- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.061
Allah razı olsun canım.Rainbow ablacım, ablanın k.v içinde bir fatiha ve ayetel kursi okudum allah kabul etsin insallah
bişey dicektm ben unuttum........
neyse iyi akşamlar eşim geldi benim
tatlim ne zaman icilmesi gerekiyor benim bugun 6.gunummm baska onerilerin varmi bizeee birazdan doktora gidecem hormon tahlili yaptirdim ins birsey cikmaz
Allah razı olsun cnm.
dun gelmedim beni sildilermi die baktim
farkettim ki zaten eklememisler
neyse ben de kendimi size karsi sorumlu hissetmem iyi oldu aslinda
siz bu ayet el kursileri kime okucanizi nasil anlionuz 1. sayfada hep ayni seyler yaziyor da
siz bu ayet el kursileri kime okucanizi nasil anlionuz 1. sayfada hep ayni seyler yaziyor da
Haftasonu dinleniriz artık.Ya kış rehaveti,yada dün güneş tutulmuş o akrep burçlarını etkiliyor ondandır belkide :)))))))
canım sana 100 okudum ben...yarın içinde 100 alıyorum (ezberimde ve inanki gözlerimi kapatarak okuyorum ,kalpten yani..içinde kuşku olmasın
Allah razı olsun canım Allah kabuletsin inşallah.öyle mutlu oldum ki bat gelmeden bitecek duam inşallah.doğum günü hediyem sizden bana dua.ne mutlu şey anlatamammm
Canım benim Rabbim dualarımızı kabul etsin inşAllahhhhh.O bat hiç gelmesin bebiş gelsinDoğum günün ne zaman cnm.Akrep olduğuna göre bu ay :)
Eki Görüntüle 554241
ayyy şunun tatlılığına bakar mısınızzzzzzzz ? maşallaaahhhhhhhh nazar değmesiiinnnnn
Aminn cnm ağzından bal damlıyoo.doğumgünüm 17kasımve bat 17-19kasım arasııı olmadı gibi hissediyorum ama Allahtan ümit kesilmezz
ablacım 8scorpionscuğuma 10 tane yazar mısın benim adıma