RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

neşecim hoşgeldin cnm.nasılsın bugün

zerbas neden keyfin yok cnm

ya cnm eşime kızıyorum ondn bu aralar yumurtlama günlerim..eşim benim kadar önemsemiyo bebek olsun diye sanki..tek başıma uğraşıyorm sanki...
ben tek başıma elimden geldiği kadarıyla uğraşıyorm...o işine verdiği önemi bu işe verse inan çok daha kolay olacak..aslında anlayışlıdır eşim ama işi herşeydn önce ona gıcık oluyorum...
bugün böle bir gerginlik hissettim...ama size bulaşmasın...güzel ve güneşlik bir gün...

sağol tatlım çook şukur biraz daha iyiyim iğnelerin yerleri beze yaptı biraz ağri var cnm sen nasılsın cnm
sevindim cnm.ovsan geçmez mi acaba.bende iyiyim şükür iş güç aynı cnm yaaa.

şubata kadar bekliyecektim ama vazgeçtim cnm 7 ay oldu bu ayla birlikte eğer tedavi gerektirecek bir durum varsa iyice geç kalmıyayım.

canım inş.gerek kalmaz ama bu ay olmazsa git mutlaka.

Benim işler birikti ...arada kaçarım yanınıza güzel sohbetler :)

kolay gelsin cnm.Sürpriz bekliyoruz hadi bakalım senden.Bu ay olmadı gelecek ay :nazar:

ya cnm eşime kızıyorum ondn bu aralar yumurtlama günlerim..eşim benim kadar önemsemiyo bebek olsun diye sanki..tek başıma uğraşıyorm sanki...
ben tek başıma elimden geldiği kadarıyla uğraşıyorm...o işine verdiği önemi bu işe verse inan çok daha kolay olacak..aslında anlayışlıdır eşim ama işi herşeydn önce ona gıcık oluyorum...
bugün böle bir gerginlik hissettim...ama size bulaşmasın...güzel ve güneşlik bir gün...

Canım Türk filmlerinde gördüler ya adam ceketini atıyor :KK9::KK9: kadın hamile kalıyor öyle zannediyorlar.Bu yüzden rahatlarrr
sen sıkma canını işleri öncelikli bunların.Bir tane bendede var aynı seriden :KK22::KK22:

Sıkma canını sennn.Bebek olsun mevsimsiz her meyveyi aşer ordan oraya koştursun.Aklı başına gelsin :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

günaydınn arkadaşlar dün akşam giremedim anca okudum yazdıklarınızı.Hayırlı cumalar herkese.

cnm bırak ovmayı el değiremiyorum sadece biraz ufaktan zeytin yağı surup bırakıyorum 12 iğneden sonra olacagı belliydi cnm yaa

Canım Türk filmlerinde gördüler ya adam ceketini atıyor :KK9::KK9: kadın hamile kalıyor öyle zannediyorlar.Bu yüzden rahatlarrr
sen sıkma canını işleri öncelikli bunların.Bir tane bendede var aynı seriden :KK22::KK22:

Sıkma canını sennn.Bebek olsun mevsimsiz her meyveyi aşer ordan oraya koştursun.Aklı başına gelsin :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

çok beğendi çok beğendi.....

cnm beni güldürdün saolasın:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

valla ben paralıyorum kendimi yok soğan kürleri yok ovasyon testiyle takip..bende insanım diyorum sonuçta..çocuk olsa, çocuğum olck diye inan benden çok sevinir havalara uçar...

aynen valla burnundan getirecm bak neler yapacm ona gösterecm gününü.aklını başına bence de gelsin..:KK9::KK9::KK9::KK9:

maalesef erkekler böle herhalde..cennet anaların ayağı altındadır boşa dememişler...herşeyi kadınlar daha fazla çekiyor...

Merhaba tekrar 10 gündür nette sorun vardı yazamadım.Listeden de cıkarılmışım.Bugun test yaptım iki çizgi çıktı tekrar hamile olarak eklermisiniz.son adet tarihim 20 ekim di.

sanada gun aydın olsun hoşgeldin cnm bugun nasılsın hayıta başladınmı cnm

hoşbulduk canım dün akşam yol üzerindeki aktar kapanmış alamadım bugun bulacağım inş.Sende daha iyisindir inş.canım benim moralim çok bozuk, daha geçen akşam eşimle konuştum bak üzme beni stres yapmamam lazım emar sonucum bu bu dedim ama kime söylemişim,dün durduk yere bir olay çıkardı evi terkediyorum dedi çekti gitti yok arabayla hız yapıcam tek sorumlusu sensin şu bu msj atmalar sonra gece geldi.Ben şimdi nasıl stres yapmıyayım ben iyimser olmaya çalıştıkça zorla canımı sıkıyor :KK5::KK5:

Merhaba tekrar 10 gündür nette sorun vardı yazamadım.Listeden de cıkarılmışım.Bugun test yaptım iki çizgi çıktı tekrar hamile olarak eklermisiniz.son adet tarihim 20 ekim di.

Özlemmmmmmmmmm halay başı çekçek bizim halayıııııııııııııııııııııııı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Maaşallah barekellah canım benim.İnceliğin için çok ama çok teşekkür ederim Hamile haberini vermen bizi hem çok mutlu etti hemde umudumuzu çoğalttı.Büyük bir heyecanla listeye yeniden ekliyorum.Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinn....:118:118::118:

mrb kızlar uzun zamandır giremedim nete gonal f ve çatlatma iğnesi oldum bu ay ne zman sonuç alırım kaç gün geçmeli salı günü çatlatma iğnesi oldum çok merak ediyorum psikolojim allak bullak oldu biran çnce çift .izgiyi görmek istiyorumm

günaydınn arkadaşlar dün akşam giremedim anca okudum yazdıklarınızı.Hayırlı cumalar herkese.

hayırlı cumalar feryalimmm bugün nasılsın tatlım.

çok beğendi çok beğendi.....

cnm beni güldürdün saolasın:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

valla ben paralıyorum kendimi yok soğan kürleri yok ovasyon testiyle takip..bende insanım diyorum sonuçta..çocuk olsa, çocuğum olck diye inan benden çok sevinir havalara uçar...

aynen valla burnundan getirecm bak neler yapacm ona gösterecm gününü.aklını başına bence de gelsin..:KK9::KK9::KK9::KK9:

maalesef erkekler böle herhalde..cennet anaların ayağı altındadır boşa dememişler...herşeyi kadınlar daha fazla çekiyor...
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: çektir çektir anca çıkar bunların acısı :KK4::KK4::KK4::KK9:

X