- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.181
hoşbulduk canım dün akşam yol üzerindeki aktar kapanmış alamadım bugun bulacağım inş.Sende daha iyisindir inş.canım benim moralim çok bozuk, daha geçen akşam eşimle konuştum bak üzme beni stres yapmamam lazım emar sonucum bu bu dedim ama kime söylemişim,dün durduk yere bir olay çıkardı evi terkediyorum dedi çekti gitti yok arabayla hız yapıcam tek sorumlusu sensin şu bu msj atmalar sonra gece geldi.Ben şimdi nasıl stres yapmıyayım ben iyimser olmaya çalıştıkça zorla canımı sıkıyor
Nasılsınız kızlarrrr
Beni sormayın hiç iyi değilim cuma yoğunluğu söz konusu eşimde moralimi bozdu acaip sinirliyim anlayacağınızzzz
Ağlamak istiyorummmm
nedir bunlardan çektiğimiz anlamadım hee.Bir benimki hatalı üretimdiyordum ama geneli böyle.Eşime hep derim ki ben sana Allahın ve anne babamın emanetiyim ne bu haller falan hala aynı haa aynı.Sabr cnm yapacak başka bişey yok ne yazıkki.Sen sıkma canını olurmu tatlım elbet değişecekler...
kızlar günaydın ,
bgn ilk denemeyi yapmak istiyoruz çok heyecanlıyım
ovülasyon tarihimmiş bu ayı kacırmayalım dedik
mrb kızlar uzun zamandır giremedim nete gonal f ve çatlatma iğnesi oldum bu ay ne zman sonuç alırım kaç gün geçmeli salı günü çatlatma iğnesi oldum çok merak ediyorum psikolojim allak bullak oldu biran çnce çift .izgiyi görmek istiyorumm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnselam kizlar nasilsiniz bakalim...bir hamisimiz daha oldu darisi bizlere...
Merhaba tekrar 10 gündür nette sorun vardı yazamadım.Listeden de cıkarılmışım.Bugun test yaptım iki çizgi çıktı tekrar hamile olarak eklermisiniz.son adet tarihim 20 ekim di.
Merhaba tekrar 10 gündür nette sorun vardı yazamadım.Listeden de cıkarılmışım.Bugun test yaptım iki çizgi çıktı tekrar hamile olarak eklermisiniz.son adet tarihim 20 ekim di.
evet cnm eşim ve ben akrepizNickten anlamıştım akrep olabileceğini :)) 2 gün önceki güneş tutulması bizi böyle miskin yaptı ama 1 hafta içinde bomba gibi geliyor akrepler hadi gözümüz aydın :)))
rainbow duaya kızdın dualar hızlandı gelmeyenlere kızdın hepsi geldi ve hamiş haberleriyle banada kızarmısın ya :):):)
sen çok yaşa emi ..sesli sesli güldüm inanki..Dur bağırayım..
Bana bak zeyneppp öyle bir görünüp kaçmak yok heeeeeeeee çok kızıyorum bakkk
Hoşgeldin Elfida hayırlı cumalar cnm
Al işte.Bir eş vakası dahaBir çözüm olmalı ama ne
Canım benim Yaradılışları öyle bizi sinir etmeye programlanmış format atmak lazımAma nerden bir bilsem Saniye durmayacam atacam benimkinee
Al benden de o kadar ne bunlardan çektiğimiz yaaaaaa
Hiç hoşlanmıyorum bu durumdan söyleyeyim benimki de bi havalarda sinir oluyorummmmm
Canım Feryalim sende sıkma canını diyeceğim ama kelin merhemi olsa kendi başına sürermişşşş
Yok anam yok herşeye düz mantık bakıyorlar benimki şimdi bi de haklı gibi trip yapıo
burnu sürtüp akşam yanıma gelince görcem ben onuuuuu
konuşmak yok bu akşam onunla küstüm
öyle bişey yapabilsem keşke yok yok yok o kadar aradım düğmeyi ama bulamadım maalesef