RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ya ben bu arada kalmaktan nefret ediyorum kırmızılar gelecekse geldin de rahatlayayım böyle herşeye duygusallaşıp ağlamak daha çok sinirimi bozuyor canlarım
Hayırlısıyla olacak ama şimdi ama sonra Allahımın izniyle olacak ama bu ay acaip gerildim duygusal oldum bu da beni çok yordu 1-2gündür
yoksa her ay alıştım artık o kırmızılara bennnn:KK1:

canım ya mens öncesi ve bebeiş beklemektenn hepimizin ruhu çıkdırıyor napıcanı bilemior

ya ben bu arada kalmaktan nefret ediyorum kırmızılar gelecekse geldin de rahatlayayım böyle herşeye duygusallaşıp ağlamak daha çok sinirimi bozuyor canlarım
Hayırlısıyla olacak ama şimdi ama sonra Allahımın izniyle olacak ama bu ay acaip gerildim duygusal oldum bu da beni çok yordu 1-2gündür
yoksa her ay alıştım artık o kırmızılara bennnn:KK1:

canım ya mens öncesi ve bebeiş beklemektenn hepimizin ruhu çıkdırıyor napıcanı bilemior

Evet canım kafa dağıtmaya çalışıyorum ama nedense bir şey oluyor ve aklıma geliyor buraya geldim herkes burdadır kafa dağıtırım diye ama olmadı sanırım sizi de kendi konumun içine çektim sanırım:KK1:
Çok şükür canım nasıl rahatlamışsındır bende şu iki günü geçirsemde bende rahatlasam diye umut ediyorummmmmm:KK1:

Arkadaşlar Merhaba aranıza yeni katıldım. Ben de 10 aydır uğraşıyorum ama malesef henüz
olmadı. Umarım yeni yıla isteyen herkes bebişleriyle girer.

Evet canım kafa dağıtmaya çalışıyorum ama nedense bir şey oluyor ve aklıma geliyor buraya geldim herkes burdadır kafa dağıtırım diye ama olmadı sanırım sizi de kendi konumun içine çektim sanırım:KK1:
Çok şükür canım nasıl rahatlamışsındır bende şu iki günü geçirsemde bende rahatlasam diye umut ediyorummmmmm:KK1:

canım hepimiz kafa dağıtmaya dertleşmeye geliyoruz buraya sonuçta bende kırmızılarım gelmiş onun sevincini paylaşıyorum sanki hamiş haberi almışım gibi :KK70: farkındayım herşeyin bende kırmızılar gelesiye nerdeyse hergün test yapıyordum.28 inde olmam gerekiyordu çünkü.takmamak en iyisi de yapamıyoruz işte herşey belirti gibi geliyor herşeyin altında birşeyler arıyoruz halbuki bu bizi daha çok şartlandırıyor ve daha çok hüsran yaşıyoruz.kaç kişiden duyuyorum ne zaman düşünmeseler o ay hamile kalıyorlar.inşaallah Allah hepimizin yüzüne gülücek ama zamanı var.

Arkadaşlar Merhaba aranıza yeni katıldım. Ben de 10 aydır uğraşıyorum ama malesef henüz

hoşgelmişsen amin inşallahhhh.doktora gitmişsindir herhalde herhangi bir sıkıntı yada tedavilerin felan varmı yoksa bebişmi çok nazlı :)

selam kızlar anca kendime gelebildim bugün valla sabahtan beri ağla ağla dur reglimin 2.günü bugün çok ağrılı geçiyor ya yerimde duramıyorum resmen salya sümük oldum.artık dayanamadım ilaç içtim çok şükür iyiyim şimdi.ama mucize gibi şu soğan ya 9 aydır hasta olamıyordum kürümün 4.gününde hasta oldum hasta olmayı bırak içim temizlendi resmen :) çok şükür çok şükürrr sizler nerelerdesiniz bakalım pazar günü gezmelerdemisiniz?

çok iyi olmuş senin inin canım devam et sen soğan suyuna.o derdi ben bilirim

çok iyi olmuş senin inin canım devam et sen soğan suyuna.o derdi ben bilirim

evet canım sorma nasıl rahatladım soğan suyu derlerdi de inanmazdım mucize gerçekten.sendede mi pco var bende öyleymiş daha 2 ay önce öğrendim kendimi bildim bileli bekarım diye doğum konrtol hapı verdiler sıkıldım artık çözümü bitkisellerde buldum dahada bırakmam :KK70:

evet canım sorma nasıl rahatladım soğan suyu derlerdi de inanmazdım mucize gerçekten.sendede mi pco var bende öyleymiş daha 2 ay önce öğrendim kendimi bildim bileli bekarım diye doğum konrtol hapı verdiler sıkıldım artık çözümü bitkisellerde buldum dahada bırakmam :KK70:

doğum kontrolü batsın mahvetti beni.benide o yaptı düzensizdi ama iyi ce bozdu bu sefer.15 aydır çocuk istiyoz olmuyo :KK5:

inşaallah bebişdendir cnm .bende hep derim kendime eğer bebiş yoksa reglim gecikmez inşallah diye.geçen yıl şubatta reglim 8 gün gecikmişti bebiş var diye korkmuştuk şimdide bebiş olsunda geciksin diye bekliyoruz.:KK36:
ben bu ay nedense hep olumlu düşünmek istiyorum geçen aylarda daha yumurtlama zamanı bu ayda olmayacak fikrine kapılıyordum ama şimdi böyle düşünmüyorum bebişler bizi bekletmeyin artık kızım abla olcam deyip duruyor....

Evet canım yaa aynen öyle katılıyorummm çok doğru söylüyorsun bebiş yoksa hemen olayım da bileyim
Arada kalma durumu berbat bişey oluyorrr
İnşallah tez zamanda gelir bebişlerimizzzzz :KK1:

kızlarr selamm.. ben de bu topiği yeni gördüm batım önceki gün ya da dündü hala gelen giden yok hafif kasık ağrısı ve göğüslerde şişme dışında hiç bir belirti de yok bu 5. ayımdı hayırlısı bakalım... :112:
hayırlısı cnm.hoşgeldin..

selam kardeşlerim....eski topik kapandı ben şimdi nereye geleyim.bu arda ben daha adet olmadım 13 gun geçti.adetin 5 gunu test yapmıştım çıkmamıştı.yarın birdaha yapacam .sizler nasılsınız ...kusruma bakmayın giremedim çok yoğun geçti gunlerim .kaynbabam emalyt olundu kalpten sıkıntılı gunler geçti şükür.artık burdayım:KK30::KK39:
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM K.PEDERİNİ İYİ OLMASINA SEVİNDİM.

Selam arkadaslar uzun sure girememistim bayagi degisim olmus.Hamile kalan arkadaslara Allah saglik sihhatle bebeklerini kucaklarina almalarini,bebek isteyen herkeze Allahim bir an once nasip etsin hayirlisiyla...bu arada bu dua isini bilmiyorum kac tane ayetl kursi okunuyor,bi de beni de listede guncellerseniz bat tarihim 28 kasim gorusmek uzere....
güncelliyorum cnm

İyi pazarlar hanımlar,
Seaside, yehan ve elfida için 20 şer okumak istiyorum listeye ekleyebilirsiniz.
Biz de şimdi eşimle yürüyüşe çıkıcaz sakin bir hava var görüşmek üzere :KK16:
Allah kabul etsin cnm.

rainbow ablacım son 3 arkadaşa 20şer tane okudum,Rabbim kabul etsin,tez zamanda dualarımızın sayesinde güzel haberler alalım inş.

yehan canım inş. hamişsindir yaa,güzel haberler bekliyorum senden Allahın izniyle.
Allah kabul etsin tatlım.

iyi pazarlar herkeseee:) elfida arkadaşa 30 tane okuyorum...
Allah kabul etsin cnm

zeynepcim geçmiş olsun inşallah bi daha ki ay bebişine kavuşursun çok şükür rahatlamışsındır
Ben bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi moralim çok bozuk her bişeye ağlıyorum ne olacak benim bu halim yaaaaa:KK14::KK14:

İyi olacak cnm benim iyi.Bu ay inşAllah iyi haberler gelecek senden de:nazar:

teşekkrler cnm

evet canım yaa hele şu son günler acaip gerildimmmm

Canım benim eşimde sorun var o yüzden bizde bekleyenlerdeniz inşallah sizde de sıkıntı yoktur da bir an önce kavuşuruz bebişlerimizeeeee:KK1::KK1:

canım hepimiz kafa dağıtmaya dertleşmeye geliyoruz buraya sonuçta bende kırmızılarım gelmiş onun sevincini paylaşıyorum sanki hamiş haberi almışım gibi :KK70: farkındayım herşeyin bende kırmızılar gelesiye nerdeyse hergün test yapıyordum.28 inde olmam gerekiyordu çünkü.takmamak en iyisi de yapamıyoruz işte herşey belirti gibi geliyor herşeyin altında birşeyler arıyoruz halbuki bu bizi daha çok şartlandırıyor ve daha çok hüsran yaşıyoruz.kaç kişiden duyuyorum ne zaman düşünmeseler o ay hamile kalıyorlar.inşaallah Allah hepimizin yüzüne gülücek ama zamanı var.

O an ne önemliyse onun sevincini yaşayacağız canım hep birlikte:KK1:
O kişilere sorsana düşünmemeyi nasıl becermişler ben ne zaman düşünmeyeceğim tamam desem ya gelip biri bebiş soruyor ya da eşimin dr. randevusu oluyor nasıl yapcam ben bu düşünmeme işini bilemiyorum:44:

hayırlısı cnm.hoşgeldin..

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM K.PEDERİNİ İYİ OLMASINA SEVİNDİM.

güncelliyorum cnm

Allah kabul etsin cnm.

Allah kabul etsin tatlım.

Allah kabul etsin cnm

İyi olacak cnm benim iyi.Bu ay inşAllah iyi haberler gelecek senden de:nazar:

İnşallah canım inşallah Allahım güldürsün yüzlerimizi hayırlısıyla tez vakitte inşallah
nerelerdeydin özlettin kendini :KK16:

olur olur canım kafana takma sakın herşeyin bir zamanı var.Allah bu güzel isim gibi çocuk nasip etsin sana parlak yüzlü :)

inşallah canım ya bekleyen isteyen herkese nasib etsin inşallah.bu kadar zor ve ağır geleceğini tahmin etmezdim.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Seaside

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

rmzeynep:20
oz_lem:33
8scorpions:30
raginda:20
kiraztepe:50
rimel84:10
seaside:50
esenglvedat:10
firarperest:20
asbelove:50

Kalan:30

yehan

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

rmzeynep:20
kiraztepe:50
rimel84:10
lex:20

Kalan:30

B]Elfida[/B]

zehra9090:30

Kalan:120

canım bir tanıdığım baya uğraştı psikolojisi baya bozuldu çocuk görünce ağlıyordu felan şimdi hamile o aralar taşınma işleri olmuştu o ay hamile kaldı ayrıca ilk zamanlar down sendromu dediler üzüldü etti en sonunda kabullendi ve şimdi doktoru çok düşük ihtimal diyor başka bir tanıdığım da denedi etti olmadı en sonunda evlatlık alırız Allahım sen hayırlısını verirsin dedi ve hamile kaldı ayrıca yanlış hatırlamıyorsam en son bu topikteki arkadaşımız başka bir olayları olmuş Allahım unutmam için bir bebek nasip et demiş ve olmuş.oyuzden stres çok önemli iyiyi çağıralım iyi gelsin hamiş kalamıcaz diye birşey yok kalıcaz hemde hepimiz ama hepimizin zamanı farklı olucak.paşalarımızın prenseslerimizin keyiflerini bekliyoruz canım yapcak bişey yok :):)

Cümleten iyi aksamlar hanımlarr:KK16:rainbow cnm seaside ın kalan 30 tanesini de ben okuyayim bitsin cnm..bu aksam

X