- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.161
saol canım arkadaşım yemiş kadar oldum.ne demek cnm beklerim sen gelen bak neler yaparım neler severim ben mutfak işlerini.
az önce kızım dua okurken gördü anne bebek olsun diyemi okuyorsun diyor
neşecim hoşgeldin cnm.nasılsın bugün
zerbas neden keyfin yok cnm
sevindim cnm.ovsan geçmez mi acaba.bende iyiyim şükür iş güç aynı cnm yaaa.sağol tatlım çook şukur biraz daha iyiyim iğnelerin yerleri beze yaptı biraz ağri var cnm sen nasılsın cnm
şubata kadar bekliyecektim ama vazgeçtim cnm 7 ay oldu bu ayla birlikte eğer tedavi gerektirecek bir durum varsa iyice geç kalmıyayım.
Benim işler birikti ...arada kaçarım yanınıza güzel sohbetler :)
şubata kadar bekliyecektim ama vazgeçtim cnm 7 ay oldu bu ayla birlikte eğer tedavi gerektirecek bir durum varsa iyice geç kalmıyayım.
ya cnm eşime kızıyorum ondn bu aralar yumurtlama günlerim..eşim benim kadar önemsemiyo bebek olsun diye sanki..tek başıma uğraşıyorm sanki...
ben tek başıma elimden geldiği kadarıyla uğraşıyorm...o işine verdiği önemi bu işe verse inan çok daha kolay olacak..aslında anlayışlıdır eşim ama işi herşeydn önce ona gıcık oluyorum...
bugün böle bir gerginlik hissettim...ama size bulaşmasın...güzel ve güneşlik bir gün...
cnm bırak ovmayı el değiremiyorum sadece biraz ufaktan zeytin yağı surup bırakıyorum 12 iğneden sonra olacagı belliydi cnm yaa
günaydınn arkadaşlar dün akşam giremedim anca okudum yazdıklarınızı.Hayırlı cumalar herkese.
sağol tatlım bende sevmezdim ama naparsın belfıtıgı tatlımgeçmiş olsun cnm hiç sevmiyorum iğne olayını
Canım Türk filmlerinde gördüler ya adam ceketini atıyorkadın hamile kalıyor öyle zannediyorlar.Bu yüzden rahatlarrr
sen sıkma canını işleri öncelikli bunların.Bir tane bendede var aynı seriden
Sıkma canını sennn.Bebek olsun mevsimsiz her meyveyi aşer ordan oraya koştursun.Aklı başına gelsin
sanada gun aydın olsun hoşgeldin cnm bugun nasılsın hayıta başladınmı cnm
Merhaba tekrar 10 gündür nette sorun vardı yazamadım.Listeden de cıkarılmışım.Bugun test yaptım iki çizgi çıktı tekrar hamile olarak eklermisiniz.son adet tarihim 20 ekim di.
Merhaba tekrar 10 gündür nette sorun vardı yazamadım.Listeden de cıkarılmışım.Bugun test yaptım iki çizgi çıktı tekrar hamile olarak eklermisiniz.son adet tarihim 20 ekim di.
günaydınn arkadaşlar dün akşam giremedim anca okudum yazdıklarınızı.Hayırlı cumalar herkese.
çok beğendi çok beğendi.....
cnm beni güldürdün saolasın
valla ben paralıyorum kendimi yok soğan kürleri yok ovasyon testiyle takip..bende insanım diyorum sonuçta..çocuk olsa, çocuğum olck diye inan benden çok sevinir havalara uçar...
aynen valla burnundan getirecm bak neler yapacm ona gösterecm gününü.aklını başına bence de gelsin..
maalesef erkekler böle herhalde..cennet anaların ayağı altındadır boşa dememişler...herşeyi kadınlar daha fazla çekiyor...