra Allahımın izniyle olacak ama bu ay acaip gerildim duygusal oldum bu da beni çok yordu 1-2gündür
yoksa her ay alıştım artık o kırmızılara bennnn