- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 44
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.081
merhaba hatunlar...
almina arkadaşımıza 30 tane okudum
almina arkadaşımıza 30 tane okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazmam mı yazarım tabikii :)) nasılsınız bakalımablacım 8scorpionscuğuma 10 tane yazar mısın benim adıma
Şimdiden kutlu olsun cnm benim nic sağlıklı senelere eşin tüm sevdiklerin ve yakında göbüşüne konacak belkide konmuşş inşAllah yavrunla:)
Canım hiç belli olmaz Mevlam ol demiştir inşAllah
yazmam mı yazarım tabikii :)) nasılsınız bakalım
scorpionsum sana okumak isterdimmmm ama adetliyim okuyamiyorummmmmm bebisim...ben kara gozlu kara kasliyim esim de oyle ins oyle bir bebegim olur ama beyaz tenli olsun ayyy yazarken bile heyecanlaniyorummmm
iyiyiz ablacım hamdolsun kesemizi gördük çok şükür
fatmaipek
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
Alminna:50
nartanesiii(ayşe):40
oz_lem:33
missyaman:10
8scorpions:30
yehan:20
seaside:20
firarperest:20
zerbast:20
feryalnur:30
RainbowColors:40
Toplam:313
ağzına gönlünüze sağlık kızlar.allahım en kısa zamanda hepimizi anne adayı yapsın inşallh.amin...
maaşallah cnm sıra geldi kalp atışlarına.Hayırlısıyla onuda duyarsınız inşAllahhhhhhh bizide unutma dualarında olurmu tatlım.
sitem etmek icin yazmadim aslinda ama okuyunca oyle yazdigimi farkettim
valla ben o kadar umutsuzum ki bat fln yazasim bile gelmiyor
birkac guun sonra ben de okumaya baslicam dua olayi hosuma gitti ben de katilmak istiyorum
ağzına gönlünüze sağlık kızlar.allahım en kısa zamanda hepimizi anne adayı yapsın inşallh.amin...
Allah razı olsun ablacım inş. hep aklımda duamdasınız sizde bunu unutmayın ...
Eki Görüntüle 554264 ...........aminnnnnnnnnnnnnnnn.................................