- 30 Ekim 2012
- 868
- 45
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.121
çok geçmiş olsun lex..Rabbim şifa versinnn
Çok sağol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ablaaaaa ben de seni çok özledim...yarın eşim nöbetçi akşam konuşuruz bol bol...öptümmmm
özlem eşim ne kadar çok nöbet tutuyor yokmu başka asker...
Amanınn bendeki uyuşukluk ta ondan sanırımmböyle bi mutsuz haller falann.ahh anacım akrep olmak ta zor işşkocişiminde miskinliğinin sebebi anlaşıldıı.bir eve iki akrep fazla geliyoooo
niye bu kadar karamsarsın arkadaşım,alınma bakayım..konu sahibi arkadaşım burda kaç kişiyle uğraşıo ,hangi birimize cevap versin,takiplesin..bunun dua kısmıda var unutma sen gel bat ve yaşını ver beklemede yazsın Rainbow ablam..bak bende beklemedeyim..benimde tarihim belli değil..olsun birlik olalım,pozitif olalımdun gelmedim beni sildilermi die baktim
farkettim ki zaten eklememisler
neyse ben de kendimi size karsi sorumlu hissetmem iyi oldu aslinda
siz bu ayet el kursileri kime okucanizi nasil anlionuz 1. sayfada hep ayni seyler yaziyor da
Eki Görüntüle 554241
ayyy şunun tatlılığına bakar mısınızzzzzzzz ? maşallaaahhhhhhhh nazar değmesiiinnnnn
benim kardeşimde 17 kasımda doğdu.. bu arada kocemde akrep benim , pozitif ol bakem ..hayırlısıyla olsun insaşşah canım benımmAminn cnm ağzından bal damlıyoo.doğumgünüm 17kasımve bat 17-19kasım arasıııolmadı gibi hissediyorum ama Allahtan ümit kesilmezz
geçmiş olsun lexKızlar merhaba, nasılsınız? İki gündür pek giremedim topişimize, annem rahatsızdı. Çok şükür daha iyi şimdi. Hamilelerimiz artmış sanırım ne güzel böyle mutlu haberler almak:)
ayy benim eşimde çok miskindi demek bundan dolayımış..Nickten anlamıştım akrep olabileceğini :)) 2 gün önceki güneş tutulması bizi böyle miskin yaptı ama 1 hafta içinde bomba gibi geliyor akrepler hadi gözümüz aydın :)))
günaydınnn canımmmmHerkese günaydın arkadaşlar... hayırlı cumalar dilerim :))
ben bugün 4 arkadaşa 66 ar okumak istiyorum..
bende isim vermeeyim ancak topiğin adını bi kağıda yazdım ve başlarken şöyle niyet edicem..
niyet ettim Allah rızası için 2012 Aralık-2013 Ocak ayında bebek düşünenler... topiğindeki listedeki sıradaki arkadaşıma ayetel kürsi okumaya
diyerek başlıcam
bu arada aklıma gelmişken yatsıdan sonra mutlaka vakıa süresini okuyun arkadaşlar.. ne muradınız varsa maddi manevi Yüce Rabbim ayağınıza kadar getirecektir .güllü yasin kitaplarında var arapça bilmeyenler için
benim şimdi kalhavltı ardından beni baya bi oyalayacak lahana ve pazı sarması ardından sigara böreği sarıcam (haftasonu hazırlığı eşime evde ya sürekli çok acıkıyor )
En sondan başlayayım :))
Seaside cnm reglin 1. günü hamileliğin başlangıcı kabul ediliyor cnm çünkü o gün yumurtalar büyümeye başlıyor yani bebekoluşması için önce yumurta oluşuyor.O ay hamilleik oluştuysa atıyorum 28 günde bir adet oluyorsan .Adet günü yapacağın testte aslında 4 haftalık hamile olmuş oluyorsun.Yani döllenme günü değilde adetin ilk günü hesaplanıyor cnm
kendime okumuyorum şuan.sana bırakıyorum sıradakilere de paylaştırabilirsin.hızlanmamız gerekiyorsa bana toplamda 600 yazabilirsin ayın yirmisine kadar okurum.
Alminnacığım Allah razı olsun canım toplam rakamı not aldım sıradaki arkadaşlardan düşeceğim Allah kabul etsin cnm.ablaaaaa ben de seni çok özledim...yarın eşim nöbetçi akşam konuşuruz bol bol...öptümmmm
Doğru mu anladım.Regli başlangıç günüm geçmişe dönük 18 ekim ve ben kasım 15te regl olmalıyım ama hamile olduğumu öğrendim ve 4 haftalık hamile oluyorum!!
günaydın hatunlar benimde yarın günüm var sabah kalktım kuru dolma hazırladım kurabiye yaptım akşam ve yarın sabahda diğerlerini hazırlarım artık .allatan temizlik ve yemek derdim yok bugün .yaşasın bugün cuma :81:
bende zehraya 30 okuyayım.
bu arada bat yarın ama 1 gr bile belirti yok sanırım bu ayda olmadı .bu ay olmadıysa kesin bir sıkıntı var zaten bana dr. yolları gözüktü