RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

cnm uyumuştur belki ama bu geceyi duasız kapamak istemedim aysunay,alminna ve zehra9090 a 10 ar tane okudum yarın devamedicem inşallah..bugün yavaştım kusuruma bakmayınn:KK16::KK16:

Amanınn bendeki uyuşukluk ta ondan sanırımmböyle bi mutsuz haller falann.ahh anacım akrep olmak ta zor işş:KK9:kocişiminde miskinliğinin sebebi anlaşıldıı.bir eve iki akrep fazla geliyoooo:KK52:

Nickten anlamıştım akrep olabileceğini :)) 2 gün önceki güneş tutulması bizi böyle miskin yaptı ama 1 hafta içinde bomba gibi geliyor akrepler hadi gözümüz aydın :)))

dun gelmedim beni sildilermi die baktim
farkettim ki zaten eklememisler
neyse ben de kendimi size karsi sorumlu hissetmem iyi oldu aslinda
siz bu ayet el kursileri kime okucanizi nasil anlionuz 1. sayfada hep ayni seyler yaziyor da
niye bu kadar karamsarsın arkadaşım,alınma bakayım..konu sahibi arkadaşım burda kaç kişiyle uğraşıo ,hangi birimize cevap versin,takiplesin..bunun dua kısmıda var unutma :KK34: sen gel bat ve yaşını ver beklemede yazsın Rainbow ablam..bak bende beklemedeyim..benimde tarihim belli değil..olsun birlik olalım,pozitif olalım
dua konusundada sorumluluk hissetme bu gönül işidir.sevap işidir.. sen başka bi arkadaşa dua ediyorsun ya aynı zamanda sevap kazanıyorsun..bundan daha güzeli var mı? ben kendi adıma konuşayım 3 üç günlük dünyada yarına sağ çıkacağımın garantisi var mı? yok.. hazır önüme gelen fırsatı niye tepeyim ,niye değerlendirmeyeyim :KK34: hem böyle düşününce daha bi şevkli okuyorum :KK52: :KK34:
birde ben alışığım mesela yengem msj atar bu geceye x kişi(bu arada x kişiyi tanımıyorum) sınava hazırlanıyor ama yetişmedi 4444 tüncina yarına kadar 250 veya 500 tane okurmusun der..okurum bende yaww dilime mi yapışacak okuduğum dua .Rabbim x kişi sınavında başarılı olsun diye dua ederm ancak kendme sevap ver demem nihayetinde o Yaradana kalmış birşey sevap verip vermemek..umarım anlatabilmişimdir :KK16: kısaca böyle şeyleri zorunluluk olarak görme
Eki Görüntüle 554241

ayyy şunun tatlılığına bakar mısınızzzzzzzz ? maşallaaahhhhhhhh nazar değmesiiinnnnn:nazar:

ayyy bu bebek gerçekmi yaaaaa... çooookkk tatlıııııııııııı ............ tam ısırmalıkkkkkkkkkk :KK52::KK16::KK19:

Aminn cnm ağzından bal damlıyoo.doğumgünüm 17kasım:KK24:ve bat 17-19kasım arasııı:KK31:olmadı gibi hissediyorum ama Allahtan ümit kesilmezz
benim kardeşimde 17 kasımda doğdu.. bu arada kocemde akrep benim , pozitif ol bakem ..hayırlısıyla olsun insaşşah canım benımm :KK16:
Kızlar merhaba, nasılsınız? İki gündür pek giremedim topişimize, annem rahatsızdı. Çok şükür daha iyi şimdi. Hamilelerimiz artmış sanırım ne güzel böyle mutlu haberler almak:)
geçmiş olsun lex
Nickten anlamıştım akrep olabileceğini :)) 2 gün önceki güneş tutulması bizi böyle miskin yaptı ama 1 hafta içinde bomba gibi geliyor akrepler hadi gözümüz aydın :)))
ayy benim eşimde çok miskindi demek bundan dolayımış..
Herkese günaydın arkadaşlar... hayırlı cumalar dilerim :))
günaydınnn canımmmm

hayırlı cumalar herkesee....

ben bugün 4 arkadaşa 66 ar okumak istiyorum..

bende isim vermeeyim ancak topiğin adını bi kağıda yazdım ve başlarken şöyle niyet edicem..

niyet ettim Allah rızası için 2012 Aralık-2013 Ocak ayında bebek düşünenler... topiğindeki listedeki sıradaki arkadaşıma ayetel kürsi okumaya

diyerek başlıcam

bu arada aklıma gelmişken yatsıdan sonra mutlaka vakıa süresini okuyun arkadaşlar.. ne muradınız varsa maddi manevi Yüce Rabbim ayağınıza kadar getirecektir .güllü yasin kitaplarında var arapça bilmeyenler için
:KK34:

benim şimdi kalhavltı ardından beni baya bi oyalayacak lahana ve pazı sarması ardından sigara böreği sarıcam (haftasonu hazırlığı eşime :KK1: evde ya sürekli çok acıkıyor :KK56::KK39:)

ben bugün 4 arkadaşa 66 ar okumak istiyorum..

bende isim vermeeyim ancak topiğin adını bi kağıda yazdım ve başlarken şöyle niyet edicem..

niyet ettim Allah rızası için 2012 Aralık-2013 Ocak ayında bebek düşünenler... topiğindeki listedeki sıradaki arkadaşıma ayetel kürsi okumaya

diyerek başlıcam

bu arada aklıma gelmişken yatsıdan sonra mutlaka vakıa süresini okuyun arkadaşlar.. ne muradınız varsa maddi manevi Yüce Rabbim ayağınıza kadar getirecektir .güllü yasin kitaplarında var arapça bilmeyenler için
:KK34:

benim şimdi kalhavltı ardından beni baya bi oyalayacak lahana ve pazı sarması ardından sigara böreği sarıcam (haftasonu hazırlığı eşime :KK1: evde ya sürekli çok acıkıyor :KK56::KK39:)

Allah kabul etsin tüm dualarımızı :))Canım sen bu kadar işin içinde 264 duayı sığdırıcan ya bravo sana...Toptan sarma günün her türlü sarma yapıcan yani kolay gelsin eşin şanslı adam velhasıl..benim garibim sarmanın s sini göremedi :KK1:

Kızlar kafama takıldı şimdi arkadaşlar regl gecikiyor test yapıyor ve hamile olduğunu tespit ettiği andan itibaren4-5 yada 6 haftalık hamile oluyorlar .O iş nasıl oluyor :44:
Yani hamilelik başlangıcı aslında çok önce olduğu için mi..oysaki mantık olarak 1 . haftasında olunmuyor mu hamileliğin ??

En sondan başlayayım :))

Seaside cnm reglin 1. günü hamileliğin başlangıcı kabul ediliyor cnm çünkü o gün yumurtalar büyümeye başlıyor yani bebekoluşması için önce yumurta oluşuyor.O ay hamilleik oluştuysa atıyorum 28 günde bir adet oluyorsan .Adet günü yapacağın testte aslında 4 haftalık hamile olmuş oluyorsun.Yani döllenme günü değilde adetin ilk günü hesaplanıyor cnm

En sondan başlayayım :))

Seaside cnm reglin 1. günü hamileliğin başlangıcı kabul ediliyor cnm çünkü o gün yumurtalar büyümeye başlıyor yani bebekoluşması için önce yumurta oluşuyor.O ay hamilleik oluştuysa atıyorum 28 günde bir adet oluyorsan .Adet günü yapacağın testte aslında 4 haftalık hamile olmuş oluyorsun.Yani döllenme günü değilde adetin ilk günü hesaplanıyor cnm

Doğru mu anladım.Regli başlangıç günüm geçmişe dönük 18 ekim ve ben kasım 15te regl olmalıyım ama hamile olduğumu öğrendim ve 4 haftalık hamile oluyorum!!

günaydın hatunlar benimde yarın günüm var sabah kalktım kuru dolma hazırladım kurabiye yaptım akşam ve yarın sabahda diğerlerini hazırlarım artık .allatan temizlik ve yemek derdim yok bugün .yaşasın bugün cuma :81:
bende zehraya 30 okuyayım.
bu arada bat yarın ama 1 gr bile belirti yok sanırım bu ayda olmadı .bu ay olmadıysa kesin bir sıkıntı var zaten bana dr. yolları gözüktü

herkese hayırlı cumalar diliyorum bayanlar...

bugün kendim için 171 tane ayetel kursü ve sıradaki 3 arkadaş içinde 10şar tane okuyacm...Allah kabul eder inş...amin....

kendime okumuyorum şuan.sana bırakıyorum sıradakilere de paylaştırabilirsin.hızlanmamız gerekiyorsa bana toplamda 600 yazabilirsin ayın yirmisine kadar okurum.

ablaaaaa ben de seni çok özledim...yarın eşim nöbetçi akşam konuşuruz bol bol...öptümmmm :KK16:
Alminnacığım Allah razı olsun canım toplam rakamı not aldım sıradaki arkadaşlardan düşeceğim Allah kabul etsin cnm.

özlemciğim bu gece bolca sohbet ederiz inşAllah:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Okunan tüm dualar için çok teşekkürler.Ağzınıza dilinie sağlık.Rabbim kabul etsin inşAllah.Aminnnnnnnn

günaydın hatunlar benimde yarın günüm var sabah kalktım kuru dolma hazırladım kurabiye yaptım akşam ve yarın sabahda diğerlerini hazırlarım artık .allatan temizlik ve yemek derdim yok bugün .yaşasın bugün cuma :81:
bende zehraya 30 okuyayım.
bu arada bat yarın ama 1 gr bile belirti yok sanırım bu ayda olmadı .bu ay olmadıysa kesin bir sıkıntı var zaten bana dr. yolları gözüktü

Canım ne keyiflidir dostlar arkadaşlar,kekler börekler gelsin çaylarr eminim güzel bir gün olur:) Bence az bekle daha 1 gün var umudunu yitirme :KK16:

X