dun gelmedim beni sildilermi die baktim
farkettim ki zaten eklememisler
neyse ben de kendimi size karsi sorumlu hissetmem iyi oldu aslinda
siz bu ayet el kursileri kime okucanizi nasil anlionuz 1. sayfada hep ayni seyler yaziyor da
niye bu kadar karamsarsın arkadaşım,alınma bakayım..konu sahibi arkadaşım burda kaç kişiyle uğraşıo ,hangi birimize cevap versin,takiplesin..bunun dua kısmıda var unutma
sen gel bat ve yaşını ver beklemede yazsın Rainbow ablam..bak bende beklemedeyim..benimde tarihim belli değil..olsun birlik olalım,pozitif olalım
dua konusundada sorumluluk hissetme bu gönül işidir.sevap işidir.. sen başka bi arkadaşa dua ediyorsun ya aynı zamanda sevap kazanıyorsun..bundan daha güzeli var mı? ben kendi adıma konuşayım 3 üç günlük dünyada yarına sağ çıkacağımın garantisi var mı? yok.. hazır önüme gelen fırsatı niye tepeyim ,niye değerlendirmeyeyim
hem böyle düşününce daha bi şevkli okuyorum
birde ben alışığım mesela yengem msj atar bu geceye x kişi(bu arada x kişiyi tanımıyorum) sınava hazırlanıyor ama yetişmedi 4444 tüncina yarına kadar 250 veya 500 tane okurmusun der..okurum bende yaww dilime mi yapışacak okuduğum dua .Rabbim x kişi sınavında başarılı olsun diye dua ederm ancak kendme sevap ver demem nihayetinde o Yaradana kalmış birşey sevap verip vermemek..umarım anlatabilmişimdir
kısaca böyle şeyleri zorunluluk olarak görme
Eki Görüntüle 554241
ayyy şunun tatlılığına bakar mısınızzzzzzzz ? maşallaaahhhhhhhh nazar değmesiiinnnnn
ayyy bu bebek gerçekmi yaaaaa... çooookkk tatlıııııııııııı ............ tam ısırmalıkkkkkkkkkk
Aminn cnm ağzından bal damlıyoo.doğumgünüm 17kasım
ve bat 17-19kasım arasııı
olmadı gibi hissediyorum ama Allahtan ümit kesilmezz
benim kardeşimde 17 kasımda doğdu.. bu arada kocemde akrep benim , pozitif ol bakem ..hayırlısıyla olsun insaşşah canım benımm
Kızlar merhaba, nasılsınız? İki gündür pek giremedim topişimize, annem rahatsızdı. Çok şükür daha iyi şimdi. Hamilelerimiz artmış sanırım ne güzel böyle mutlu haberler almak:)
geçmiş olsun lex
Nickten anlamıştım akrep olabileceğini :)) 2 gün önceki güneş tutulması bizi böyle miskin yaptı ama 1 hafta içinde bomba gibi geliyor akrepler hadi gözümüz aydın :)))
ayy benim eşimde çok miskindi demek bundan dolayımış..
Herkese günaydın arkadaşlar... hayırlı cumalar dilerim :))
günaydınnn canımmmm
hayırlı cumalar herkesee....