- 30 Haziran 2012
- 774
- 0
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.141
Doğru mu anladım.Regli başlangıç günüm geçmişe dönük 18 ekim ve ben kasım 15te regl olmalıyım ama hamile olduğumu öğrendim ve 4 haftalık hamile oluyorum!!
günaydın hatunlar benimde yarın günüm var sabah kalktım kuru dolma hazırladım kurabiye yaptım akşam ve yarın sabahda diğerlerini hazırlarım artık .allatan temizlik ve yemek derdim yok bugün .yaşasın bugün cuma :81:
bende zehraya 30 okuyayım.
bu arada bat yarın ama 1 gr bile belirti yok sanırım bu ayda olmadı .bu ay olmadıysa kesin bir sıkıntı var zaten bana dr. yolları gözüktü
hadi hayırlı olsun canımmm :)) Evet tam 4 haftalık Hamilesinnnnnnnnnnnn
hayırlı olsun cnm hamileliğin...Yüce Mevla hayırlısıyla kucağına almaya nasip eder....tebriklerrrr....
Yok ben kendimden örnek vererek anlayıp anlamadığımı sana teyit ettiriyorum.Allah söyletti henüz hamile olabileceğimi zannetmiyorum,gerçi korunmayı bıraktık ama hiç yumurtlama günümde olmadı bişey yani zor ihtimal :))ben regl bekliyorum sonra çalışma başlıycak :)
hayırlı olsun cnm hamileliğin...Yüce Mevla hayırlısıyla kucağına almaya nasip eder....tebriklerrrr....
öncesinde olduysa mümkün cnm.Rabbim yazdıysa olur hadi hayırlısı
Canım ne keyiflidir dostlar arkadaşlar,kekler börekler gelsin çaylarr eminim güzel bir gün olur:) Bence az bekle daha 1 gün var umudunu yitirme
Regl 1 gün geçti ama 2-3 gün aksama olabilir havalara girmiyim yani :)))
Canım bende espri yapmıştım teyidini ciddiye alıp fakat yalan yok içime umut doğru korunmayı bıraktık deyince..HADİ HAYIRLISI
Canım bende espri yapmıştım teyidini ciddiye alıp fakat yalan yok içime umut doğru korunmayı bıraktık deyince..HADİ HAYIRLISI
Yok canım ben kendimden örnek vererek birşeyi anlamaya çalışıyordum yanlış anlaşıldım henüz yok bir hamilelik durumum :))
ne güzel eski dostlar maaşallah.tadını çıkarın.evet cnm güzel geçiyor günümüz eski çalıştığım ilçeden arkadaşlar hepimiz bursada bulduk birbirimizi ve gün yapıyoruz güzel geçiyor.umut fakirin ekmeği ama görücez bakalım
Günaydın canımmmm
Bizde davetlimiyiz
Canım belirtiye hiç takılma olur olmaz..Hiç belli olmazHayırlı haber verirsin inşAllahhhhhhh
aaaaaaaaaaaaaaaaaa ne diyosunnn.Bak şimdiiiiii şaka yaptık gerçek olacak inşAllahhh canım ya test yapsana lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar alemsiniz bende hamilemiz var zannettim ne bileyim sabah sabah moralim yoktu moral olmuştu ama belki Allah söyletti cnm kalacn bu ay ne biliyosn....
ne güzel eski dostlar maaşallah.tadını çıkarın.
Canım inşAllah bebiş seninledir hiçstres yapma olurda değilse doktora gitmekte yarar var cnm.Bende bu ay olmazsa dr.agideceğim inş.
neşecim hoşgeldin cnm.nasılsın bugün
zerbas neden keyfin yok cnm