- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.101
8scorpions
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
Hayatimsinav:100
Alminna:50
RainbowColors:37
Feryalnur:30
asbelove:50
oz_lem:20
raginda:10
missyaman:16
TOPLAM:313
Ben bugün kendmi çok yorgun hissediyorum uyuyayım erkenden.Yarın güzel bir sabaha uyanmanız dileğiyle.
Dişlerinizi fırçalamayı unutmayın :)) Dişten çok çekiyorumya o yzden hatırlatayım diyorum :))
Allah rahatlık versin.
Özlemciğim denk gelemdik bu ara güzelim özledim seni...Öptüm hepinizi.
kızlar ağzınıza sağlık..gönlünüze sağlık..Rabbim kabuletsin.hepimize annelik duygusunu tez zamanda tattırsın kucaklarımız bebiş dolsun ,inşallahhhhh
ilk doğum günü hediyemi sizler verdiniz sağolunn..
inşallah ikinciyi de Rabbim verir inşallahh
Kızlar merhaba, nasılsınız? İki gündür pek giremedim topişimize, annem rahatsızdı. Çok şükür daha iyi şimdi. Hamilelerimiz artmış sanırım ne güzel böyle mutlu haberler almak:)
yaa topikle çok alakasız bişi sorucam ama kızlar mazur görün beni. bilgisi olan varsa belki yardımcı olur diye sormak istiyorum. evlatlıktan men etme diye birşey vardı bir zamanlar. belli şartları doğrultusunda, gereklerine uyulduğunda evlatlıktan men edebiliyordu herkes. acaba hala böle bir kanun yasa var mı ?
çok geçmiş olsun lex..Rabbim şifa versinnn